- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
-
válasz
volandy #9656 üzenetére
A gyártó megszüntette a 3+3+3 VIP garanciát, 2 év van, már ha hivatalos viszonteladótól származik (erre új és használt vásárlásakor is figyelni kell) a készülék.
A Media Markt is 2 évet ad, a második (kétkártyás) Mate 10 Pro-t én is ott vásároltam.
Érdemes megnézni a hivatalos viszonteladókat, hogy akciós épp a készülék, mert most az MM-ben pont nem, de máshol igen, például itt: Link
Árban nincs különbség a mokka barna és a titánszürke között, illetve hazánkban csak 128/6 GB verziót forgalmaznak hivatalosan, annyi a különbség, hogy a mobilos szolgáltatóknál csak egykártyás van, egyéb hivatalos forgalmazóknál vásárolható csak kétkártyás.
Alkalmazásokat mindenki maga tudja, hogy miket akar használni, én amiket utólag telepítettem, azok az; okosórához, mobilos szolgáltatóhoz, bankhoz...stb. tartozók. -
válasz
volandy #9654 üzenetére
Szia,
Általánosságban nem mindenre igaz, de vannak alkalmazások, amik nem teljesen megbízhatók adott tekintetben, mert nincsenek még például rendesen megcsinálva Oreóra, vagy a szigorú optimalizálás/indítás a kelleténél jobban kordában tartja, amik miatt adódhat alapállapotban probléma akár az értesítésekkel, így azokat valóban több helyen kell beállítani.
Amely alkalmazásokat például én használom, azokkal nincs már ilyen probléma, nem kell külön kivennem az optimalizálási listából...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest