- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nem netről rendelt daraboknál meg az ilyen hiba az átvételkor kiszűrhető. Tehát ebből a szempontból indifferens. Az elállási jog lényege igazából az, hogy ha nem tetszik a készülék, esetleg a használata, akkor elállsz tőle. Mondjuk az előzőben - általam - említett típushibák jóval a 14 napos határidő letelte után jönnek ki. Szóval ott már szívás van...
Persze sokaknál nem igazán kivitelezhető, hogy ne netről rendeljen, mert mondjuk messze lakik a szolgáltatói kirendeltségétől. Viszont én azt szoktam mondani, hogy általában egy telefont 2 évre választunk, ahogy egy autót sem veszek anélkül, hogy megnézetném előtte egy szerelővel (motorhibák, korábbi törés, újrafestés, elemcsere, tengely problémák), úgy az átvétel előtt is jól átnézem a készüléket
Szoftverhiba meg nem minősítés, mert akkor igazából egy mostani márka közül sem lehetne választani. Illetve mégis van választék, nyomógombos normál mobiltelefonok között. Ez sajnos minden márkára/telefonra jellemző, még ha P7 alatt nem is találkoztam ilyennel. Ezért nem szeretem én sem a gyártókat.
Én amúgy a G2 -t kétszer, a Lumia 520 -at egyszer cseréltettem. Bár alapvetően nem ezért döntöttem a végleges cseréje mellett. Az 520 -nál a szervíz, illetve az új kijelző sem oldotta meg a problémát. Pontosabban az is rossz volt. Tehát nem csak a P7 -nél igyekszem elnéző lenni. Ilyen sajnos van.
A kérdés igazából az, hogy ha elállsz a telefontól és újat választasz, akkor érvényes -e az elállási jog előző ideje. Tehát újraindul -e.
Amikor korábban említett azt, hogy szeretek Kínából rendelni, mert akadékoskodás helyett inkább kicserélik egy teljesen újra a készüléket, az ilyen esetekben hatványozottan érvényes.
Egyébként amiket GSPLR írt az 1679. hozzászólásában azzal én is egyet tudok érteni. Persze te döntésed, hogy milyen telefont szeretnél.
philoxenia:
Már rendelhető, csak az a baj, hogy kb. 2 óra alatt készlethiány lett a Passport -ból... Kb. novemberben lehet rá számítani, szolgáltatóknál viszont nem fogsz vele találkozni. Én januárban fogok egyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Filmvilág
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest