-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csreni
csendes tag
válasz Kavinton75 #1647 üzenetére
Ez tényleg szuper, nem is hallottam még róla. De ez a jelenlegi kijelzőmön nem segít
Viszont ha kicserélem újra beszerzek egy ilyet, vagy már most rendelem is hogy ideérjen időben. -
Reignman
aktív tag
válasz Kavinton75 #1647 üzenetére
"Az 5.5" biztos, hogy talál magának valamit a földön."
Ez lehetne reklámszlogen is, olyan fasza...
-
SzervaUr
csendes tag
válasz Kavinton75 #1610 üzenetére
Bocsánat nem volt érthető a fogalmazásom. a képernyőn rendeződnek át az ikonok amikor valamit törlök. ( az oldalt azért írtam mert nem a kezdőképernyőről töröltem...)
-
GodWhiz
újonc
válasz Kavinton75 #1593 üzenetére
Igen én is ezt találtam amit te csak itt az hardveraprón
[link]
azt gondoltam hogy ugrik a gari de ez van, eladni meg hát nem hiszem hogy olyan sokat kapnék így érte legalább egy 35.000-40.000 kapnék érte akkor lennék árban ugyanott mintha csak kijelzőt cseréltetnék. De én biztos nem adnék egy törött kijelzős gépért ennyi pénzt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kavinton75 #1581 üzenetére
Igen, azoknál van. Sony -ban is nálam itt zörög. Meg a többi Sony -s kameránál is ez van.
Szerk.:
Most nézem a hozzászólást, amire reagáltam. Természetesen nem az AF miatt van, kicsit felületesen olvastam át.Amúgy nem csak olyan telefonnál van ez, amiben a Sony közrejátszik. Bár némelyik telefonnál a bekapcsoló gomb is szokott zörögni. Ott is a kialakítás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Reignman
aktív tag
válasz Kavinton75 #1572 üzenetére
Ha Neked is ezt csinálja, akkor gondolom ez ilyen...
-
gombi2000
csendes tag
válasz Kavinton75 #1562 üzenetére
Köszi a gyors választ. Megfogadom a tanácsod!
-
South Velen
addikt
válasz Kavinton75 #1552 üzenetére
Igen, minden jó volt. Újraflesseltem 3 gombossal, utána jó lett. Úgy tűnt nem is merült. hajnali 3 felé rádugtam a töltőre 13%-nál, most felkeltem, ki volt kapcsolva és 21%-on állt. Valami nagyon nem kóser vagy az X-Aktákat forgatják velem a tudtom nélkül, és mostmár úgy tűnik, hogy a telefonnal van a baj, vagy azzal is. MM-be 60 napig vissza lehet küldeni, hát kénytelen leszek..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Kavinton75 #1540 üzenetére
Elképzelhető, hogy simán megoldja Neki a problémát az új acc.
Mennyien használjátok jobb oldalon a vissza gombot. Én ettől ki vagyok. Bár csak megszokás kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Kavinton75 #1528 üzenetére
Én is nagyon örültem az akkujának eddig. De, nem tudom elégszer említeni, hogy ez nagyon nagy eséllyel nem a telefon hibája! Megyek iOS-re vagy nem tudom. Kár, hogy ennyiért csak egy játéktelefont lehet ott kapni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kavinton75 #1525 üzenetére
Utolsó negyedévnél hamarabb biztos nem érkezik meg.
5.1 -et fog kapni, ami biztató jel, mert az már stabil. 5.0 droidok nem teljesen voltak azok.
Bővebben akkor tudok róla nyilatkozni, ha Mate 7 -nél befejeződik a béta teszt. Most fog kezdődni, elsőként.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest