- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Direkt törölve van a Facebook és a Messenger is, helyette Lite-ot használok. Össz vissz a Telegram megy a háttérbe amikor épp nem lövi ki a rendszer még persze az alapvető cuccok, mint SMS, telefon ilyesmi. Semmi extra jóformán de még így is laggol pl. a billentyűzet mint a szemét és random összeomlik. Meg néha én is értől a hulladéktól.
Én is csak használni szeretném, nem m okolni se ez egy ipari hulladék konkrétan ami 2 nyomorult taskot nem képes a memóriába tartani.
Egyszerűen az 1 GB alapvető dolgokra se elég. -
RAMb0
tag
Csak az a baj, hogy ezeket a vackokat úgy árulják és a Droid is elvileg olyan, hogy azért ennyi multitasking elvárható lenne. És pl. nem csak a Fácse értesítések jönnek, azt érdemes valóban böngészőből használni. De hogy a Google gyári appja, a Hangouts is ugyanígy lehal, későn értesít. Ez baromi nagy PR öngól mind a Google-nek és az alsó-közép kategóriát főleg képviselő gyártóknál is, akik ilyen optimalizálatlanságot megengednek.
És az is nonszensz, hogy mindenhez inkább böngésző ajánlott. Akkor minek vannak az appok? Chrome,+Hangouts a "háttérben"+Index app+Spotify = Hangouts értesítések késnek, a billenytűzet benne baromi lassan, fagyva tölt be és veszi a leütéseket, valamint pár perc után már kifagy a Spotify. Ez így nem felhasználó barát. És nem is akartam sok mindent futtatni, nincs fenn fácse, stb. Az ébresztős blamáról, amiről korábban írtam, nem is beszélve.
Nálam már a Droid olyan, hogy vagy Nexus, vagy semmi, vagy fel kell készülni a ROM-olásra, vagy idővel a kompromisszumokra (1 éven belül a vásárlástól kezdve. Az első HR-t nem sokkal fél év után kellett megtegyem, mert annyira hulladék volt már az egész rendszer.)
Hiába próbáltam és adtam egy hetet pl. a Nova Launcher-nek, már aznap a fentieket produkálta, így ment a kukába. Alapjáraton, ha nem fut épp semmi, gyorsabb, reszponzívabb lett a telefon, de a fenti kombónál már ugyanúgy lehalt és ez egyértelmű, hogy nem a launcher, hanem az alapból a Huawei által nem kellően optimalizált rendszer hibája. A GPS jel pontatlanságáról nem is beszélve, holott másik készülék simán atom pontosan megtalálja a lokalizációmat (legyen az Droid, vagy WP, ezeket próbáltam a Huawei mellett).
-
-
RAMb0
tag
Tudom, egyre inkább az a véleményem, hogy inkább sima ébresztőt fogok erre alkalmazni. Csak akkor meg mi a búbánatba teszik bele, vagy hagyják benne, ha ennyire sem lehet megbízni benne. Alap dolog, az ősrégi Nokia 3210-es is tudta, még kikapcsolva is. :-/
MM-ben én is tapicskoltam Padfone-t, meglepett, hogy ott érdekes, hogy 1 GB szabad RAM simán vot és semmi röccenés, ikon újrarajzolás, stb. nem volt. Míg itt... tetszik a Huawei felülete, egyszerűsége, pláne iOS után (az előtt i4S-em volt), de ilyen körítéssel már sajnos rossz a szájíz és azért szomorú, mert nem egy bonyolult felület elvileg, mégis iszonyat kevés neki az eőforrás láthatóan.
Jut eszembe, az összefoglalóba egy alap how-to ROM-olást nem terveztek beletenni? Pl. javasolt ROM-ok, mire kell és érdemes figyelni, stb.
-
RAMb0
tag
Az még a jobbik eset, ha csörög... Én pont egy naptár értesítés miatt nem ébredtem, mert az ébresztőt úgy ignorálta, mint a sicc. Se hang, semmi jelzés. Egy órával később ébredt tudatra kb., hogy ja, ébresztenie kellene. Nem kommentálom, ez nagyon szomorú, hogy ilyen bug lehet az alap szoftverben.
Sajnos ez a sokadik alkalmam, hogy e miatt majdnem elkéstem a munkahelyemről.Azt meg sem említem, hogy gyári rajta a FW, ROM, stb.
De ezek után elkezdek gondolkodni a ROM-oláson, ha ez csak így javítható. (ami megint szomorú, hogy akármilyen készüléket vesz az ember, ha nem Nexus, csak szívás van az átszabott OS miatt és ezért kényszerülök egy ével később ROM-olni a telefont.) A RAM kezelésről ne is beszéljünk. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest