-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ez hogy lehet?
1 honapja meg nem lehetett kapni, aztan 170e volt.....
ez brutalis.....
JA ES NAGYON OFF! -
HUTCHDB
nagyúr
nehogy azt mond, hogy az elso telefonod HOX volt....
en emlekszem rad mas keszulek topicjabol!
a lenyeg sokan voltunk pl. samsungosok (mondjuk en magamat meg a iphone-osok koze is sorolnam) aztan lett a one.
en spec s3 utan s4-re majd onnan azonnal one-ra valtottam.
tobbszor itt is leirtam jo ez a telefon nagyon, sot mar mar unalmas, hogy semmi baj nincs vele, nem kell ujrainditgatni, romolni, stb.
neha az is hianyzik, viszont a napi hasznalati stabilitast nem cserelnem... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #10142 üzenetére
varjuk, koszonjuk!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #10140 üzenetére
es mit lehet rola tudni?
van valami erdekessege, specialitasa, vagy teljes "top secret"... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #10135 üzenetére
az alairasodban levo 1.0 ez valami rom lenne?
tessek mar rola irni... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10127 üzenetére
aha, akkor e miatt lett a gond...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10125 üzenetére
te mar az uj radiot is feltetted?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10121 üzenetére
masik cwm?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ed Parker #10110 üzenetére
szivesen.
en azert, ha tudtam, probaltam....
az i5 egy jo telefon, de az sem tokeletes.
te ugy dontottel, hogy az abban levo hiba szamodra elviselhetobb, mint a one-ban meglevok.
ezt szerintem el lehet fogadni, de egy dolgot majd igerj meg nekem, ha valamiben jobb volt a one, akkor jussanak eszedbe az itteni hozzaszolasaink....
sok sikert, es hasznald egeszseggel es megelegedessel a regi-uj telefonodat!
(ja, mai nap a masodik nap amit 1 toltessel elmegy a htc, ugy, hogy 4 ora a kijelzo hasznalatom, es 28 perc beszelgetesem es 14 db sms-em is van. nekem ez eleg.) -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10024 üzenetére
fokusznal mit jelent, hogy "AE es AF zarolva"?
ha tul hosszan nyomom a fokuszt, akkor ezt irja ki, de kepek kozott semmi kulonbseget nem latok... -
HUTCHDB
nagyúr
légyszíves ajánljatok már nekem olyan programot, amivel a gmail fiókomat kóddal le tudom védeni.
-
HUTCHDB
nagyúr
ide szól.
ez itt keletmagyarországon neves cégnek számít 4 bolttal....de mondjuk egy Zalaegerszeginek, vagy egy Pécsi illetőnek nem sokat...szerintem
sajnos 1+1 éves a garancia, de amúgy a CID alapján francia gyári független.
ezért akartam volna utána járni, hogy ilyen készülékekre nem -e jár az imei szám alapján valami nemzetközi (európai) garancia.
sajnos a hTc-vel nem tudta beszélni, a telemax meg azt mondta, hogy ők ugyan nem tudják... -
HUTCHDB
nagyúr
szerintetek melyik er tobbet?
egy t mobile fuggo vagy egy gyari fuggetlen, de bolti garancias one? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #9876 üzenetére
[ez] szerintetek jobb?
-
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
tegnap kaptam uj bankkartyat.
hol kell javitani a play-ben valo vasarlashoz a bankkartya szamat? -
HUTCHDB
nagyúr
tud valaki magyar talalos kerdeses alkalmazast?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#71028224 #9714 üzenetére
az akkumulator kalibralas, ha lehet igy fogalmazni, magatol is lezajlik.
kell neki nehany teljes feltoltesi, merulesi ciklus, e miatt nem kell eroltetned az emlitett programot, es igy a root-ot sem.DE az nem elfogadhato, hogy csak 3 ora koruli a kijelzo ido, mert ez a telefon minimum 50%-al tobbet tud.
ha nem az akksid hibas, akkor valami be van akadva, amelyet igazabol csak ugy lehet kiszurni, ha torolsz mindent a telefonrol (gyari visszaalitas is kell) es napi egy egy programot teszel vissza addig, amig nem jelentkezik a drasztikus merules.
-
HUTCHDB
nagyúr
te tudod a legjobban, hogy vegigjartam a "langretrat" s1, s2, s3, es belekostoltam az s4-be is, de az mar valamiert nem kellett...
szo sem rola, van benne szufla, (mint ahogy irtam elobb) de arra akartam utalni, hogy ez onmagaban keves.
ahogy zack is irja itt semmi kulso beavatkozasra nincs szukseg.....
a galeriaban lehet igazad, de en quickpick-et haszalok, ami (mint mas program) hibatlanul megy!nem bantani akarom/akartam az s4-et, de nekem a mai nyomkodaskor (is) ez jott le...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szakiii #9621 üzenetére
s4 volt.
aki samsungrol jott, az pontosan tudja, hogy sajnos ujrainditas, ram tisztitas nelkul a rendszer nehany nap utan sajnos akadozossa valik.
itt ilyen nincs.
en ezt eddig fanatikus samsung felhasznalokent nem hittem, de ahogy hasznalom a one-t, egyre jobban ertem azok szavait, aki eddig "kopkodtek" a samsungot.a mai tesztalanyban is ereztem az erot, de neha meg olyan akadasokra, roccenesekre volt kepes, hogy azt jobb nem is firtatni... de miert?
optimalizalas...... szerintem,
a htc (ahogy latom) csak ugy ad ki rendszert, hogy azt tesztelte, kiprobalta, javitotta.
a samunal viszont ez kozel sincs igy, egy dolog szamit, minel nagyobb legyen az android szama...de nem akarok errol igazabol vitat nyitni, csak orulok, hogy e mellett a keszulek mellett dontottem, mert minden szempontbol a one az android csucsa!
-
HUTCHDB
nagyúr
ma ismet sikerult a masik android csucsgepet (konkurencia) kezbe vennem.
egyszeruen azt erzem, hogy eg es fold....nyilvan a htc one javara! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #9607 üzenetére
nem csak Neked!
aki venom romot hasznal annal nem szoktak "eltunni" a notibarrol a beallitott gyors inditok?
nalam 4-5 napja mar eltunt, aztan ujraraktam az egeszet, ma du. ismet...kicsit zavar!zack!
hagyd mar szegeny parkert, ugy latom szeretne beillesztkedni.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #9553 üzenetére
fuuuu ez a fajlkezelo eleg jonak tunik!
ki is probalom!
ez egyebkent fizetos program? -
HUTCHDB
nagyúr
ma egesz nap probalkoztam a htc -vel felvenni a kapcsolatot a tegnap kozzetett blogban szereplo elerhetosegen, de sajnos folyamatosan "nincs magyarul beszelo elerheto ugyintezonk" gepi hangot kapok.
szerintetek a telemax tudhat valamit egy adott keszulek garanciajarol? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
markyy18 #9394 üzenetére
kicsit sem ertem mi koze a garanciahoz annak, hogy valaki vett egy telefont Franciaorszagban, es azt szamla nelkul adtak el itthon.
a garanciat a htc arra a termekre adja, amit valaki, valahol megvasarol. (europaban)
az apple sem vizsgalja, hogy honnan van, es hogy van-e hozza szamla vagy sem, hanem csak azt regisztralja a sajat rendszereben, hogy mikor lett eloszor aktivalva a keszulek es onnan kezdodoen el a garancia. (iphone telefon eseten 1 evig)
korabban mikor htc-m volt akkor a htc szerviz (magyar) ugyaezen az elven mondta meg, hogy meddig el a garancia, nem erdekelte az esetlegesen hamisitott garancia jegy.
mivel mar nincs Magyarorszagon szerviz, igy ezt meg megkerdezni sem tudom... -
HUTCHDB
nagyúr
koszi!
cserelni szeretnek t-mobilos darabot egy ilyenre, de csak bolti garancia van ra.
ha gyari fuggetlen, akkor azt nem ertem, miert nincs hozza gyari garancia?
vagy nincs europai garancia?
a htc szerviz nem tartja nyilvan a fuggetlen telefonok garanciait, mint pl. az apple?( #9392 ) Petyb00 !
cid getter nevu programmal, amit a play-rol tudsz letolteni. -
HUTCHDB
nagyúr
cid htc 203-as az gyari fuggetlent jelent?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kokufuu1986 #9226 üzenetére
sebessegben van kulonbseg a gyari es a Bulletproof kernel (alaphelyzetben) kozott?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
egyebkent nehez ez.
neha ugy erzem, hogy nekem is i5 kell, majd a masik pillanatban meg mashogy.
a one mar azert nagyon kozel jar smooth-sagban az i5-hoz, sok helyen ugyan olyan.
alapjaba veve viszont a csucs androidok gyorsabbak, es e mellett nagyon jol testre szabhatoak.
mikor i5-om volt napokig, 1-2 hetig orultem neki, majd az unalom egyhangusag es az "ezt nem lehet", "azt nem tudom megcsinalni" erzes fogott el...
nyilvan ez egyen fuggo, van akinek ugy jo pl. a beepitett billentyuzet, vagy a lehuzhato notibar ahogy van.
az ios7 is kezdi ezt a funkcionalitasbeli lyukakat tomkodni, DE NEM ENGEDI a felhasznalot beleszolni abba, hogyha o egyik nap idojaras kijelzest akar a home-ra, masik nap meg teljes kepernyos naptarat, harmadik nap pedig zenelejatszot.
aki ilyen ereteku androidot hasznal, az hasznalhatna i5-ot is, de nem teszi, es ugyaez forditva.
nagyon tetszik a one, nagyon jol funkcional, de neha nekem is elojon az a kerdes, hogy itt-ott miert rezzen meg?
van amikor ez felidegesit, akkor cserelnek ios-re, maskor meg jaj, dehogy kell.
szoval nem vagy egyedul.... -
HUTCHDB
nagyúr
megnéztem a play-en....pörög, forog, vagy ha akarom össze-vissza vannak az ikonok, widgetek....nekem a funkciói túl bonyolultak ....
az ára sem túl barátságos, de lehet össze lehet belőle válogatni egy jó kinézetű, gyors launcher-t.
most egyelőre hagyom, még teljesen elvagyok a sense-vel. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ed Parker #9087 üzenetére
a kepen latszik, hogy be van kapcsolva az energiatakarekos mod.
azt kapcsold ki, mert lassitja a rendszert.az osszes hozzaszolasodhoz:
ez a telefon mas, mint az iphone.
mashogy mukodik, ezt szokni kell!
a scroll, kozel sem biztos, hogy rosszabb, inkabb masabb!
az i 5 egy nagyon kicsi es torz kijelzoju telefon, aminek az akkuja kb. 1 oraval kevesebbet bir, mint a one-e.
ezt tapasztalatbol mondom.a one az android csucsa, ha ezeket nem tudod megszokni, akkor ez neked nem valo.
lehetseges, hogy itt ott kicsit furcsan viselkedik a scroll (de minden mas jobban mint az ios-en) azon nem lehet valtoztatni.
nekem pl. az animaciok moge bujo lassu mukodes amit az iphone mutat hosszu tavon idegesito.de te dontesz, nem akar itt senki meggyozni az android (one) josagarol, fogalmazhatnek ugy is, nekunk mindegy, hogy hasznalsz -e ilyen telefont vagy sem....
nekem osszessegeben a one jobb telefon, mint az i5, magok ide, scroll sebesseg oda.... -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
nekem ott csak az utolso toltes ota eltelt idot mutatja.
mindegy, keresek mast.rom:
pontosan errol beszeltem....
kicsit szokatlan samsung utan, hogy nem lassul, nincs fc, nincs semmi gond, nem kell ujrainditani.
az elobb Kokufuu1986 altal ajanlott programot letoltottem, az mar mutatja.... kozel 4 napja megy (szerintem ekkor frissitettem a viperone romot) szoval kicsit uncsi, de ez van... -
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
ennyire jo a telefon, hogy egy friss fozott rom nem jon ki....?mondjuk lehet, mert nalam sincs sehol egy hiba sem.
kerdes:
hol lehet azt megnezni, hogy miota megy a telefon ujrainditas nelkul? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8876 üzenetére
nalam hibatlanul, es teljesen megbizhatoan mukodik ez a funkcio (is) a viperone rommal (gyari kernellel).
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #8849 üzenetére
hu, bocs, nem neztem meg....
nem vagyok pc kozeleben, igy a geprol nem tudom feltenni neked...
holnap du.-ig gondolom nem er ra. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
torrente777_ #8847 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8718 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #8712 üzenetére
kicsikemet?
valtottal?
ha nem, akkor ajanlm, mert tapasztallatbol mondom, hogy a one kiraly telefon... -
HUTCHDB
nagyúr
senki nem bant amiatt, hogy te gyari parti vagy, ebbol nincs gond, de te is fogadd el, hogy egy jo custom rom is lehet nagyon jo, megbizhato!
ha elolvasod a hozzaszolasaimat, lathatod, hogy en spec. eppen hogy dicserem a custom romot amit hasznalok.
viperone.
nem szabad lecserelni a kernelt es akkor hibatlan.
tobb napja megy ujrainditas nelkul, semmi fc, semmi akadas.
egyebkent en a tobb evi romolas utan megtanultam, hogy a tiszta telepites nagyon fontos, mert a visszamarado "szemetek" sok gondot okozhatnak.
szinte hianyzik, hogy nem kell hozzanyulnom....jah...es ismet leirom, hogy a telefont nagyon szeretem, nagy jo valasztas volt!
(egyik ismerosom konkurens androidos telefonja kerult a kezembe.....NEM KELLENE, mert kozel sincs ilyen jo mukodesu....mondjuk a kijelzoert kicsit faj a fogam, de lassan az slcd2-ot is elfogadom a one-ban....)
-
HUTCHDB
nagyúr
latom, kezdodik!
osszessegeben mindkettotoknek (zack-nek es neked is) igaza van.
LEHET, hogy egy fozott rom hordoz hibat, de kozel sem biztos.
LEHET, hogy egy gyari rom is megfagy, aminek egy FR elmaradasa is oka lehet. ( frissites eseten pl.)
szoval lehet user error, lehet rom hiba es lehet (foleg szerintem ez van most) kernel hiba is.
egy dolgot tudomasul kell venni, vannak olyanok, akik nem tudjak elfogadni a gyari allapotot, es bevallaljak, hogy akar naponta, vagy hetente ujrarakja, frissiti, wipe-olja a rendszeret.
en ez utobbi taborhoz tartozom, mert ez az egyik szorakozasom, es fel sem veszem, ha kiprobalas utan csalodok, legfeljebb mast, vagy mas kernelt teszek fel.
viszont SZERINTEM egy custom rom is lehet olyan stabil, es strapabiro, mint a gyari, raadasul sokkal kezelhetobb, egyedive teheto, igy nagyobb felhasznaloi elmenyt is tud nyujtani....en ajanlom probalj bele, (az s-off miatt bajod nem lehet belole), legfeljebb elmondhatod, hogy probaltad, de neked nem jott be xy romja....
sikeres mokolast!
-
HUTCHDB
nagyúr
ez van...mar semmi sem a regi....
-
HUTCHDB
nagyúr
van uj viperone frissites.
most jon le... -
HUTCHDB
nagyúr
tud valaki olyan romot, vagy tweek-et, amiben lehet a zarkepernyon a GYARI SENSE idojaras kijelzes poziciojat valtoztatni?
-
HUTCHDB
nagyúr
"2.Telefont fastboot-ba (hangerő le + power) és gépre csatlakoztat, majd a fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból parancssorban a következőket kell beírni:"
ez a "fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból" ez mi is lenne?
a fastboot.exe-t indítom, és az általa megjelenített ("feldobott") parancssorba írom be a többi parancsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Netflix
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged