Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz philoxenia #592 üzenetére

Én nagyon elfogult vagyok a MIUI és az EMUI irányába, szóval erről inkább nem nyilatkoznék, mert nem igazán lenne korrekt :D Egyébként nálam G2 -n is EMUI jellegű felület van kialakítva, launcher -vel. Sőt, POP 7 -en is.

Az pl. mindenképp pozitív G2 -nél, hogy személyre lehet szabni, a szintén szoftveres alsó sávot/gombokat. Persze korlátozott módon, de pl. alsó gombbal le lehet gördíteni a felső navisávot is, ha olyanra állítod. Aki nem éri át egy kézzel és gyorsan szeretne boldogulni, annak hasznos. Nekem 5,5 -ig nincs gondom, G2 ugye 5,2, de valahol 5 - 5,2 a legkényelemesebb nekem.

Illetve talán annyi még kimaradt, hogy az alap, általánosabb böngészőkön kevésbé, ritkábban döcög. Persze azért az túlzás lenne, hogy egyáltalán nem, de ebben több a különbség. Annak érdekében, hogy ne legyen egyáltalán, én is alternatív böngészőt használok, ami nekem minden telefonon bevált.

Amúgy majd kíváncsi leszek valós hasnzálatnál az EMUI 3-ra, ami eléggé küszöbön van (szeptember), hogy az amúgy apróbb, de nagyon hasznos változtatások miben fognak megvalósulni. Ez azért még lényeges lehet az összehasonlításnál, ami a közeli jövő zenéje. Remélem azért nagyon nem fog elmenni iOS irányba, bár nem mint ha annyira rossz lenne, de várok egy kis egyediséget, különleges megoldásokat.

Új hozzászólás Aktív témák