Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Családi telefonom POP C7, azon kívül, hogy a kamerája hulladék, a kijelzője nem az igazi (de nem is annyira gáz) bitang egy telefon, lazán állva hagyja a legnagyobb márkákat teljesítményben, optimalizálásban. Lagg meg nulla, Asphalt lazán fut rajta. Az a telefon az, amit mostanában szarrá használok és igen jól bírja. Nem gondoltam volna róla, mert régen elég sok probléma volt a márkával, bár már mondhatni TCL. Frissítés persze szintén a nullához közelít, de 40 körül indított a telefon, ami itteni support -tal, szervízzel, 2 év garanciával több mint oké.
BB -vel remélem én sem sokat fogok szervízbe járni, bár annyira nem is jellemző náluk. Legalábbis nekem jók a tapasztalataim. Passport tökéletesen fog futni P7 mellett.
Huawei szerintem mostanában, az utóbbi időben nagyon sok változáson ment keresztül és végre lehet rá úgy tekinteni, hogy egy igen kiforrott márka lett, ezt az eladások is szépen bizonyítják. Nem kicsit növelték már az utóbbi 1 évben is a piaci részesedésüket, egy elég nehéz szegmensben. Persze van még hova fejlődni, márkahű sem leszek soha (egy márkánál sem), de nagyon ritkán vagyok elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Parfüm topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest