- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
válasz
icemad #18595 üzenetére
Nem tudok negatívumot felhozni a KK-ról, akksi még mindig sajnos óránként bő 2%, de ennyi volt mindig nálam, valahogy ki kellene írtani a G+-t, nem is értem minek van és minek indul be néha-néha és zabálja az akksit. A launcher szokatlanul smooth és tetszetősek ezek a letisztult színek és ikonok. Nekem jobb lett a KK-val a telefonom, mint az eredeti 4.2vel vagy a miuival.
Galéria rosszalkodott az elején, nem mutatott csak fehér négyzeteket és azt mondta nem olvashatók a képek, de ezen egy mezei újraindítás segített és azóta minden meg van, képek, videók, filmek. Hangja visszatért eredeti állapotba (miui-n a hang sokkal jobb minden téren, de ez köztudott hogy ott megoldották), ezt majd megmókolom prop fájlokon keresztül.
Egyelőre ennyi, így elvagyok a telefonnal, ha hosszabb távon és jobban belakottan is ilyen gyors lesz, akkor megmarad még pár hónapig ez a teló.
Üdv
ui: én swiftkey-t használok teljes elégedettséggel.
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
icemad #18576 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok. Folyamatosan jönnek az üzik (onlien frissítettem KK-ra), hogy nem találja a pozíciómat, a wifit megállás nélkül eldobálja. Rácsatlakozom és kb 6-7 mp-ig jó,aztán újra le/rá kell csatlakozni,hogy megint jó legyen 6-7 mpig. A gps egy kaki lejár a személyim mire megtalál. (nem lakásban próbálom
). Mérges vagyok a KKra.
-
gabancs
addikt
válasz
icemad #18576 üzenetére
Már nem azért de ez akkor is user error. Ki mondta, hogy frissítsen online? Csak azért mert felkínálta a rendszer? Ráadásul mindenkinek meg van a lehetősége, hogy bevigye a szolgáltatóhoz, ahhol ingyen kötelesek frissíteni a telefont. Tehát nem kell túrkálni semmit, ha nem akar, csak sétálnia kell.
Ettől függetlenül a hüvely oltári nagy baromságot csinált.
-
Zsocy155
őstag
válasz
icemad #18576 üzenetére
Szerintem ez nemcsak a Huawei hibája. Nekem ezelőtt a Samsunggal ugyanez volt a probléma GB-ről JB-re frissítésnél. Ha simán ráfrissítettünk akkor akadozott stb. nagyon rossz lett. Ott is teljes gyalulást kellett csinálni előtte és utána.
Szerintem ez az android hibája. Valahol, valahogyan tudatni kellene a felhasználókkal, hogyha másik verzió számú szoftverre akarnak frissíteni, akkor vigyék szervizbe, ahol díjmentesen megcsinálják, mert a régi szoftverből maradt fájlok összeakadhatnak az új szoftver fájljaival és nem fog az új megfelelően működni. -
marilllyo
veterán
válasz
icemad #18383 üzenetére
Az a bajom ezzel a rohadt romolgatással, hogy CIB-es vagyok...és a netbank belépéshez egy mobilos alkalmazás kell ( mobiltoken). Minden új rom után új mobiltoken aktiválás-t kell kérjek....és ilyenkor azért végig kell hallgatnom...egy csak most csak önnek...remek ajánlatot. Meg szerintem már hülyének néznek mert havonta 2-3 újraaktiválást tuti kérek. Szóval most addig marad a KK míg újabb nem lesz vagy meg nem nyekken.
Párom figyelemmel kísérte amit én kütyüztem a P6-tal. Azt mondta...az övéhez hozzá ne merjek nyúlni. B104 marad rajta amíg el nem adja.
-
racerx
őstag
válasz
icemad #18305 üzenetére
Azért 1x ha lesz időm/nagyon ráérek (ui. most nagyon unom az ujratelepítéseket
), akkor kipróbálom, hogy mit hozna ez a teló Greenfy/Xposed nélkül. Erős a gyanúm , hogy sok minden nem változna. Nem kellő appokat el lehet távolítani, lefagyasztani (mondjuk az is érdekes, hogy a swipe for huawei billentyűzet párszor ébresztgette a telót, meg magától átváltott rá
-lefagyasztottam a csába). Sztem max. fingreszelés a Greenfy/Xposed ezen a gépen
-
v1kt0hr
tag
válasz
icemad #18189 üzenetére
igen, most szépen beindul ha ujrainditom
sry a sok spam kommentért, csak kicsit beszartam
to sum it up: feltettem 3gombossal a b510-et, szénnépakoltam alkalmazásokkal, majd nem indult be amikor ujrainditottam, de magátol megjavult a probléma, csináltam egy gyári visszaállitást, aminél igencsak nehézkesen akart beindulni, de most miután bekapcsolt ujrainditottam és flottul ment.köszönöm a segítségetek!
-
TomWexX
addikt
válasz
icemad #18157 üzenetére
Igazad van, EZ A JÓ LINK!
Innen még soha nem töltöttem le ezt a 12.22-es verziót, hanem XDA-ról, de az nem volt stabil, így nem volt kedvem tovább szórakozni. Nekem a 3.11.22-es verzió bevált, magyar is, stabil is, így azt használom. -
djbelo
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
icemad #17658 üzenetére
Te valamit nagyon félre olvastál!!! Ha valaki akkor én sokszor "védtem meg" a P6-ot a valóban hülyeségek miatti lehúzásoktól! Azokat a lehetőségeket próbáltam eddig ki amiket néhányan javasoltak, azok nem vagy csak keveset segítettek. De pl amit gabancs javasol még nem, a gyári visszaállítást sem. Azok a hibák amiket felsorolsz valóban a ritkább hibák közé tartoznak de mindenki aki régóta jár ide (én igen) jól tudja hogy két fő probléma van a P6-tal egy egyik a wi-fi dobálás a másik a GPS instabilitása, ezzel a kettővel küzdenek a legtöbben !!! Van olyan régi fórumtárs (nem 1) aki már el is adta ezek miatt a telefont pl Nimda. És egy fontos dolog, én abszolút nem húzom le a telefont ennek ellenére sem, most is azt mondom más márkákhoz képest az hogy szinte sosem fagy igen nagy előny, és még biztos hogy vannak előnyei, de az vitathatatlan hogy vannak olyan problémák most már lassan 1 év távlatából nézve amik nem oldódnak meg könnyen, és annak aki használná a funkciót igen is zavaró!!
gabancs köszi, ki fogom próbálni.
-
törölt tag
válasz
icemad #17653 üzenetére
Azért ha bővebben olvasgatod a fórumot találkozni fogsz nem kevés olyannal aki pontosan a GPS problémákról ír. Van akinek pl a KK felrakás után lett vele baja de lehetne sorolni. Kösz a szerviz ajánlatot de azzal csak akkor élnék ha már kiderült hogy tuti hardveres a probléma, ismerem a szervizeket nem kell bemutatni őket, tehát oda csak végső esetben.
Hogy miért nem ajánlott játékra azt ne nekem magyarázd meg nem tegnap jöttem a fórumra, és a telefont sem 2 hete vettem. -
arminlok
senior tag
válasz
icemad #17613 üzenetére
Hát ha raktál már fel romot és eltüntek az értesitési sáv ikonok akkor igen.
marilllyo , gabancs: akor pontosan hogy is kell ezt a rootot rádugom a gépre megnyit valami cuccot megnyomom h root elszorakozik egy kcisit és utána nem huzom le a gépröl miközbe ujraindul?
bpdjoco probáld ujrainditani sokáig nyomva a bekapcsot utána probálj minden billentyü kombináciot ha kitörölted a dload mappábol a fájlt akkor nyomj háromgombot jo sokáig amig megnem látod a huawei felriatot és mikor belép recoverybe factory reset majd reboot phone.
-
törölt tag
-
marilllyo
veterán
válasz
icemad #17378 üzenetére
Dolgoztam a balcsiparton vízimentő és úszómesterként. Az emberek nem normálisak....tudnék mesélni. Undorító. Olyan emberiszonnyal mentem haza mindennap, hogy....
De ez a telefon eláztatás ez 2-3 sör után a napon ez...tök alap. Szinte mindennapos. De még egy haverom is járt így egy C100-as Samsunggal.
-
gabancs
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #16940 üzenetére
Régen, amikor fellángolt a garancia kérdése, akkor rákérdeztem a Duna Plaza T-pontban egy ügyintézőnél. Azt a választ kaptam, hogy minden hivatalos szoftverrel érvényes a gari, amit a Huawei adott ki. Nem csak a T-s szofttal. Persze nem kizárt, hogy ahány T-pont, annyiféle válasz lenne ...
-
jana87
tag
válasz
icemad #16915 üzenetére
Köszi. Ezeket megcsináltam. Viszont itt is írja a fogyasztott megát, viszont az a több, mint 200 megás andorid os fogyasztás nincs itt. Sztem vmit még mindig ki kellene kapcsolnom. Pár napja ugrott meg ennyire a fogyasztás, de nem jövök rá, mi történhetett, vagy mit raktam fel rá, ami megeszi?!
-
sisqoboy2
tag
válasz
icemad #16313 üzenetére
ott a pont!
azért is harcoltam érte ennyit mert imádom a huewi p6 teloját!
Véleményem az angol Huawei-ről továbbra is kritikán aluli, sőt a shop manager még azt is számításba vette hogy elutasithatják a további Huawei termékek forgalmazását mivel igy állnak a vásárlókhoz.
És tudom a huawei csak megbíz egy céget a szervizelésről. De figyelem!
Ők koordinálják a szervizelést és panaszkezelést. SZóval ők tehetnek róla h nem tájékoztatták a szervizt teljeskörűen.
De ne ünnepeljünk még , hiszen a teló még mindig ott van és ügyebár már háromszor érkezett vissza hibásan... -
Mike88
senior tag
válasz
icemad #16170 üzenetére
btk tiltja a függetlenítést, tudtommal Angliában a függetlenítés abszolút legális. Londonban sok telefonos üzlet hatalmas betűkkel hirdeti, hogy vállalnak függetlenítést. Szóval ha esetleg nem legális valami oknál fogva nem tudnak ellene tenni semmit sem, mert nyíltan hirdetik. Vagy nem erre gondoltál tiltás okaként?
Ami a fogyasztóvédelmet illeti, én úgy gondolom bőven elég feldobni egy "vagy cserélitek vagy fogyasztóvédelem" szöveget a szerviznek, az angolok iszonyatosan komolyan veszik az efféle kijelentést, ugyanis nagyon erős rendszer náluk a fogyasztó védelme.
-
sisqoboy2
tag
válasz
icemad #16170 üzenetére
nincs miért kitiltani mert ez teljesen legális dolog.
Csak akkor legális, ha a függetlenítő kódot/szolgáltatást szolgáltatótól veszed meg.
tudjátok, ma egész délután ezzel járkáltam. Egy életre megutáltam a Huawei-t.
Cég még nem szivatott meg ennyire mint ők.
most kellene visszaküldenem 4. alkalommal és még mindig nincs telefonom amit használhatnék március óta...
Senkinek sem ajánlom ezt a márkát.
Azon gondolkozom de komolyan h ha sikerül függetleníteni akkor egy darab kutyaszart fogok nekik visszaküldeni a csomagban..[ Módosította: wwhy ]
-
Anfänger
őstag
válasz
icemad #16108 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Játékra miért nem jó? Lagol?
És még annyi,hogy a navi megfelelöen müködik vagy hibázik,úgy értem mindig a megfelelö poziciót mutatja,vagy ugrál ide-oda?
(#16109) jegenye77! Ennyi pénzért nem tudom,hogy van-e olyan,ami 2 GB -rammal rendelkezik.
Sony xperia z2 - ben ,na meg már jó pár telóban vannak 3 GB-os modellek. -
sisqoboy2
tag
válasz
icemad #15914 üzenetére
Ezt a telefont megvenni gyári garancia nélkül Óriási Hiba!
Speciel én még a gyári garimat sem tudom érvényesítettni. Remélhetőleg ez otthon könnyedébben megysatee76: modosítva a gps.config esetleg eredményezhet gyorsabb satelit fixet.
kérdés h neked pontos a poziciod a gps szerint? vagy ide oda ugrál a valóságos poziciód környékén?
mert nekem utobbi a gondom... -
duvi
nagyúr
válasz
icemad #15920 üzenetére
Nem próbáltam de elég jó értékelést kapott: Droid Hardware Info
Más:
Egyre inkább az az érzésem, hogy ha csak nem durrantanak valami eget rengetően nagyot a KitKattal, akkor én kihagyom az összes frissítést ezentúlB103-al vettem amire egyből ment fel a B104. Azóta is (több mint fél éve) nonstop megy és szépen teszi a dolgát.
-
Atilla21
csendes tag
válasz
icemad #15339 üzenetére
A hálózati jogosultságnál engedélyezve van neki a wifi is meg a 3g is. Letöltöttem egy böngészős file transzfert, azzal se jó. Elkezdtem állítgatni a routert, volt olyan, amihez újra kellett indítani és láss csodát, egyből működik minden módon a wifi kapcsolat a laptop meg a telefon között.
Köszi mindenkinek. -
Tomacko
senior tag
válasz
icemad #15339 üzenetére
A Maxthon bőven 10 éves kor felett jár a böngészés világában. Érdemes kicsit utánna olvasgatni, hogy mennyire oda figyeltek a védelemre a fejlesztésnél, sok más "gyártóval" ellentétben akik a sebesség oltárán MINDENT feláldoznak. PC piacon amióta léteznek kb 15 éve azóta használom. Droid-n nekem érdekes mód mégsem jött be annyira, de használom, márcsak a pc szinkron kényelme miatt is
-
freemanone
addikt
válasz
icemad #15339 üzenetére
Nincs ilyen, mert droiddal kb értelmetlen a raw formátum... vannak páran akik ilyen elvetemültek (már bocs), hogy raw-ot szeretnének, de nem megoldható. Még GB alatt volt rá 3rd party mod, amivel meg elhetett trükközni a rendszert, de a google átalakította az egészet és azóta nincs megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest