- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pkaresz #10436 üzenetére
Szia,
Huawei gyári alkalmazás, amiben van Auto az mód, ott csak néhány dolog állítható, van továbbá PRO mód, ott több beállítási lehetőség van, de ott is működik az Auto is, így PRO módban Auto és manuális beállítások mellett is készíthető RAW is, a DNG külön mentésre kerül a JPG mellett.
-
Roland861010
veterán
válasz
pkaresz #10408 üzenetére
Nézd meg a képeket amiket fel tettem ott van mindegyiknél hogy és miként készült és mekkora méretük van ! A RAW-ból nyert kép 11 MB majd szerkesztés után 3 MB lesz !
Jó vannak ott 3 Mb-os képek is de akkor is vicc ez a tömörítés mert 3,2MB és 602kb között mozog...
Egy normális JPG olyan 6-7 MB kellene hogy legyen ...A Pixel átlagos 7MB-os képeket lőtt de csinált akár 8.2Mb-ost is .
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
pkaresz #7825 üzenetére
Én erre nem tudom a megoldást, nem volt NFC -s simem, most küzdök mint szúnyog a szélben, hogy adjanak egyet, de arról is mindenki mást mond, az ügyfélszolgálat szerint a nagyobb városokban ( nekem Szeged) lennie kell, a szegediek szerint meg ők még nem is láttak ilyet. Volt aki tesztelte és neki működött, tehát elképzelhető hogy megoldás, de lehet az is hogy csak abban a régióban oldja meg a gondod és egy másikban nem, ezt nem tudjuk... az sem kizárt, hogy téged a probléma nem is érintene ha megvásárolnád, nem mindenkinél jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest