Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29395 üzenetére
Ezek a beállítások nekem: készülék feloldása húzással, hozzáférés az alkalmazás zárhoz. Arc keresés közben annyit jelez, hogy üzenet érkezett és miután felismerte az arcomat így mutat előnézetet is. Valszeg itt lehetett a probléma. Kipróbáltam megy az összes csevegő app-al.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29392 üzenetére
Hmm... fura. Be van kapcsolva esetleg az arcfelismerés? Mert ott szintén be kell állítani, hogy feloldási módtól függően láthatóak legyenek az értesítések. Ha nincs bekapcsolva akkor esetleg külön-külön az alkalmazásoknál is lehet állítani, hogy a zárképernyőn jelenítsék meg az értesítéseket. Érdemes lehet ránézni, hátha más beállítás van ezeknél.
Most végigbogarásztam a beállításokat, de nem sok lehetőség van az ilyesmi testreszabásnak.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29388 üzenetére
Szia a kamera app elindítása után a továbbiakra mész és kiválasztod a lassított mozgást. A kis kör ikonban kivalasztod a lassítás sebességét pl. 8x 240fps és a videód elkészítése után a visszajátszás közben egy mozgatható sávban be tudod állítani, hogy hol legyen lassitott a felvételed.
Ui: 8x lassításnál nincs korlátozás, 32x már van és itt él az automatikus inditás is.
Másik: Beállítások - értesítések - zárképernyő - mutatás (talán ez a gond)
-
neo-geo
senior tag
válasz
neo-geo #29360 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem találtam meg egyik helyen sem.
Próbáltam Én is a TC-el
de a kereső nem talált találatot, de biztos telepítve van mert azt a bill.zetet használom csak ugye nincsenek meg a szavaim, mivel nem tudom a backup mappába beilleszteni western.usr
fájlt ami tartalmazza a szavaimat -
gusthy
veterán
válasz
neo-geo #7679 üzenetére
Két dolgot mindenekelőtt érdemes megvizsgálni:
1, A telefon egyszerre max 2 bt eszközhöz képes kapcsolódni
2, Sony fülesekkel volt másnak is problémája az XDA-n, ott a Beállítások->Rendszer->Visszaállítás->Hálózati beállítások visszaállítása gomb segített.Ha még mindig fennáll a hiba, akkor nyomozzunk tovább.
-
válasz
neo-geo #5225 üzenetére
Szia,
- igen, van olyan, a témától függően változhat a helye, de egy kis mikrofont ábrázol
- lehet csökkenteni a kamera beállításaiban a felbontást, de nagy méretű képnél az e-mail kliens is rákérdez, hogy teljes méretben akarod mellékelni, vagy felkínál különböző csökkentési arányokat és azok közül lehet választani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest