- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Egy észrevételem lenne...
Valaki biztos ad választ...Nem bírtam ki, és csak rootoltam most a B133-at is. Viszont most nem akartam twrp-t, így megint a rootgeniushoz fordultam.(mivel a vroot már feloldotta a bootloadert előzőben).Nem akartam recovery.bat-al cserélni és zipből feltenni a supersu-t.
Persze így ez nem supersu, hanem kingusert rakott fel. teszi a dolgát.
(Titan backuppal lefagyasztottam, majd feltettem a supersu-t és most az fut. Ha kell le is törli, csak vissza kell alakítani titannal sima alkalmazássá)
De ami feltűnt. Mielőtt fagyasztottam nézegettem, és van benne egy auto-run oldal, amivel nem kevés automatikusan induló programot ki is kapcsoltam(játékok, meg sok tényleg nem használt alkalmazás indult el). Hát nem kicsivel több hely lett a memóriában.
Persze ha ezek közül néhányat sorjában elindítom, menet közbe mert kellenek, vissza térek oda ahonnan indultam, de alapból újra indítás után 950Mb helyett 1.2Gb maradt.Egyébként használja valaki kinguserrel vagy mindenki lecserélte?
És autó indítás módosító programot tudtok ajánlani?
(pl a spiderman, és a 100%games, meg ilyenek minek menne autómatikus indításba? Semmi értelme)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest