Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz GSPLR #1283 üzenetére

    Családi telefonom POP C7, azon kívül, hogy a kamerája hulladék, a kijelzője nem az igazi (de nem is annyira gáz) bitang egy telefon, lazán állva hagyja a legnagyobb márkákat teljesítményben, optimalizálásban. Lagg meg nulla, Asphalt lazán fut rajta. Az a telefon az, amit mostanában szarrá használok és igen jól bírja. Nem gondoltam volna róla, mert régen elég sok probléma volt a márkával, bár már mondhatni TCL. Frissítés persze szintén a nullához közelít, de 40 körül indított a telefon, ami itteni support -tal, szervízzel, 2 év garanciával több mint oké.

    BB -vel remélem én sem sokat fogok szervízbe járni, bár annyira nem is jellemző náluk. Legalábbis nekem jók a tapasztalataim. Passport tökéletesen fog futni P7 mellett.

    Huawei szerintem mostanában, az utóbbi időben nagyon sok változáson ment keresztül és végre lehet rá úgy tekinteni, hogy egy igen kiforrott márka lett, ezt az eladások is szépen bizonyítják. Nem kicsit növelték már az utóbbi 1 évben is a piaci részesedésüket, egy elég nehéz szegmensben. Persze van még hova fejlődni, márkahű sem leszek soha (egy márkánál sem), de nagyon ritkán vagyok elégedett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák