- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
felment az insertcoin-7.1.3-REPACK-M7_UL_L50_SENSE70_MR_HTC_Europe_7.19.401.2. a telepítés előtt, ahogy mondtam, cseréltem a régi elemental kernelt az újra, de úgy tűnik hogy az insert feltett egy másik kernelt (lehet hülyeséget mondok), mert az van a telefonon, ami a mellékelt screenshoton látszik.
recoverybe nem tudok belépni bootloaderből, csak a telefon újraindításakor választható opció.
az insertcoinos boot.img-t sehogy sem tudtam ráflashelni a telefonra, mindig azt írta ki, hogy waiting for device. nem látja a telefont. ennek ellenére bebootol...
mobilnetem nincs. megtalálja a vodafone hálózatát, kiválasztom / automatikus kiválasztás / regisztrálva a hálózaton, mégsincs semmi, se 2-3-4g. persze utóbbi nem is lehetne a telefon amerikai firmware-je miatt, ennek ellenére folyamatosan kint van a 4g ikon. talán az lehet a probléma, hogy a rom telepítőjének a varázslójában, amikor felajánlotta a különböző amerikai szolgáltatós opciókat és az internationalt, akkor az amerikai t-mobile-ra koppintottam? ahogy mondtam a telefon usa tmobile, de eu-s romot használtam rajta, és ugye most is európában szeretném használni. vagy lehet, hogy még mindig apn-eket kellene állítgatnom?
ezek az insertcoin gesztusok hasonlók, mint a sweep2wake és a dupla kopp ébresztés?
érdemes feltenni az elemental kernelt, vagy maradjon az, ami van?
lehet jobb lenne elölről kezdenem az egészet.
ha elölről kezdeném, akkor a gyári kernelt hol találom (de jó lenne az utolsó eu-s is, hátha visszateszem inkább azt)
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitor hiba topik
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest