-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mert valamilyen app fogyaszt a háttérben. Ez nem telefon error.
Nem bántásnak szánom, de amikor alszol mi a sz...nak van bekapcsolva a net?
(meg gondolom a szinkronizálás is) Ezt sosem tudtam megérteni. Nálam nagyon fontos, hogy mindig online legyek, későn is szoktam dolgozni (nincs kötött munkaidőm), de amikor alszom nem használom, így teljesen felesleges, hogy zabálja az akksit. Éjszakára meg nem szeretem töltőn hagyni, lefekvés előtt teszem mindig fel.
Még ha a szinkronizálást ki is kapcsolod, a goolgle alkalmazások és az FB is ott fog ezerrel virítani és ébredni.
Nálam egy hosszúhétvége elmegy töltés nélkül. Munkában nálam folyamatos a szinkronizálás, net, mail, egyéb írkálás....stb. Így használva egy telefon sem bírja 2 napig. HA már lemegy 50% alá az akksi, akkor az már 1 napos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest