- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
tigipuf #3536 üzenetére
hát az, de ahogy a topikot olvasom elég sok bugja is van. kamera, kijelző, szoftver, nincs alkalmazások menü, hang problémák...
közép kategóriásnak látszik, de ahhoz képest "olcsó húsnak híg a leve" jelenleg. a sebességén nem igazán látszik hogy két magos. nincs iránytű sem rds.
-
vimes
senior tag
válasz
tigipuf #3421 üzenetére
Sose vegyél kora tavasszal telefont, mert május környékén jönnek mindig az új modellek (ha figyelted volna az MWC-t akkor, lehet, h kivártad volna az Y300-at). Bár az Y200 se rossz telefon - böngészni, kisebb unaloműző játékokra, alap funkciókra (telefon, e-mail, SMS, stb.) tökéletes, nem fogsz használat közben bosszankodni...
-
Foose
addikt
válasz
tigipuf #3360 üzenetére
Mondjuk az első mondatoddal egyet értek,de ezt már korábban is írtam. De ha egyszer nincs rá pénzem,akkor dobjam ki a telót?
Eleget költöttem most is amiatt,hogy átvertek és tégla lett az előző teló. Nem vég nélkül akarok én mindent feltolni,de vagy max 10 olyan dolog kell nekem(játék persze ebbe még nincs is benne)amit minden nap használok. De ennyi sem fér el,még főzött romon sem. :/ Szóval jó teló ez,ha nem telepítesz semmit
Nekem a gyári rom is tűrhető volt,lentebb írtam is,(kora délután írtam is,hogy kevesebb volt a memóriám ezzel a főzöttel,mint gyárival)hogy milyen problémák léptek fel rögtön főzöttel. Most akkor egyik sem jó ha nincs nagyobb-gyorsabb kártyám??? Azért az úgy vicces,hogy ez határozza meg egy olcsóbb telefon használhatóságát.
(#3361) DS39 Jaaa,így már értem. És szerintem nem csak én egyedül,egyet értek Veled. Azért ha ebből a szempontból nézzük,már nem is annyira nyílt rendszer ez az android,ha így kényszerítik az embert bizonyos dolgokra.
Aham,én még a német oldalról szedtem le a 889-es buildot,de szerintem az jobb is,mert visszább sok panaszt olvastam a 898-as romról. Előbbit fogom visszatenni,ha visszarakom. -
ekrisztian
őstag
válasz
tigipuf #2878 üzenetére
Szia.én fogtam egy 1gigás sd-t.leformáztam fat-ra pc-vel.Utánna lefutott a frissítés.Most gyári a recovery és nincs root.Hogy gariba benyelnék-e azt nemtom,mert a hívás közbeni gyatra hang(olyan mint régen a nokiák csinálták 2-3G közt ugrálás közbe)megszünt.Ha vissza jön a hiba rápróbálok a garira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest