- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fcsaba89 #2013 üzenetére
Ha az MM-ben, vagy a Telenornál, esetleg Edigitálban vagy UPC-nél, akkor kapcsold vissza a Samsung tévéket
(#2014) boksz: szerintem is, és még ezt meg sem mutattam. Mondjuk itt a fűnél eléggé homályra futott az optika, de alapvetően szép kép, egyik legszebb szerintem.
Itt pedig egy példa, hogy az automata mód, amikor magától fókuszál, mennyire el tudja baszni a képet.A második kép, amikor én szabályoztam a fókuszt. Még így sem lett tökéletes, mert kicsit sötét lett, de nem volt kedvem szöcskőzni vele, a különbséget így is zongorázni lehet.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Jó, a karcot nem úgy kell elképzelni, hogy normál használat mellett látszik, természetesen. Nem 100-as szög karcolta meg, de egyértelmű, hogy nekem van rajta pár hajszál karc, aminek nem is értem az eredetét. Rátettem a HTC gyári fóliáját. 2990 Ft volt Speedshopban, kapásból az első rosszul ment rá, mert a szélén nem tapaszt le, de a második (mert kettő van benne), már elég jó lett. Könnyen siklik az ujjam rajta, nem látszik, hogy rajta van, eddig tetszik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #1992 üzenetére
Egesz nap uton vagyok, este majd lefotozom, hogy mi van vele. Mondjuk azon az egy progin kivul sehogy sem tudom elohozni a pixel hibat.
Most megyek veszel foliat ra, mert kurvara karcolodik. Kalap szar a GG2, ezen a telefonon...pedig elozo GG2-es kijelzoim nem karcolodtak. Speedshopban van guari folia, remelem jo lesz...
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Latte McCafé-bol ultrapixellel merve
Lehet nem mukodik, mert tegnap sokan racuppantak a videomra dropboxon, majd feltolom mashova. Kicsiben jol nez ki, nagyban nem lattam meg. -
ForRedGlory
félisten
MM-ben trollkodni a legjobb... Kinyomtam 5 Samu tv-t a taviranyitoval. Orom volt nezni. Ide vissza fogok jarni. Lehet csatlakozni
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1949 üzenetére
Na jó wtf, valaki mondja meg mi van... a pixel fixer fekete tesztjén nem látom a pixel hibát, de a a Dead Pixel Test fekete részénél meg igen...
Plusz az előre beállított full fekete háttérnél sem látok semmit.... lehet hogy ez a dead pixel tester szar? Pedig azon eskü látom... na megyek aludni, mára elég volt ebből a szarból.
-
ForRedGlory
félisten
Most már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, a kijelző jobb oldalától számított mintegy 1 cm-es függőleges részen tömérdek pixelhibát találtam, ráadásul van, ami csoportos, nem is egy, leginkább az alsó részén, de felül is van elvétve pár. Azt hiszem megy vissza gariba, mert kezd kicsit sok(k) lenni a "jóból".
Először beazonosíthatatlan oknál fogva megjelent a bal felső szürke részen egy minimális karc, amit hétfőn vettem észre, most meg csütörtökön észrevettem, hogy a kijelző néhol enyhén karcos, most meg azt, hogy tömve van pixelhibával, ami csak fekete háttér esetén látszik.
Nem tudom, hogy nekem van-e ilyen szerencsém, de a HTC-re ez már megint nem vet jó fényt. Hihetetlen... bár örülhetek is a pixel hibának, elvégre kapok majd bele egy vatta új kijelzőt, amikor csak akarom... Lehet, hogy majd pár hónap múlva fogom és kicseréltetem, gy a fél telefon megint új lesz. Aztán, ha így folytatódik, adom is el... pedig esküszöm, próbálom megszerettetni magam a HTC-vel, két nap alatt három ruhát (tokot...) is kapott, erre...pf... lehet érzi, hogy eddig leginkább Samsungom volt, és ott baszik ki vele, ahol legjobban fáj
-
ForRedGlory
félisten
Mammut by HTC One.
Nem a minőségre mentem, mert úgy éreztem, bámulnak, így elég gyorsan körbeforogtam
-
ForRedGlory
félisten
Gorilla Glass 2 My Ass...
...és igen, van rajta mikrokarc, amikor csak a zsebemmel és a levegővel találkozott. Nexus 4 két hónap alatt nem hozott össze ennyit. Mondjuk pont leszarom, mert nem látszik, de pl most lehet nem leszek népszerű, de egyik Samsung Galaxy S szériával sem volt ilyen balesetem, hogy ennyi idő után karcolódjon. Állítom, a HTC kijelzői jóval könnyebben karcolódnak, mint a Samsung kijelzői.
(#1921) Xaels: megyünk kajálni, meg inni, mert ott fent kurva drága minden. Jól lehúzzák a "turistákat".
Ha hazaér a barátnőm, majd lefotózom az új tokokat használat közben.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt most új hozzászólásba írom, aki megfejti, kap egy sört, mert akkor rájön miért is írom.
GG2MA
-
ForRedGlory
félisten
Ja, nem minden képnél javít, vagyis egy részét szépen javítja, de ahol fehérebb a dolog, azt ki is égeti. Kár, hogy nem lehet beállítani neki egy szintet, hogy hány százalékosan javítson. Bár Ennyi erővel akkor már előveszi az ember a photoshopot.
Jah, majd kimaradt, bár ezt már (talán) Te is írtad. Gond leginkább a tájképekkel a kevés pixel miatt... Azt majd holnap lövök, akkor megyünk fel barátnőmmel a Budai várba és a Gellért hegyre.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1907 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Kerek vélemény a fotózásról? Eléggé vegyesek ettől függetlenül az érzéseim, zavar, hogy automatikusan fókuszál, ráadásul nem látszik, hogy hova (és hogy mikor), mert nem jelöli a szoftver, igaz nyilván alapból középre...
Ami nálam elég nagy hátrány a Samsunghoz képest az az, hogy nincs benne a lehetőség, hogy én szabályozzam a lencsébe ömlő fény mennyiségét, nem lehet "lockolni". Nem tudom mi a szakszava, de majd valaki beírja. Lényeg, hogy ha fotózok egy égboltot és mondjuk egy házat egyszerre, akkor Samsunggal fogom és finoman mozgatom, amíg látom, hogy az égbolt már nem ég be, megnyomom és lenyomva tartom a gombot, majd ezzel fixálja is a fényt, ha innen mondjuk lefele mozgatom a kamerát, mert azt szeretném, hogy a házból több látszódjon, már nem fog automatikusan korrigálni, mert ismét kiég az ég (hiszen a ház ugye sötétebb, és azt világosítaná alapból)... majd felengedem a gombot és elkészül a kép.
Mindjárt megnézem, hogy mit tud ez a nemrég általam is írt auto enhance, ami sokat javít rajta. Aztán dobok fel pár "előtte, utána" típusú képet.
(#1906) lcee79: Majd csinálok, és megmondom, csak kell találni valami fotográfolni valót.
-
ForRedGlory
félisten
nem világverő, de meglepően jó lett... és majdnem mind hozott egy viszonylag magas színvonalat. Talán a 30 képből 2 lett tök szar, de a többi emészthető. Amit nem komál a telefon az a nagy fényváltás egy képen belül. Az utolsó macskás kifejezetten bejön, pláne úgy, hogy hazafele barátkoztam meg vele, és nem volt valami nyugodt, folyamatosan dörgölőzött, szóval nem pózolt a kis aranyos.
Videó: [link]
-
ForRedGlory
félisten
Híreim vannak. Lehet értelmes képeket lőni ezzel a sz*rral is, ha jó az idő
Mindjárt szelektálok, és feltolok pár fotót, meg videót.
-
ForRedGlory
félisten
Na meg is reptettem a telefont, szép nagy ívben esett a sarkára kb 1 méter magasról. Jött velem az ágyról, amikor leszálltam. Meg sem kottyant neki. Amikor hallottam, hogy koppan valami, el sem tudtam képzelni, hogy mi, mert tömény fémnek tűnt, aztán láttam, hogy a HTC one az. Azért vert a víz...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #1839 üzenetére
Nekem meg mint kollégának is, csak pozitív tapasztalataim vannak a kültéri olvashatóságról. Tökéletesen olvasható tűző napfényben is. Nyilván nem energiatakarékos módban kell nézni, mert az rendesen leveszi a fényerőt.
"Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. Egy teljes napot lazán kibír, de kettőt is elmegy szolid használat mellett."
Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.
-
ForRedGlory
félisten
.
-
ForRedGlory
félisten
Egy kis akksi. 6 es fel oraja vettem le a toltorol, 21%-ig merult. Volt benne kerek 3 ora kijelzo, kb 50-50% Wfi es 4G, sok net, 10 perc navigalas, par perc hivas, olyan 3 ora zene es radio vegyesen.
Jobban orulnek, ha jobban birna...ma sem neztem meg 3G-n, mert elfelejtettem
-
ForRedGlory
félisten
Efelol ketsegem sincs. Sajnos meg nem talaltak ki a karcolhatatlan anyagot. Lehetne mondjuk gyemantbol, az lehet eleg kemeny
Amugy ezt muszaj tokban hordani, mert feltem...az elso telefonom, amit feltek, hogy megserul. Az anyaga kivali, de nem tunik kozel sem olyannak, amit ne lehetne konnyeden megkarcolni.
-
ForRedGlory
félisten
Az ígért képek. Nexus 4-el készültek, valószínűleg nálam ezek az utolsó képek az N4-el, mert ha minden igaz, ma veszik meg. Stílusosan fejezte be nálam a pályafutását.
Házi feladat. Keresd a karcot. Lehet kicsit túl lihegtem múltkor a dolgot, mert egyébként kb ennyire látszik mint képen, sőt... mert ugye a kép nagyítva van.
Szóval ez a tok MM-ben 6500 Ft (van több színben is), de láttam neten 5500 körül is, ugyanakkor annyival nem volt olcsóbb, hogy ne vegyem meg, mert egyből megtetszett. Szép kis minőségi, kézi varrású bőrtok. A minta nekem sokat nyomott a latba, tetszik ez a "gyűrődött" hatás. Azért írom megint, hátha valaki nem olvasta múltkor, amikor írtam a tulajdonságait, és érdekli. Bár nem látszik, de van telefon kiemelő része is.
-
ForRedGlory
félisten
Ez a beats audio meg kisse bugos... Mocskos sokat dob a hangzason, de neha bereccen a dolog. Valoszinuleg ezert is torzitott MA cikkben. Ha kikapcsolom, akkor nincs ilyen gond, viszont sokkal rosszabb lesz a minoseg. Remelem HTC fog erre irni egy ertelmes drivert. Plusz eszrevettem, hogy van olyan jatek, ami neha bereccen beats mellett, de kikapcsolva azt, vigan megy. Fura.
-
ForRedGlory
félisten
Hasonlít rá, de nem az, mert nincs rajta hangerő szabályozó gomb, amit mondjuk nem is értek, hogy miért.
Amúgy ez az a tok, kimaradt hogy kézi varrású ráadásul, és MM-ben 6490 Ft volt. Képen nem mutatja meg, hogy milyen pofás (sőt kissé gagyinak is tűnik, de élőben totál más kategória, majd lefényképezem, miközben benne van a H1, és kicsit kilóg. Beleszerettem egyből.
Majdnem megvettem ezt is, mert ebben is kurva jól mutatott a telefon.
Értelmesen lefotózva kb ilyen a varrása, amit Keldor papa is linkelt. [link]
-
ForRedGlory
félisten
Huh de kurva jo tokot talaltam, Tom Tailor bortok, sotetbarna, enyhen nyomott mintas, lent alul Tom Tailor felirattal es oldalt vilagosbarna varrassal. Nagyon passzol a telefonhoz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1769 üzenetére
Ja bocs, mindezt reggel 6:30-14:50 között, azaz ~8,5 óra alatt.
-
ForRedGlory
félisten
Csak neked
4G-n: 100%-ról indulva jelenleg 49%-on áll, amiben van 1 óra 10 perc kijelző (leginkább játék és telefon nyomkodás, net kevés), 1-2 telefon és kb 4 óra zene (rádió és zene vegyesen).
Passzolom, hogy ez milyen, de még mondjuk feltöltve sem igazán volt, az akksi nem állt be, plusz fogalmam sincs hogy mennyivel zabál többet 4G-n, mint 3G-n. Majd a tesztben lesz összehasonlítás gazdagon.
-
ForRedGlory
félisten
Nincs szerintem, de mivel alig látható, inkább érezhető, videón nem is mutatható meg igazán. Nem arról van szó, hogy beakad, mint amikor Józsi bácsi belehajt lovaskocsival a gödörbe, hanem érezni, hogy kicsit röcög. Mivel maga az effekt pillanatok alatt lefut, nem mondhatni, hogy túlságosan zavaró, de nem olyan, mint pl lapozáskor.
(#1764) Luser2000: ezt hogy érted? Nekem is ez a szoft.verzióm.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #1752 üzenetére
Az a baj, hogy ez csak szerencse kerdese. Az enyem meg nem is latott eleteben kemeny anyagot (nem is fog, ma kap tokot), ami karcolhatta volna, ezert nem ertem a dolgot. Ha nap fele forditom, akkor latszik kicsit, de olyan erdekesen felkor alakunak nez ki. Szivesen megmutatnam, de ezt foton tuti nem latni. Mintha egy kb akkora kor alaku henger nyomodott volna neki, mint amekkora a front face camera. Lehet noni fog rajta egy uj kamera?
-
ForRedGlory
félisten
Egy dolgot NEM lehet elvitatni, ez a HTC Zoe kibaszott jó
Hihetetlen mit nem csinál pár képből és egy rövid videóból.
-
-
ForRedGlory
félisten
Lehugyozom a bokám. Tegnap dél óta van meg, és megjelent az első mikrokarc, a felső szürke rész bal felső részében, pedig csak zsebben volt. Nem látható szerencsére, csak ha rátűz a nap (igaz akkor is alig), de beszarok... Akkor erre sürgősen tokot kell venni. Nesze neked fém baszki.
-
ForRedGlory
félisten
Bakker hogy mennyit dob a kép minőségen egy egyszerű Auto Enhance. Kipróbáltam, lekapja a fátylat és a homályt, élesíti a képet, sokkal jobb a végtermék. Jó lenne, ha ezt tudná fotózás közben automatikusan is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stilo18 #1689 üzenetére
Igen, elég jól szól. Nekem eddig bejön, szerintem sosem szólt még telefon ilyen jól, legalábbis azok, amik nekem voltak eddig. Volt belőlük bőven... S1-hez képest, ami kb etalon, nem tudom mit tud, már mocskos rég volt, de az biztos hogy tisztán szól, és a basszus NAGYON rendben van.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1648 üzenetére
Lehet S4 kimarad... Attol fugg, hogy ez hogy birja uzemidovel. Az biztos, ez elsore jobban megfogott mint a HOX. Xperia Z nem lesz az fix, mert az nagyon lemaradva kullog a HTC es az S4 mogott.
(#1649) O N E: meg nem volt alkalmam szet nyomni a szemet, de epp azon vagyok
Kamera tuti alatta van az inger kuszobomnek, szoval... Csodat nem varok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1646 üzenetére
Ok, beke
Elso rossz pont. Blink feedben nem allithato be a Google+
Egy jo pont. Az uj Sense billentyuzet baromi jo, oltari konnyu vele jol es pontosan irni, nehez felre utni. Kivalo a "nyomaspontja". Utoljara ilyen jot csak iphone eseteben tapasztaltam. Meg a Samsungnal is jobb. Legalabbis S3-nal es N2-nel tuti. S4 meg majd elvalik.
Jo dolog ez az utomata kepernyo kikapcsolas, nem kell beallitani hogy mikor kapcsoljon ki ha nem erunk hozza. Mondjuk nem tudom hogy mukodik, de szerintem giroszkoppal, ha erzekeli hogy mozog a telefon, nem kapcsol ki a kijelzo. Legalabbis amig mozgattam, nem kapcsolt ki, majd amikor letettem, par masodperc alatt kikapcsolt.
-
ForRedGlory
félisten
Vallalhato az uj Sense...vegre kezd hasonlitani a stock androidhoz, ami nalam nagy plusz pont. Egy helyen lagol minimalisan, az app drawer megnyitasakor, sehol mashol eddig. A Nexus 4 mellette nem tunik olyan minoseginek, pedig az is brutal. Ez odabassza az iphone 5 anyagminoseget is. Remelem nem karcolodik es az akku is jo lesz. A bongeszo egy alom, tokeletesen es szelsebesen tori az oldalt, nem olyan szarul mint a HOX.
-
ForRedGlory
félisten
Na mirol irok, na mirol???
-
ForRedGlory
félisten
Jo kis tokok
-
-
ForRedGlory
félisten
Speedshopban melyik telefon van a muksónál? A fekete vagy a szürke?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- OLED monitor topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest