- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mumk1 addikt Hát, kb. ennyit olvastam el cikkből : "A tajvani vállalat fényűzés közepette vonulhat a sírba". 
 Kedves, hogy mindenki úgy temet egy gyártót, hogy az a mai napig nyereséges, hogy ez most kevesebb mint eddig volt, az egy dolog, de soroljuk már fel, melyek azok a gyártók, amik kizárólag telefon gyártásból élnek és nyereséget tudnak felmutatni. Akár egy kicsit is....
 A többit meg nem is véleményezném, tömény marhaság, még ha a fényképezőt húzná le, azt el lehetne fogadni, de a fényerőt.... 
- 

ForRedGlory félisten Első pont hülyeség, második pontban 1% igazság tartalom azért van, a harmadik pontban is van 1%, de alapvetően baromságokat írkált ez a majom is... kb mint S4 tesztben, aki lehúzta. (#2301) hurrikan: Ebbe azért ne menjünk bele, mert lásd a linkelt cikket S4-ről... Azt meg sanszos, hogy HTC-s írta. (#2296) HUTCHDB: Ma estére tuti befejezem, 15 oldal lesz, max 16, de itt már csak regélni kell, nem kell egyéb tetzsteket csinálni, fotókat csinálni  Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit. Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit.
- 

HUTCHDB nagyúr erdemes lesz ezeket a telefonokat kezbe fogni, megnyomkodni. 
 sorra jonnek a hajmeresztobbnel hajmeresztobb tesztek...
 erdemes pl. az s4 topicba benezni, ott is pont az a tema, hogy egy kikerult teszt szerint 10 (azaz tiz) mp. a galeria megnyitasa.
 szoval en mar (majd) magamnak fogok hinni...... no + FRG tesztjenek 
- 

BloodRay veterán Jézusom, ekkora marhaságokat... 
 Már nem csak Taiwanon fizet be a Samsung vicces tesztekre/véleményekre? "Az ikonok továbbra is gyermetegek, de a színvilág sem sugallja azt, amit egyébként a készülékház." -> LOL, elgurult a gyógyszere a tesztírónak.  És akkor a TouchWiz-nél mi is a helyzet?? Félreértés ne essék nekem épp Samsungom van, de a gyári launcher-eiktől hánynom kell. És akkor a TouchWiz-nél mi is a helyzet?? Félreértés ne essék nekem épp Samsungom van, de a gyári launcher-eiktől hánynom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit.
 Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit. 

És akkor a TouchWiz-nél mi is a helyzet?? Félreértés ne essék nekem épp Samsungom van, de a gyári launcher-eiktől hánynom kell.
 És akkor a TouchWiz-nél mi is a helyzet?? Félreértés ne essék nekem épp Samsungom van, de a gyári launcher-eiktől hánynom kell.