- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
func93 #34897 üzenetére
Ha stock sense módositott kell, kukkansd meg a Stock HTC 4.18.401.2 src kernelt.
Én nem használtam, de van benne 1-2 extra ficsőr!#007 fixed - stable most of stock
+Sweep 2 Wake
+Double tap 2 Wake
+Fast charge
+UMSStart From #008
+Voltage control
+GPU OS
+Governors -
illes0102
aktív tag
válasz
func93 #34893 üzenetére
func93 Tessék
Lenne egy olyan kérdésen, hogy ezt a SentinelROM ot próbáltátok? gondolkozom most olyanon, hogy a sense-t lecserélem CM szerűre ha jobb az akku ideje, mert ez a skydragon játék közben elég érdekes, vagy csak én találom annak? 10-15 perc alatt 10%ot zabált az akkuból játék alatt
lehet a végén én is visszarakom az ARHD-t. Meg ez az Avatar tetszik így ránézésre, bár ez biztos nem akku kímélő.. Gondolom a gyorsaság, az szembetűnőbb nonsense rom-on, viszont az akkuhasználatról nem tudok nagyon sokat ott
Lacopapi : ne fáradj a töltögetéssel, csak a linkben át kellet fent írni a 32.0 át 31.3-ra és kész
én is így töltöttem még le nem rég
-
milapsy
aktív tag
válasz
func93 #34479 üzenetére
engem csabit aza 4000mAh
mar annyira unom hogy napi szinten toltogetni kell a telot, kikeszit idegileg
meg nekem nagyon bejonnek a lenovo cucca...olvastam valamit hogy a htc felvasarlasat tervezi a lenovo nem tudom lesz e belole valami de jo kombinacio lenne szerintem
bar a hibas oneX-et megtartom hianyozna a napi romcserelgetes es kernel probalgatas
-
Lacopapi
addikt
válasz
func93 #34249 üzenetére
Beállítások-advanced options-performance-processor ....itt tudod beállítani a procival kapcsolatos dolgokat...a cpu governor nagyon nem mindegy,mire van állítva itt a SMARTMAX EPS -t ajánlom. Az alsó határértéket meg 51 Mhz -re,semmi gondot nem okoz a telónak,de spórol az is valamennyit.
HUTCHDB...kösz,én már nem emlékeztem pontosan
nálam most nem stock rom van.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
func93 #34081 üzenetére
sense 6 lesz, ahogy olvasom...
(már a one-on is 5.5 fut pár hónapja, nem csak a max-on)
(#34082) bzoley!
itt 4.4-nek se híre, se hamva, nincs kernel forrás, szerintem ez lehet az akadálya a fejlesztésnek.
pl. a jóval gyengébb hardverű desire-re (fiamnak az van) már hetek óta van kitkat... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
func93 #34021 üzenetére
most fogom kipróbálni.
mondjuk nem kecsegtetnek az xda-s hozzászólások sok jóval, de azért saját magamnak kell kipróbálnom.
rövidesen leírom, mi a tapasztalat.MÁS:
esett szó itt az iphone 4 vs. HOX-ról.
egyéb dologban is jobb a HOX, de ami nagyon gáz a iphone-nál az a kijelző mérete...
semmi esetre sem lehet összehasonlítási alap...nekem.
a zenei része FÜLESSEL a telefonnak igen is az élmezőnybe tartozik, (én spec. nem tudok SZÁMOMRA jobbat mobilok között)
az viszont hozzá tartozik, hogy én disco zenét hallgatok, ezen a téren is bőven veri az i4-et ilyen tüc-tüc zenén.
igaz nem wolfson DAC van benne, de én samsung esetén nem éreztem annak előnyét.... -
szunyi777
őstag
válasz
func93 #33929 üzenetére
Lett javitva az Ultra Slim GAPPS 4.3 FBSyncEnable, és ki lett egészitve egy kis módositással!
Mivel a Google letiltja a Facebook Kapcsolatokat szinkronizálni a névjegyzékbe, így ebben a csomagban egy módositott ContactsProvider.apk lett integrálva, és igy már szinkronizálja a FB kapcsolatokat is!!!Tiszta telepitésnél eggyértelmű működik, de ha a jelenlegi rendszerre szeretné valaki kipróbálni akkor kell törölni a következőket először!
Mentést késziteni a google felhőbe!
-a telefonkönyv összes adatát (Ne legyenek névjegyek)
-a fb, és a google fiókot törölni a fiókok közül
-restartFlashelni a .zip-et, és visszaállitani a google fiókot és bekapcsolni a FB szinkronizációt!
Jelenleg a 4.3-as módositott rendszeren működik!
CM10.2-vel próbáltam! -
Steve1207
veterán
válasz
func93 #33921 üzenetére
Belépsz recoverybe, rákötöd a telót és vársz fél percet legalább, utána felismeri. A lényeg, hogy várni kell, mert baromi lassan veszi észre, van, hogy első csatlakoztatásra nem is megy. Hogy mit szenvedtem anno vele... De ott a másik megoldás is, szóval lehetőségek vannak
(#33925) szunyi777: beszámolhatnál kicsit hol tart a kitkat
ART működik benne vagy kiszedték?
-
szunyi777
őstag
válasz
func93 #33921 üzenetére
Próbáld sideload-al, az szépen működik vele, és egyből telepiti is a romot..
összekötöd usb-vel a telót, és recovery-ben az install zip/install zip from sideload -ra klikkelsz, majd kell adb, vagy android sdk és paranccsorból kiadod a következő parancsot: adb sideload romneve.zip.
És a lényeg, hogy a rom az adb-ben legyen.
Vannak olyan toolkitek amik tudják kezelni a sideload-ot is -
ferob
őstag
válasz
func93 #33814 üzenetére
Nem a GPS-t kell hozzá kapcsolgatni, hanem internet elérés szükséges hozzá, valamint az, hogy be legyen állítva az időjárás szinkronizálása, de ha maga a hely nem frissül, akkor meg a beállításokban kell megadni, hogy a jelenlegi helyet használja a widget.
(#33815) nesh_019: Nem az a gyenge, hanem valószínűleg a routered vagy esetleg elhajlott az wifi érintkező.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
func93 #33681 üzenetére
ahogy Steve1207 írta, sajnos nincs lehetőség zip-ként installálni.
viszont a toolkit, amennyire bonyolultnak tűnik, annyira egyszerű.
a logout blogomban van leírás, de csak annyi, hogy a pc-n beteszed a kernelt (boot.img) a toolkit mappájába, majd a toolkit -ben rányomsz a kernel flash-re. ennyi. (ja a telefont boot-ban kell indítani) -
-
szunyi777
őstag
válasz
func93 #33556 üzenetére
Nagyon valószinű, hogy egyedi rom volt rajta, és a factory reset miatt már nem tud elindulni a rendszer, mert valószinűnek tartom, hogy törölve lettek benne olyan dolgok, ami szükségesek a gyári beállitások visszaállitása után!
Nincs esetleg Nandroid mentés az sd kártyán, hamár egyedi recovery van rajta?Ha nincs, akkor próbálj meg valamilyen egyedi romot feltenni!
ha szereted a Sense romokat, akkor éppen ma frissült a szerintem legjobb 4.2.2
Team Venom ViperX 4.0.6 - Sense 5 rom!
Igen komolyan testreszabható, stb...De várj egy kicsit, lehet hogy más fórumtársnak is van még 5lete, hogyan tudsz életet lehelni bele...
Mondanám, hogy csinálj még egy factory resetet, full wipe, stb... De szerintem az nem hoz eredményt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest