- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csreni
csendes tag
válasz SpeedHUNGARY #1787 üzenetére
Ha visszagörgetsz megtalálod pár hozzászólással feljebb a törött telóm képét. Sima fólia volt rajt, mert míg el nem tört nem tudtam, hogy van üveg is.
[ Szerkesztve ]
-
csreni
csendes tag
válasz SpeedHUNGARY #1785 üzenetére
Viszont ha veszel, ne sima fóliát vegyél hanem üvegfóliát.
-
csreni
csendes tag
Sziasztok. A telefon szervizben azt mondták nagykerböl nem tudnak rendelni új kijelzőt, ebayröl tudnának rendelni, de azt én is meg tudom tenni. Nem tudja valaki hogy csak a plexit lehet-e cserélni? Ebayen lehet rendelni de nem akarok úgy járni hogy kiderül mégsem lehet. (Nem én akarom cserélni, a szervizben megcsinálják csak én rendelnék hozzá kijelzőt).
-
csreni
csendes tag
Sziasztok, az e-mail értesítési hangot hol lehet megváltoztatni? Lehet egyáltalán? Köszönöm!
-
csreni
csendes tag
válasz Kavinton75 #1647 üzenetére
Ez tényleg szuper, nem is hallottam még róla. De ez a jelenlegi kijelzőmön nem segít
Viszont ha kicserélem újra beszerzek egy ilyet, vagy már most rendelem is hogy ideérjen időben. -
csreni
csendes tag
Ma én is sikeresen leejtettem a telefont szép pókhálós lett a kijelző. Működik minden de nagyon zavaró( nyilván). Valaki nem próbált ebayröl, amazonról rendelni kijelzőt és azt rátenni? Vagy necces és inkább vigyem valahova szakinak?
-
csreni
csendes tag
Sziasztok! A kezdő képernyőn van egy időjárás minialkalmazás.Gyárilag ott volt azt hiszem, nem is piszkáltam. Eddig csak az a város jelent meg ahol élek. Pár napja mellette ott van egy másik is(Berlin).Nem találtam meg hogy hol lehetne visszaállítani hogy csak a tényleges tartozkodási helyem szerinti város jelenjen meg. Tudna valaki segíteni? Köszönöm!
-
csreni
csendes tag
Közben frissítettem a telefont. Ugyanúgy működik mint előtte. Remélem így is marad
-
csreni
csendes tag
Nem csináltam semmit a kártyával. Egyik telefonból áttettem a másikba, mire odaért már nem talált rajta semmit az új. Nem tudom mi történt, de sikerült visszamenteni az elveszett képeket és videókat, az EaseUS Data Recovery programmal. Megvan minden fontos kép. Tanultam az esetből ezentúl sűrűbben másolom a telefonról a képeket a gépemre.
Egyébként a telefon nagyon szuper, tegnap délután töltöttem először. Nyomkodtam is rendesen miután feltöltött, email, facebook, játék, telefonáltam is és még mindig 68%-on van. Lassan 20 órája működik. A HTC-m egy-egy játék után baromi gyorsan merült. Volt hogy reggel levettem a töltőről, egész nap használtam, este játszottam egyet és már villogott az jelzőfény, hogy merül az aksi és tehettem fel újra. Kíváncsi vagyok mennyit fog bírni összesen. Nem bántam meg, a méretét is kezdem megszokni. -
csreni
csendes tag
Eleinte mindig szépen tettem fel dropboxra vagy rögtön a gépre, majd mindig annyi képet készítettem hogy nem győztem. De beállíthattam volna az automatikus feltöltést csak azt meg hülyeségnek tartottam...most látom hogy mégsem az. Csak azt nem értem, hogy miért nem kérdezett rá a törlésre? De igazából már mindegy is.
-
csreni
csendes tag
A behelyezett SD kártyámon volt a kislányomról nagyon sok friss videó és kép. Én barom elfelejtettem lementeni mert azt gondoltam ha beteszem az új telóba akkor ott úgyis meglesznek...A fenét...szó nélkül minden eltűnt...kivagyok. 1,5 éves a kislányom, sok kép volt lementve,de a legfrissebbek még a kártyán voltak, most pedig üres... Nem hiszem el
-
-
csreni
csendes tag
Nos, megérkezett a várva várt G7-em. Gyönyörű, de ezt tudtam. A HTC Desire X-em után, kicsit még nagy, de még csak pár órája vagyok boldog tulajdonosa. Remélem hamar megszokom, mert most még szinte félve nyúlok hozzá, pedig már az ajándék tokot is ráraktam, biztos ami biztos
Egyébként nagyon szép a kijelzője, baromi gyors a telefon, egy játékkal játszottam a HTC-n (Megapolis) azon elég lassan futott, többször lefagyott, ezen tökéletesen működik.
Kicsit zavar a vodafone felirat az értesítő sávban, remélem el lehet tüntetni.
Megyek is ismerkedek tovább vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Total Commander
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby rádiós topik
- EAFC 25
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest