- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
válasz
asddsa #23598 üzenetére
Dettó, főleg akkor ha fektetve gépelek, akkor borzalmas.
Eddig hibátlan volt a pite, viszont a memória kezeléssel nem igazán vagyok elégedett. Eddig átléptem a játékból FB-ba, böngésztem és elég sok ideig nem lépett ki, most elég átlépnem fél percre chrome-ba és mikor visszalépek tölti újra a játékot.. Illetve 1 éve soha nem kellett újrainditani a telefont, de most úgy belassult, hogy kénytelen voltam, bármit bezártam max 500 mega memória volt szabadon.. -
kp78
addikt
válasz
asddsa #23337 üzenetére
Nálam is annyi, amit Te írsz (4-5 óra).
Automata fényerő, napközbeni, irodai/szabadtéri használat, folyamatos mobilnettel, sok hívással.
Másfél napot megy, vagy inkább menne el, mert nem szeretek 50%-os telefonnal elindulni reggel.
Ettől még elégedett vagyok vele, mert G4 szinte percre pontosan 2 órát tudott. -
mirci18
addikt
válasz
asddsa #23335 üzenetére
Marhaság.
Nekem vegyes használat mellett minimum 6-7 óra akkumulátor időm van.
A legrosszabb a csapatban.
De úgy hogy wifi folyamatosan megy mobilnet meg egy csomó app csak a telefon kijelzője nyitás után.
Szóval nem rossz.
Ez az első telefonom ahol az 1 napos üzemidő nem hazugság.
Éjszaka óránként 1 százalékot esik az akku kapacitás. -
válasz
asddsa #23335 üzenetére
4-5 óra????
Szép is lenne ha csak.annyi lenne nekem.Sosem volt még 6 óra alatt a képernyőidőm.Automata fényerőn wifi/mobilnet vegyesen,folyamatos bt kapcsolat honor band karkötővel+ naponta 1-2 óra bt fülessel 8 óra körüli kijelző időket hoz a teló de a 7 mindig megvan az tuti.Ugyan úgy használok mindent mint más(facebook,messeneger,viber,email,youtube,play zene,chrome,stb).Játszani nem játszom csak minden mást korlátlanul használok a telefonon. -
-
kp78
addikt
válasz
asddsa #22984 üzenetére
Én épp tegnap próbálgattam (mert megjött az itt ajánlott átalakító), de nem emlékszem, hogy ki lehetett-e kapcsolni. Ami most jött meg Aliról, azzal úgy emlékszem, hogy szinte minden állítási lehetőség inaktív volt.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
asddsa #21119 üzenetére
M10P-nál nekem az tűnt fel, hogy áradoztak róla szinte minden tesztben, hogy játékok alatt sem melegszik egyáltalán. Ennek ellenére pedig konkrétan felforr szinte bármilyen játék alatt, és 15-20 perc után vissza is veszi ennek köszönhetően a teljesítményt, és kezdődig a játékok alatt a lag. Nem tudom, hogy Androidék ezt miért nem tudják kiküszöbölni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
asddsa #21115 üzenetére
Ez szerintem is idióta vélemény, ha lehet annak nevezni, így engem is hidegen hagy, viszont az igen, hogy a kép azért mindenféle állítgatás nélkül jó legyen ma egy flagship-nek nevezett telefonban...A lényege az előbbiekben van, aki szereti csesztetni a beállításokat, hogy jó fotót csináljon, annak fényképezőgép kell, de aki előkap, lő és ilyen végeredményt szeretne elérni csak néhány példa... [link], akkor ne reklámozzák rogyásig, hogy a sok kamera milyen kicseszett jó a mate 20 pro-ban, mert ezeknek a közelébe nem tudtam hasonlót sem lőni alapból a huawei új csodájával.
Pölö...ez egy winfos lumia 950 xl, ami ugyan már rég használhatatlan rendszerű, de több, mint 3 évesen is zsebből előkapva olyan képet lő, amiért kár falhoz vágni, mert kb azt érdemlené a telefon, akkora fost csináltak belőle microfosék. Mindegy is ez a része...
De a a "többiek" , nevezzük így a gyártókat, még mindig nem ismerik a titkát, hogy vajon egy darab kis lencsével, hogyan lehet alapból, zsebből ki és klikk lőni ilyen minőségű képeket? És akkor kirin 980 meg 4 kamera, erős proci, de lassan már a 4k 60fps-t is kiköhögi a középszerű sáomi, akkor itt mi a lófütty lehet a gond?
[Mint írtam ezek a képek egy 2015 októberében megjelent készülék röhögve tudja zsebből előkapva és klikk és a 4K videót is, igaz nem 60fps-ben, de itt olyan hardverről van szó, ami csak 90 ezret tud gurítani antutuban.
Azért írtam, hogy a fotózást már rég kimaxolták, egyszer ennél, utána annál lesz egy nagyon picivel jobb a kép, de egetverő különbség ekkora lencsékkel már nem lesz. A mate 20 pro meg fogja be a pofáját és próbálja el kitalálni, hogy lumiáék mt tudnak 4 helyett egy lencsével.De most kiszálltam ebből a témáből végleg, ami m20pro
. A készüléket tegnap leadtam, pénz visszafizették, nem jött be és ennyi.
-
válasz
asddsa #13413 üzenetére
Az sem mindegy, hogy a gyártónak van hivatalos hazai képviselete és szervize, vagy nincs.
Ha szolgáltatónál vásárolsz HTC készüléket, arra is csereutalványt adnak és a szolgáltatóval kell intézni.
Egyedül az Apple-nél tudok olyanról, hogy az első aktiválással indul a jótállás - kivéve a szolgáltatónál vásárolt eszközeiket -, de normális esetben, tehát a jogszabályban előírtak szerint a vásárlással/átvétellel, annak pedig nincs jelentősége, hogy mennyivel később lett először bekapcsolva, pont ezért kell a jótállási jegy/számla.
Jó nagy anyagi kavar lenne, ha mindig és mindenhol úgy működne, hogy a forgalmazó bezsebeli a vételárat és a szerviz végzi a kicserélést, aztán számolgatnak el egymással, mert ez nem minden esetben működik. -
válasz
asddsa #13409 üzenetére
A jótállási jegy/számla meglétének szükségét a jogszabály írja elő (Link), úgy lehet bizonyítani a vásárlás helyét és dátumát, a fogyasztói mivoltot...stb.
A vásárló a forgalmazóval áll direktben szerződésben és bár a szerviz (ki)javít, alkatrészt rendel ha szükséges, de kicserélés és elállás esetén a forgalmazóval kell intézni, a szerviz csak csereutalványt állít ki. -
válasz
asddsa #10536 üzenetére
Szia,
Sokszor megoldást jelent, ha a BT eszközök kinullázásra kerülnek a korábbi párosítások tekintetében és utána lesznek ismét párosítva a telefonhoz, fej-/fülhallgató tekintetében ebben a topikban is találsz olyan hozzászólást, ahol ez segített.
A Pebble részemről passz sajnos, nekem Runtastic van, azzal hibátlanul működik minden.
Itt megadtad a szükséges értesítési engedélyt az alkalmazás(ok)nak?
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások -> Beállítások -> Speciális hozzáférés -> Hozzáférés értesítésekhez
Úgy próbáltad, hogy az optimalizálásnál betetted kivételnek a kapcsolódó alkalmazásokat? Az összefoglalóban van hozzá leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged