-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBeee
tag
A kérdésedre kb. 6 mp alatt találtam választ.
-
GodWhiz
újonc
Szia látom szépen néz ki. Én itt [link] cseréltettem bent van a westend mellett nekem nem volt velük bajom korrektül megcsinálták . Én is tanultam belőle kell az az üveg még csak nem is drága az itthoni fólia árakhoz képest. Majd írd meg ha sikerült megoldani.
Most látom a képeden te még a gyári "tokot" is használtad én csak egyszer raktam rá de csak még csúszósabb lett tőle
Egyébként amit a házi cseréről kérdeztél ránézésre nem olyan vészes "csak" öt csavar fogja a hátsó kis műanyag csíkok alatt ha valaki egy kicsit ért hozzá akkor megtudja oldani, csak hát a lutri hogy mit kap postán én ilyet nem mernék rendelni túl nagy lutri.
-
Kavinton75
senior tag
Pont ez miatt fejlesztették ki a tempered glass-t.
Kb. 4-500 Ft Kínából, ez tuti megvédi a kijelzőt, tesztelve.
Olcsóbb, mint a fólia, ami semmit sem ér.
Nem is értem miért nem használja mindenki sokkal olcsóbb, mint a kijelző.
Van pár kollégám is, aki "áááá én soha nem ejtem el és nem is dobálom".
Elég csak egyszer rosszul érkeznie és annyi.
Az 5.5" biztos, hogy talál magának valamit a földön. -
TommyNagz
senior tag
En gyakran csereltem ROM-ot az androidos telefonjaimon mindig, szoval nindig brallitottam hogy a google fiokomba (google+) szinkronizalja az osszes kepet. Nem csalodtam eddig, egy ROM csere mindig teljes torlest jelent, egy darab kepem nem tunt el eddig, es a legjobb hogy nem kell kezzel mentegetni, megcsinal mindent magatol, amint pl. Wifire kapcsolodsz.
-
törölt tag
A telefon nem töröl magától az SD -ről semmit. Még wipe során sem. Ott szerintem inkább az SD -t kellene megnézni, hogy jó -e. A telefon kezelő sem csinál ilyet, mint a Clean Master, hogy véletlen letörölhetsz fontos dolgokat.
Amúgy SD kártya az utolsó dolog lenne, amin tárolnék, mert megbízhatatlanabb, mint a többi tároló.
-
-
törölt tag
sziasztok.
amikor en megneztem,a beallitasokban volt egy ilyen pont,h lattatni kivanja e a szolgaltato logojat.lehet , h veszek egy ilyen készuleket.../ voda vitamax 2 hetes , 55.000.-=
kicsit nagy a merete,de talan megszokom...
sok jot olvastam itt a forumotokon rola,ennek ellenere kicsit tartozkodom a huawei-tol-hozza nem erto,laikuskent.
talan az ara nem veszes,mivel nem is hasznaltak,csak par orat nyomkodtak.
esetleg egyszeru flip tokot tud vki hozza megfelelo aron?vagy budapesten tudtok olyan boltot,ahol van hozza kijelzovedo uveg?neten -google-nem igazan talaltam.gondoltam a huawei marka ismeretlensege miatt..de gondolom ez hulyeseg. ja! en telenorral,es tmobil kartyaval hasznalnam. remelem jelenleg tenyleg fuggetlen,ahogyan emlitettetek.vmint ez a fuggetlenseg-ha tenyleg az-kesobb nem fog esetleg-neten frissites miatt-voda fuggove allni?
valaszaitokat eore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged