- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NewPityu
csendes tag
Bocsi csak most láttam az "irományod". Igen neten keresztül a telefon menüjéből telepítettem 635-re, pontosan nem emlékszem, de csak 2 változást rak fel ami számomra elenyésző jelentőséggel bír, tehát nem is foglalkoztam vele mi az
Elég gyorsan merült eddig, most csináltam egy factory reset-et majd kapásból egy gyári vissza állítást, amit factory-n keresztül csinált. Nem tudom, hogy most mit csináljak. Talán várok kicsit, nyomkodom aztán lehet B634-t újra húzom, de most csak a part1 mappát és kihagyom a part2-t ill. egyenlőre nem lesz frissítve 635-re. Aztán meglátjuk mi lesz
Na épp kész a visszaállítás: Factory reset, majd gyári visszaállítás= 5% mínusz az akksiból. Ez nóóórmális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest