- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
helyzetjelentés!
felraktam az insertcoint és az elementalx kernelt minden lehetséges sorrendeben dirty flash-sel (tegnap full wipe-pal is). utána mindig szorgalmasan flasheltem az insertcoin mappából származó boot.img-t. az eredmény az volt, hogy mindig visszaállt az insertes kernelre. először azt hittem, hogy a rom telepítője írja felül, de miután utoljára feltettem az elementalt és meggyőződtem róla a beállításokban, hogy tényleg az van fenn, majd ráflasheltem az insert archívumában lévő boot.img-t, ismét visszaállt az insertes kernelre. szóval most az van, hogy felraktam az elementalt a data kivételével wipe-olt insert alá, a boot.img-t viszont nem írtam felül. így most elemental a kernel, kérdés, hogy mennyire lesz stabil. gondolom nagy hülyeség volt ekkora köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest