- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nem netről rendelt daraboknál meg az ilyen hiba az átvételkor kiszűrhető. Tehát ebből a szempontból indifferens. Az elállási jog lényege igazából az, hogy ha nem tetszik a készülék, esetleg a használata, akkor elállsz tőle. Mondjuk az előzőben - általam - említett típushibák jóval a 14 napos határidő letelte után jönnek ki. Szóval ott már szívás van...
Persze sokaknál nem igazán kivitelezhető, hogy ne netről rendeljen, mert mondjuk messze lakik a szolgáltatói kirendeltségétől. Viszont én azt szoktam mondani, hogy általában egy telefont 2 évre választunk, ahogy egy autót sem veszek anélkül, hogy megnézetném előtte egy szerelővel (motorhibák, korábbi törés, újrafestés, elemcsere, tengely problémák), úgy az átvétel előtt is jól átnézem a készüléket
Szoftverhiba meg nem minősítés, mert akkor igazából egy mostani márka közül sem lehetne választani. Illetve mégis van választék, nyomógombos normál mobiltelefonok között. Ez sajnos minden márkára/telefonra jellemző, még ha P7 alatt nem is találkoztam ilyennel. Ezért nem szeretem én sem a gyártókat.
Én amúgy a G2 -t kétszer, a Lumia 520 -at egyszer cseréltettem. Bár alapvetően nem ezért döntöttem a végleges cseréje mellett. Az 520 -nál a szervíz, illetve az új kijelző sem oldotta meg a problémát. Pontosabban az is rossz volt. Tehát nem csak a P7 -nél igyekszem elnéző lenni. Ilyen sajnos van.
A kérdés igazából az, hogy ha elállsz a telefontól és újat választasz, akkor érvényes -e az elállási jog előző ideje. Tehát újraindul -e.
Amikor korábban említett azt, hogy szeretek Kínából rendelni, mert akadékoskodás helyett inkább kicserélik egy teljesen újra a készüléket, az ilyen esetekben hatványozottan érvényes.
Egyébként amiket GSPLR írt az 1679. hozzászólásában azzal én is egyet tudok érteni. Persze te döntésed, hogy milyen telefont szeretnél.
philoxenia:
Már rendelhető, csak az a baj, hogy kb. 2 óra alatt készlethiány lett a Passport -ból... Kb. novemberben lehet rá számítani, szolgáltatóknál viszont nem fogsz vele találkozni. Én januárban fogok egyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest