- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hi!
Nekem kb 2 hét kellett mire beállt az aksim a megfelelő üzemidőre. Nem tudom mennyire ismered már ezt a telefont és a funkcióit, de például van egy védett alkalmazások része. Itt lehet állítani, hogy a képernyő kikapcsolása után mi futhat és mi nem. Ha playről telepítesz valamit akkor automatikusan védett státuszba rakja, ergo futni fog amikor nem használod a telefont. Pirossal külön kiemeli, ha nagy fogyasztású alkalmazásról beszélünk. Nálam 2 alkalmazás védett (mind a kettő nagy fogyasztású) és így merül éjjel 1%-ot állandó WiFi és szinkronizáció mellett. Íme egy kép arról amiről írtam:
Csak azért írtam ezt le, mert például G6-nál asszonynak is volt merülési problémája és pont emiatt. Mivel neki ez az első droidos telefonja, még tanulnia kell a használatát. Neki úgy magyaráztam el a legegyszerűbben, hogy ez olyan mint a laptopod, néha nem árt újraindítani, tisztítani, stb.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem segítettem.