- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TommyNagz #1072 üzenetére
Én sem tartom egy "hűdejó" cégnek a TeleMax -ot, viszont néhány fontos dologról nem szabad elfeledkezni. Ők nem fognak utángyártott alkatrészekkel dolgozni, mókolt szoftvert sem tesznek fel, illetve nem fognak javítani szürke importos készülékeket.
Mert ugye GSM boltoknál nem ritka az utóbbi dolog, sokszor használt készüléket adnak el új áron. Nem beszélve az utólagos függetlenítésről, ami nem éppen legális. Vagy az úgymond "szatyros" vásárlásról, amikor jó esetben utólag szereznek hozzá dobozt, meg tartozékot.
Természetesen van már 1-2 olyan szerviz, ahol megbízhatóan javítanak. Meg persze nem 100% -ban írható ez le minden cégre. Viszont itt megint képbe kerül az a téma, hogy nem áll jogviszonyban a végfelhasználó a szervizzel. Elég csak megnézni, hogy Magyarországon mennyi egy vállalkozás átlagos "életkora".
illesildi:
Én nem használom a gmail -es app -ot, mert nagyon sokszor volt vele gondom más telefonnál is. Gyári levelező app -pal próbálkozz. Én dolgozom is a telefonjaimmal, az e-mail forgalmam is magas, számomra nem megbízható a gmail alkalmazás működése. -
pulguinha
aktív tag
válasz
TommyNagz #703 üzenetére
Ne fájdítsd a szívem!
Sajnos biztos nem tudok mit kezdeni vele, az én kezembe az 5 colos is már majdnem nyújtózkodós... Az 5.5 teljesen kezelhetetlen egy kézzel. Szóval inkább azért venném meg, hátha lenne új gazdája. Sajnos semmi olyan nincs 50.000 Ft körül amire jó szívvel lecserélném a Desire X-emet. Akkor meg pénzt kiadni gyengébbért nem látom értelmét. Szóval inkább előrelátóan gondolkodom, hátha kell valakinek (ne vesszen el a kedvezményem).
-
kokyt
senior tag
válasz
TommyNagz #605 üzenetére
Voltam én is így. De kiábrándultm belőle, mert hol lagg tengert kaptam, hol soha nem ment mély alvásba, és fél napra esett az üzemidő. Volt, hogy hívást nem tudtam fogadni bug miatt, vagy a mobil net nem ment wifi után. Ha épp minden stimmelt, akkor meg 2 hét után megrogyott a rendszer.
Van olyan gyártó ahol mondjuk alap a root, hogy ki tudd írtani az appokat, de itt még ennek sem éreztem szükségét. Megy minden, és élvezem, hogy nem kell szívnom minden apró hülyeséggel.porterocka:
Egy gravity box -xposed framework ellen nem hadakoznék én sem. Azt azért szeretem. De a romolásról már régen leszoktam. -
kokyt
senior tag
válasz
TommyNagz #600 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen rom-mal jobban járnánk, mint a gyárival. Stock droidos telefonnál megértem a használatát, de itt tele van a rendszer okos megoldásokkal, kvázi nincs zavaró app, ami igényelné a tiszta romot, ráadásul jól optimalizált az egész úgy, ahogy van.
Nem hiszem, hogy egy fan made cucc, amit valaki ráérő idejében heggeszt bármiben is felvenné a versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arena Breakout: Infinite
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged