- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Persze neztem,semmi extra nincs.A bongeszore gyanakodtam korabban,mert fogyasztott 1200 mAh-t,ugyh most cserelgetem.Es feljegyzem melyik mennyit ment es mennyit fogyasztott.De amugy ugyanugy hasznalom,semmilyen szokas nem valtozott,bongeszon kivul nincs uj program.De az is csak a kevesebb sot-ok utan jottek,mert kerestem a megoldast.
-
csullogf
újonc
Köszi, hát igen, csak zárás után vettem észre a problémát. Telekomnál vettem, és ez volt az utolsó példán a boltban, nem tudták volna azonnal cserélni. A legközelebbi szervíz 100 km-re van tőlem, ha majd Debrecenben járok, beviszem megmutatni, vagy marad a háztólházig szolgáltatás. Majd meglátom, és köszi a választ.
-
wrrs
tag
Azoknál a képeknél, ahol pl. a nagy rekesznyílás engedélyezve van, ott utólag is lehet a galériában módosítani a képeken (élesség, stb.). Gondolom, attól, hogy ez még jpg tömörítést kap valami más is van a dologban, mert azért ez akkor is egy olyan feature ami már elkészült és tömöríttet képeknél elérhető.
Szóval egy ilyen képet visszamásolva egy bármliyen Mate 10 Pro-ra szerkeszthetővé válik a kép, míg egy mezei PC-n megnézzük és kész. Amit észreveszünk az a fájl mérete. Nyilván nem az exif viszi el...
Gyanítom, hogy a többi képnél is lehet valami hasonló a háttérben, mégha nem is szerkeszthető.
Tényleg nyugdíjazni kéne már ezt a jpg formátumot. Átlag user-ek nem fognak a raw-al tökölni. Lövik a képet és látják, hogy valami nem oké.
-
Álló képeket készítettem az előző hozzászólásban írtak szerint, érdekesség gyanánt kipróbáltam most fekvőben is, úgy azonos témánál + 1 MB a normál és a HDR képekhez is, tehát 5.5 - 6 MB a normál és 6.5 - 7 MB a HDR, szóval több tényező függvényében változik ez.
Megjegyzem, egy szemben lévő tízemeletest (ablakait és erkélyeit) fényképeztem minden esetben, így álló és fekvő módban is azonos volt a téma, nem volt változó vagy plusz/mínusz elem egyik fényképen sem. -
Jano_023
őstag
-
Roland861010
veterán
Nem rossz !Kicsit dől a közepén !
Szerinted lehet szenzor hibás a telefon ?
Semminek nem ütöttem neki óvom védem a kicsikét !Szerviz esetleg ?
Nem ehhez vagyok szokva kamera téren végig használtam az összes csúcs készüléket és most ez nem igazán adja vissza ...Vagy tegyem vissza a 129-es verziót ?
-
Roland861010
veterán
Köszi!
Na össze szedtem a mai termést hát nem vagyok valami boldog a képek láttán ! :SRemélem elérhető mindenkinek !
Más
Megint eltűntek a 137-es frissítések a 29-i dátummal sosem lesz ebből 09-es verzió ! -
zoleeno1
veterán
Mivel a csúcskategóriákról beszélünk, ott már gyártótól függetlenül mindent tudnak a telók, amikre nekem szükségem van, sőt, ki sem használom. Nálam fontos szempont a dizájn is, mutogatásról szó sincs, de én nézegetem állandóan használat közben, igenis "teccen" ami a kezemben van
-
zoleeno1
veterán
Én szerencsére egy pillanatra sem csábultam el, számomra fényévekkel szebb e mate10pro dizájnja, mint a P20pro-é... Különbség meg kb a 3 kamera, na bumm, megvagyok nélküle
CSAK remélem nem felejti el huawei, hogy van egy másik flagship is, és nem csak a P20-at tolja majd támogatottság, szoftveres téren. -
Jano_023
őstag
Köszönöm.
Akkor más: Ha a Spotify megy akkor kiríja hogy fut a háttérben és nem lehet ezt az értesítést kikapcsolni. Ezzel lehet valamit csinálni ? Valamint a messengernél feljönnek az előugró fejek és azzal is gondja van. Kapok egy értesítést hogy valami alkalmazás a többi felett akar megjelenni és nem tudom kikapcsolni.
-
Én igazából csak annyi különbséget látok laikusként hogy az iphone x képei világosabbak valamivel.Olyan mintha auto hdr lenne rajta és világosítana a képeken(mate 10 proban meg ugye nincs auto hdr).Izlés dolga hogy a világosított vagy sötétebb tonusú képek a jobbak viszont zajmentesebb a mate 10 pro egyértelműen ami nekem fontos nagyon.Akkor te egy szintűnek tartod a két teló kameráját kb?
-
Aha hat igen a tovabbi lehetosegeknel ott van hogy fiok az nekem alapbol a telefon-ra volt allitva. eleg 1x ha beallitom a gmail fiokomat vagy majd mindig be kell neki. De amugy nem ertem mi koze van hozza hogy gmail fiok van ott megadva vagy a telefon, mint fiok. Attol meg meg kellene jelennie. Nem ?
-
universal
tag
Az egyik ismerősömnek a samsungja frissült, és a menüjében megjelent a 2sim kezelés! Nekem se a sima kicsi sim tálcám van, hanem hosszabb, azért gondolom azt, hogy ha rakok rá egy dual sim firmwaret, akkor kezelheti a 2simet!
A kérdés tényleg az, hogy a FunkyHuawei-el megprobálkozzam-e!? -
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Köszi, én fotózni nem pro módban szoktam szóval az alap automata beállítást használom. Tesztelem majd a launchert akkor. Ja és még valami. A telefon állati gyorsan féltőlt mert valami szuper gyors töltés használ. Hogy tudom kikapcsolni ezt, hogy az alap sebességgel töltsön?
-
volandy
senior tag
Köszi a választ!
Hol érdemes megvenni, mert ezt olvastam: "....A Mediamarkt 2+1 évet adott meg mint a P10 és a Mate9-nél is.a gyártó szerint viszont ennél a modellnél, nem jár a VIP. garancia, csak a 2 év.
Szerintük a Mediamárkt téves adatokat ad meg.
Remélem az a plusz egy év nem fog hiányozni!....."A HUAWEI Mate 10 Pro titanium grey 128GB DualSIM kártyafüggetlen okostelefon nagyon szép. Ez a telefon a
"Titanium" miatt kerűl ennyibe vagy többet is tud?És te milyen alkalmazást javasolsz?
-
thomasfinal
csendes tag
Köszi ez nagy segítség volt!
Amúgy furcsállom, hogy sokan a kamerát hordják le, amikor a legtöbb reklámból pont az jön le, hogy az egyik legjobb dolog a kamera a telefonban..
A 128 giga memóriából mennyit tudok használni? Android és a többi gyári szoftver mennyit vesz el kb?Esetleg tudsz valami kimagasló előnyt, vagy visszatartó hátrányt megosztani tapasztalatod alapján?
-
Jano_023
őstag
spanyoll: Igazából én is ezeket néztem és még a Note 8-at, de akkumulátor miatt az annyira nem jó. A pixel 2 xl lenne a jó, de sajnos nem igazán tudom beszerezni. Pedig valószínűleg az lenne a legjobb.Igazából nagyon jó ez S7E is, de már megvan két éve ami nálam nagy szó. A design miatt szeretnék valami újabbat. Valószínűleg ez a telefon még legalább 1 évig teljesen jó lenne, gyors, szép képeket csinál és az aku sem annyira vészes.
beyruth82: Köszönöm a képeket. Szerintem ezeken is látszik, hogy kicsit olyan festmény hatásúak a képek. De lehet csak az én szememnek nem elég élesek.
kali: Valószínűleg rosszul fogalmaztam, a képek ahogy feljebb is írtam festmény hatásúak és nem olyan élesek (kicsit mázoltak). Szerintem nagyon sok múlik a szoftveren is, ott a Pixel 2 iszonyatosan jó képeket csinál egy kamerával. Az akkumulátor az verhetetlen
Köszönöm a segítséget. Majd még nézem a fórumot és a képeket amiket csináltok aztán valahogy döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest