- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanis77
csendes tag
válasz
B******** #2577 üzenetére
Nekem ugyan ez, talán még sűrűbben felébreszti, mint negyedóra. Se net, se wifi, semmi nem megy, elvileg minden programot bezárok.
Időjárás appot is 6 óránkénti frissítésre állítottam. Szinkronizálást nem piszkáltam, az szerintem megy.
Esetleg Facebookra vagy Messengerre gondolok.
De amúgy nálam sem meríti az akksit, de azért idegesít, hogy nem tudom mi csinálja. -
beis-compo
tag
válasz
B******** #2399 üzenetére
Teljesen változó hogy mikor dobja el az agyát a gps. De 15perc alatt egyszer biztosan, ilyenkor be is mondják a navi programok hogy "nincs gps jel" (google) vagy hasonló. Ha nem navigációt, hanem GPS Test appot nézed, azon ilyenkor azt látod, hogy megvan a sok mûholdjel ugyanúgy, de a pontosság (Accuracy) 63 vagy nagyobb (métert) mutat, és a státusz pedig "No fix". Terepviszonyoktól viszonylag függetlenül, bár lombosabb utakon hamarább elhagyja magát. Ekkor egy pillanatra kikapcsolva a gps-t, majd vissza, megjavul.
Hét elején 550km-en át navigált volna, de csak szenvedés volt.
De lehet szerencséd, és kifogtál egy hibátlan példányt -
kort01
aktív tag
válasz
B******** #2399 üzenetére
Hát ez egy jó kérdés. Navival nekem is jól működik. 2392-es hozzászólásban beraktam egy útvonal rögzítést, ott már néhány helyen mutat érdekességet.
Az is kérdés, hogy programok között milyen különbségek lehetnek, azaz mennyire képesek az adott hardverrel együttműködni, bár itt csak magasszintű programozásról van szó, tehát elvileg ez sem lehetséges.
Az IGO is (legális szülinapi) kijelzi a pillanatnyi pozíciót egy apró pöttyel a nyíl közelében, talán ezt érdemes figyelni vezetés közben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest