- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #592 üzenetére
Én nagyon elfogult vagyok a MIUI és az EMUI irányába, szóval erről inkább nem nyilatkoznék, mert nem igazán lenne korrekt
Egyébként nálam G2 -n is EMUI jellegű felület van kialakítva, launcher -vel. Sőt, POP 7 -en is.
Az pl. mindenképp pozitív G2 -nél, hogy személyre lehet szabni, a szintén szoftveres alsó sávot/gombokat. Persze korlátozott módon, de pl. alsó gombbal le lehet gördíteni a felső navisávot is, ha olyanra állítod. Aki nem éri át egy kézzel és gyorsan szeretne boldogulni, annak hasznos. Nekem 5,5 -ig nincs gondom, G2 ugye 5,2, de valahol 5 - 5,2 a legkényelemesebb nekem.
Illetve talán annyi még kimaradt, hogy az alap, általánosabb böngészőkön kevésbé, ritkábban döcög. Persze azért az túlzás lenne, hogy egyáltalán nem, de ebben több a különbség. Annak érdekében, hogy ne legyen egyáltalán, én is alternatív böngészőt használok, ami nekem minden telefonon bevált.
Amúgy majd kíváncsi leszek valós hasnzálatnál az EMUI 3-ra, ami eléggé küszöbön van (szeptember), hogy az amúgy apróbb, de nagyon hasznos változtatások miben fognak megvalósulni. Ez azért még lényeges lehet az összehasonlításnál, ami a közeli jövő zenéje. Remélem azért nagyon nem fog elmenni iOS irányba, bár nem mint ha annyira rossz lenne, de várok egy kis egyediséget, különleges megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest