Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nem tettem még fel, mert kíváncsi vagyok a válaszra.
Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően.Tompie:
Nekem már egy ideje lent van a gépemen, csak még nem volt időm vele foglalkozni.
Amúgy a B133 még mindig nem jött meg, majd egyszer csak megérkezik.Más:
Valaki próbált már bluetooth -os mini billentyűzetet? Ez esetben jól gondolom, hogy nem jön ki a szoftveres billentyűzet a telefonon? Dokumentumok szerkesztésénél jól jönne, ha nem mászna bele írás közben a szoftveres gombsor a kijelzőbe. Főleg fekvő módban, mert fontos a szélesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően.