Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan
üzenetére
de lehet n5 lesz belőle még nem tudom de a g2-ről már lemondtam
nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz
ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz
aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt
Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nincs kedvem ehhez a sárga kijelzőhöz és ahogy olvasgattam szinte az összeset érinti és a szerencsémet ismerve ha olyat is veszek meg aminek nem sárga , rövid időn belül az lesz
ha találnék m8-at olyan árban ( vagy valakit aki elcseréli ) akkor mindenképpen az, hiszen az az elsődleges jelölt de ha azt nem akkor n5 lesz
aztán várok egy kicsit hogy az m9 lenyomja az m8 árát aztán veszek azt
Hirtelen meg sem ismertelek hogy kicserélted a "képed"