Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lajos111990 #12795 üzenetére
Egyrészt ezeknek a kicsi tunereknek van egy support listája, magyarul, hogy mely készülékeket támogatja.
Másrészt linkeld be honnan vetted a kütyüt.
Harmadrészt, ha nem sikerül működésre bírni, akkor csinálsz egy videót, felveszed, hogy marhára nem működik, elküldöd az eladónak és kérsz full refundot. -
gusthy
veterán
válasz
lajos111990 #12795 üzenetére
Kizárt, hogy ennyiből bárki okosat tud mondani, ez milyen eszköz?
-
Tudjátok én P9 Plus-ról váltottam, és azért nem mindenben. Pl a hangszóró sokkal ergyább ebben, az alsó is meg a felső is... Kijelző nem sokkal jobb, de azért van némi előrelépés.
Ami tetszik, hogy a GPS sokkal megbízhatóbb, és az üzemidő is a másfélszerese. A rendszer sebességében olyan hatalmas különbséget nem érzek. A jack csati hiánya nekem nem tényező.
A kamera elég véleményes. Automata módban egyáltalán nem részletesebb a kép, csak a dinamikatartomány magasabb. Nyers DNG fájlokat téma hiányában még nem volt időm összehasonlítani.
Végeredményben ha nem alakulnak úgy a körülmények, hogy új telefont kell vegyek, nem fizettem volna rá a háromszorosát a P9P-ra. Összességében meg vagyok elégedve a készülékkel -
lajos111990
csendes újonc
Sziasztok! azt mondták ha veszek ilyet akkor tudom nézni a tv vele de most se adja be otg nem tudok vele tv nézni másoknak jo csak nekem nem akarja bekapcsolni :S sd azt látja usb is azt nem látja mit kéne :S tudok segíteni valahogy vagy valami tanács is jol(L:/dl/upc/2018-05/19/707282_vrorbsl7zwxu02tz_img_20180519_090123_2.jpg)(L:/dl/upc/2018-05/19/707282_cuavxxtck3tvbcbo_img_20180519_090154.jpg)[kép](/L)(/L) jönne
-
Gyugyu1987
tag
-
Aryon87
félisten
Buszon hazafele most lattam eloszor szurke M10Pro-t, hat az valami eszmeletlen gyonyoru... Akkor milyen lehet a kek eloben?
-
retroid
senior tag
Akkor a PokémonGo val senki se játszik itt?
-
retroid
senior tag
Vodafone milyen verziót árul?
Jön a vodásra is a frissítés rendesen?
-
-
fdisk
őstag
Milyen jófajta kemény tokot és fóliát ajánlotok?
-
retroid
senior tag
Pokemon Go val van tapasztalata valakinek?
-
golyós
addikt
Milyen video lejátszót használtok?
A gyári és a VLC is olyan halk, hogy buszon semmit nem hallani a filmből. -
Tailorzsolt
tag
Reggel nekem is eltűnt. Aztán most kb fél órája néztem rá és újból ott van. Annyi a változás hogy már nem duplán van fent hanem egy sima OTA és egy Full OTA verziót mutat. Ha jól emlékszem legutóbb a 137-nél is ugyanígy volt és rá pár napra már aláírták és tölthető volt.
Remélem így lesz most is. 🙂
-
gusthy
veterán
válasz
retroid #12748 üzenetére
Ez abszolút ízlés dolga. Nekem volt egy P9 plus, arra nagyon lassan jöttek a nagyon nem túl jó frissítések, akkortájt a Mate-et jobban támogatta a Huawei.
De ez esetleges szerintem.
A két készülék között tényleg inkább ízlésbeli különbség van. Vedd kézbe, tapizd meg, és amelyik jobban tetszik, válaszd azt. -
KZP
őstag
válasz
tengeritehen #12765 üzenetére
Reggel óta nekem sincs ott egyik sem, csak a 137-esek.
-
Aryon87
félisten
válasz
tengeritehen #12765 üzenetére
Nalam 2x volt fent, mot csak az egyik lathato. Szerintem par nap es telepithetjuk.
-
tengeritehen
csendes tag
Sziasztok. FF-ben nekem eltünt a 142es firmware. Másnak is?
-
válasz
stnorcy #12760 üzenetére
Szia,
Nem igazán értem a problémát, mert a 6 hónapja megjelent telefon minden verziójára érkezett hivatalosan minimum három frissítés, nem nagy cigánykodással - azt legalábbis nem mondanám annak, hogy másik szolgáltató SIM kártyáját teszi valaki a teelfonba és úgy hivatalosan, OTA felkínál frissítést - akár több is.
Szolgáltatós készülékekkel minden gyártónál ez van, hogy nekik külön ellenőrizni kell és jóváhagyni a frissítéseket, illetve van kivétel, de azon a telefonon nem Android fut, illetve bizonyos szolgáltatós Carrier frissítésekre ott is szükség van bizonyos esetekben a gyártótól függetlenül is.
Aki nem akar a szolgáltatós metódus miatt problémázni, az nem szolgáltatónál vesz készüléket - attól elvonatkoztatva sem, hogy ezt pont függetlenül adják mindegyiknél, mert annak nincs köze a frissítési szisztémához -, emiatt kár is külön a gyártót szidni, de ez nem is fog egyhamar teljességgel változni.
Ettől függetlenül, pont egy szolgáltatós típusnál érhető el a legtöbb frissítés, szám szerint öt (Telekom), ha valaki hajlandó betenni a frissítés idejére egy Telenoros SIM kártyát a hivatalos OTA-hoz.
Küszöbön a következő frissítés, várni kell türelemmel.
A Nokia 7 Plus most jelent meg tavasszal, nem viszonyítási alap a tavaly ősszel megjelent telefonokhoz képest, a nem régen megjelent P20 sorozat szintén 8.1-gyel jött ki, azzal lehet összemérni, a tavalyi kiadású telefonok meg majd frissülnek arra hamarosan.
Már az is jó, hogy a Mate 10 Pro egyáltalán Android 8-cal jött ki tavaly ősz végén, hiszen a más gyártójú, 1 - 2 hónappal korábban megjelent csúcstelefonok jó része még 7-tel és csak jóval később, idén (tavasszal) frissültek 8-ra, még az 1 éves Mate 9 is hamarabb kapott például Oreót, mint a bő fél éves Note 8. -
stnorcy
aktív tag
Helló.
Az asszonynak vettünk egy hetet egy Nokia 7 Plus telefont.
Android 8.1 van rajta és stabilan működik minden.
Huawei -ék nem óhajtanak frissíteni esetleg? Nem mintha változna valami is de van egy olyan érzésem hogy ugyan az lesz a Mate 10 pro-val is mint a P8-al.
Kiadták nagy beharangozva utána meg szartak frissíteni.
Azt nem értem hogy megveszek egy független készüléket " mert ugye most már minden szolgáltató függetlenül adja a készülékeket" és úgy kell cigánykodni frissítés után hogy ha van valami hiba akkor jó legyen.Szerintem globál kellene a telefon gyártónak kiadnia a frissítést egy adott készülék típusra, függetlenül attól hogy Vodása vagy Tcom-os vagy Telenor. Elvégre független a készülék.
Vagy tévedek? -
válasz
axlfsi #12756 üzenetére
A gyári visszaállítás biztos megoldja a problémát, de újnak állítsd majd be a telefont, ne húzz vissza utána korábbi rendszeren készült mentést és ne engedj automatikusan visszatelepülni minden előzőleg használt alkalmazást az áruházból, hanem egyesével tedd fel azokat manuálisan, hogy kiderülhessen, melyik okozza a problémát.
-
retroid
senior tag
Szolgáltatónál venném (Vodafone) most akcios ott 192 000
-
axlfsi
veterán
Oh, köszi mindenkinek, azt nem tudtam, hogy hitelesítésen is át kell mennie. Nem próbáltam, de akkor valószínűleg még nem menne fel...
Más: Google Goggles működik nektek? ... én nem értem mi van, de úgy tűnik, egyre több hátrány jön elő a Kirin(?) miatt? .... rányomok a gombra és nem szkenneli a látott képet. Kollégám 6x olcsóbb mobiljával 1mp alatt megoldotta azt a képfelismerést, ami nálam el sem indul
kali: sajnos a legutolsó verzióval is borul az alkalmazás... Majd egy FR befigyel a hosszú hétvége alatt, rászánom magam - hátha.
-
válasz
retroid #12753 üzenetére
A Mate 10 Pro tapasztalat alapján azt mondom, érdemes lehet várni kicsit, mert ezt a telefont is akciózni kezdték a megjelenés után 2 hónappal, a 254.990 Ft-os nyitóárhoz képest ~15%-kal olcsóbban megvehető mindig azóta egyik vagy másik hivatalos viszonteladónál.
Ha mobilos szolgáltatónál vennéd, akkor más kicsit a helyzet, mert ők lassabban és kevésbé követik adott árazást. -
retroid
senior tag
válasz
bandigyerek #12752 üzenetére
Részletre venném csak kérdés megéri e a felárat
-
válasz
axlfsi #12745 üzenetére
Átmegy már a hitelesítésen? Nem próbáltam, de a legutolsó infó az, hogy még nincs hitelesítve.
Éjszaka frissült a Google Fotók, megpróbálhatod teljesen alapra állítani az alkalmazást, majd frissíteni, hátha segít.retroid: Ha szükséged van a harmadik kamerára és a bemetszéses kijelzőre, akkor megérheti a felárat, más tekintetben azonos hardver...stb., 8.1 erre is lesz, azt a kamera szoftvert is megkapja majd a Mate 10 Pro.
-
retroid
senior tag
Megéri a felárat a P20 Pro vagy a sok frissítés után már ez is kb hozza a szintet?
Tényleg tud annyival többet a P20 Pro?
-
Ha folyamatosan kell futnia a háttérben, akkor az összefoglalóban linkelt alkalmazással eltüntetheted a figyelmeztetést, ha pedig nem, akkor az akkumulátoros indításnál kézire állítod a megfelelő opciókkal és manuálisan vezérled.
Long1: Több tényező függvénye, működhet, de ahhoz adott feltételek megvalósulása szükséges, mert mivel nem aktív kétkártyás a készülék, így a kapcsolódó antennákból csak egy van, ha az egyik SIM kártya használja az egyik meghatározott antennát, akkor azon a másik már nem tud forgalmazni, illetve csak 4G-n megy párhuzamosan a hang és az adat, de olyan még csak a Telekomnál van jelenleg - és ott sem minden előfizetésem aktiválható (még?) a VoLTE -, ezért ha Vodafone vagy Telenor SIM kártya is képben van, akkor borulhat a dolog.
-
gusthy
veterán
válasz
bandigyerek #12724 üzenetére
Ja, persze, ez így van. Általában én reggel nyomom fel kb 70-80%-ra a gyorstöltővel, és az pont jó is estig.
-
Long1
csendes tag
"bár nem dual-active beszélgetési szempontból a készülék, de elvileg a net nem szakad meg, ha a másik kártyára hívás érkezik" Ez működik valakinek? Nekem sim1 voda hang és sim2 telekom net. Amikor jön egy hívás a net megszakad és 4g helyett egy homokóra ikon jelenik meg. Esetleg ötlet?
-
axlfsi
veterán
válasz
bandigyerek #12726 üzenetére
Koszonom, hogy irtal, de ezeket mar mind probaltam... Valoszinuleg egy FR segithet a dolgon, csak most nincs kedvem/idom ujra belakni a telefont...
Mindesetre, eleg bosszanto. -
ystuc
tag
Másnál is jelentkezik a hiba, hogy lezárt képernyő feloldása után a Messenger chat fej eltűnik? A rolóban ott van, de rányomás után nem történik semmi.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
axlfsi #12725 üzenetére
Az a baj, hogy mivel rendszer-alkalmazás, nehéz vele bármit kezdeni. Szerintem nem apk mirroról telepítetted, mert akkor el lehetne távolítani. Viszont ha még nem próbáltad, akkor egy előző verziót felpakolhatsz rá, ha hagyja. Letiltod, frissítéseket leveszed, a Play áruházban kikapcsolod, az autómata frissítést, és kézzel felraksz egy régit. Esetleg megnézed, hogy az alap verzió is ezt csinálja-e. De lehet, hogy a telefon zárogatja be valamiért, és nem a Google Fotók fut Force Close-ra.
Ahogy az angol mondja: a puding próbája az evés.
Csak túl sok a "ha" meg a "de".
-
axlfsi
veterán
válasz
bandigyerek #12718 üzenetére
Volt tobb bejegyzesem is a temaban, de a lenyeg, hogy teljesen random kifagy. Nincs hibauzenet, nincs semmi, hasznalat kozben bezar. Egy szempillantas alatt.
Eleg frusztralo, ugyanis nalam alap-alkalmazas. Sokat hasznalom, a csaladdal osztok meg kepeket, albumokat, stb... emiatt nem fogok masokat atnevelni... Nevetseges.
Ha nem letiltani szeretnem, hanem, hogy jol muokdjon, vajon milyen lehetosegeim vannak, a FR-en kivul? -
bandigyerek
senior tag
válasz
gusthy #12722 üzenetére
Ha sürgős, akkor a saját, ha nem, akkor akármelyik jó. Még a lent említett 1,5A-os is. Nekem az ágy mellett van egy 750mAh ! samu töltő. Egy éjszaka alatt az is feltornázza, csak idő. De ráérek, mert éppen alszok.
De a Supercharge-nak nincs párja, az tuti!
Aryon87: A QC más feszültséggel dolgozik, azért nem tudod kipréselni belőle a 3 ampert. -
gusthy
veterán
válasz
bandigyerek #12719 üzenetére
Ez így van, de az azért pont fele annyira gyors lesz, mint a Huawei töltő.
Ennek az a fő oka, hogy a Huawei gyorstöltés két érpáron történik. -
Én pl utálom a gyorstöltést, minden telefonom érezhetően gyorsabban merült, ha így volt feltöltve. A Mate 10-et is egy másfél amperes Nokia töltővel küldöm meg... Tök mindegy neki, hogy éjszaka mennyi idő alatt tölt fel
-
Aryon87
félisten
válasz
bandigyerek #12719 üzenetére
Jelenleg egy QC3.0-as toltom van, ami a snapdragonos telefonokat toltotte gyorsan, de a Matenal csak normal toltest ad, holott asszem 3A a toltesi kepessege maximum.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #12428 üzenetére
Valaki lenne kedves megnézni, hogy nála is rendszeralkalmazás-e a Google Photos?
Soha nem rootoltam ezt a telefont, amióta megvan, csak felküldtem rá a 137-est és talán apkmirror-ról van a Photos (de ez nem biztos - már nem emlékszem).
Nálam így néz ki és nem tudom eltávolítani.
Még a végén idegből visszatérek OP-hoz és berendelem a 6-ost, úgy kiidegel...
Direkt nem rootolom a garivesztés miatt, erre szopat... -
-
hacki87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ukrajnai háború
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest