- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29395 üzenetére
Ezek a beállítások nekem: készülék feloldása húzással, hozzáférés az alkalmazás zárhoz. Arc keresés közben annyit jelez, hogy üzenet érkezett és miután felismerte az arcomat így mutat előnézetet is. Valszeg itt lehetett a probléma. Kipróbáltam megy az összes csevegő app-al.
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29392 üzenetére
Hmm... fura. Be van kapcsolva esetleg az arcfelismerés? Mert ott szintén be kell állítani, hogy feloldási módtól függően láthatóak legyenek az értesítések. Ha nincs bekapcsolva akkor esetleg külön-külön az alkalmazásoknál is lehet állítani, hogy a zárképernyőn jelenítsék meg az értesítéseket. Érdemes lehet ránézni, hátha más beállítás van ezeknél.
Most végigbogarásztam a beállításokat, de nem sok lehetőség van az ilyesmi testreszabásnak.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29388 üzenetére
Szia a kamera app elindítása után a továbbiakra mész és kiválasztod a lassított mozgást. A kis kör ikonban kivalasztod a lassítás sebességét pl. 8x 240fps és a videód elkészítése után a visszajátszás közben egy mozgatható sávban be tudod állítani, hogy hol legyen lassitott a felvételed.
Ui: 8x lassításnál nincs korlátozás, 32x már van és itt él az automatikus inditás is.
Másik: Beállítások - értesítések - zárképernyő - mutatás (talán ez a gond)
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
válasz
neo-geo #29360 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem találtam meg egyik helyen sem.
Próbáltam Én is a TC-el
de a kereső nem talált találatot, de biztos telepítve van mert azt a bill.zetet használom csak ugye nincsenek meg a szavaim, mivel nem tudom a backup mappába beilleszteni western.usr
fájlt ami tartalmazza a szavaimatPSN-ID:Putyesz-HUN
-
deka10
senior tag
válasz
neo-geo #29360 üzenetére
Általában a főkönyvtár, Android mappába a data vagy obb mappában találhatóak a telepített alkalmazások. Én total commandert használok ott be lehet állítani a rejtett mappák megjelenítését, így lehet látni a .backup stb. mappákat is.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
gusthy
veterán
válasz
neo-geo #7679 üzenetére
Két dolgot mindenekelőtt érdemes megvizsgálni:
1, A telefon egyszerre max 2 bt eszközhöz képes kapcsolódni
2, Sony fülesekkel volt másnak is problémája az XDA-n, ott a Beállítások->Rendszer->Visszaállítás->Hálózati beállítások visszaállítása gomb segített.Ha még mindig fennáll a hiba, akkor nyomozzunk tovább.
-
válasz
neo-geo #5225 üzenetére
Szia,
- igen, van olyan, a témától függően változhat a helye, de egy kis mikrofont ábrázol
- lehet csökkenteni a kamera beállításaiban a felbontást, de nagy méretű képnél az e-mail kliens is rákérdez, hogy teljes méretben akarod mellékelni, vagy felkínál különböző csökkentési arányokat és azok közül lehet választani[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest