- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répapüré
tag
Szerintem nincs semmi baj.
Nem vitatkozni akartam, csak más oldalról megvilágítani, hogy a kérdező több infó alapján dönthessen.
Én is elégedett vagyok és Te is ami jó.
Az én telómon ez az egy tok volt így nem is hasonlíthatom össze más tokokkal, csak leírtam az én tapasztalataim.
Jeleztem is, hogy nem jobb-rosszabb egyik vagy másik csak más és ízlés dolga. -
Répapüré
tag
Azért a mágnes mérete nem biztos hogy elektronikus berendezés esetén lényegtelen...
Nekem a kis fülű van és nem nyílik ha nem akarom, viszont egy ujjal könnyen lepöccinthető.
A széle nem foszlik és kis összegű termék vásárlása esetén nem mellékes a szállítási költség.
Szerintem ebben az árkategóriában mindegyik műbőr.
Amiben belül bankkártya is tárolható, károsíthatja a kijelzőt ha hozzáér.
Vízbe egyiket sem dobnám, de alapvetően a választás ízlés dolga .Mindegyik használható. -
123sylaar
aktív tag
Kiválasztom, visszalép, de nincs olyan parancsikon izé...
ezek vannak:
Tulajdonosi adatok
sim-kártya zárolásának...
jelszó láthatóvá tétele
eszköz-rendszergazdák
ismeretlen források
megbízható hitelesítő adatok
telepítés sd kártyáról
hitelesítési adatok törléseEnnyi.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a ram amikor nézem hogy mennyi a szabad és a használt, akkor összesen a kettő kb. 400 mb pedig 512-nek kellene lennie. Ez nem gáz?
-
suste
veterán
még mindíg nem érted
nem kell átállítani külsőre az alapértelmezettet ahhoz, hogy a navit feltelepítsd
annyi a dolgod, hogy leszeded amit feltelepítettél az SD-re (ha még nem tetted volna meg), és utána az SD-n lévő apk-t indítva feltelepíted az alapértelmezett belső tárhelyre
csak a program kerül a belsőre, a nagy adatfájlok maradnak az SD-n -
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest