- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas01
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1903 üzenetére
Sajnos nekem nem meg a link.
-
stilo18
addikt
válasz
Kifejezetten tetszik...
-
lcee79
addikt
válasz
Ha átlag ilyen képeket csinál, akkor az már bőven jó szerintem
Amúgy ha már szó esett a hdr-ről, érdekelne mennyire gyorsan csinálja meg a képet (mert ugye ott az nem egy pillanat, legalábbis one x-nél...), és hogy elvileg videózás közben is lehet HDR-t kapcsolni, ami tavaly még nem volt, csak htc one-nál és xperia z-nél láttam (bár lehet s4-nél is van... nem emléxem, de tavlay még semelyik sem tudott ilyet, valószínűleg mert nem volt megfelelő egyik hardver sem)
-
LUCKY78
tag
válasz
Teljesen vállalható képek. Ügyes
De még mindig azt mondom, hogy ki kell ismerni a kamera képességeit és akkor lehet vele akár jobb képeket is lőni. Vagy végső esetben, ha nagyon kell prezentálnod valamit, akkor egy minimál PhotoShop azt jó van. No para mindenkinek, mert ez így ahogy one, a 'hibáival együtt' is, simán fasza. Ha meg profin akarsz fotózni, akkor használj fényképezőgépet...
mondom úgy, hogy a munkám része a fotózás is. -
Xaels
félisten
válasz
Arra való elvileg a HDR. Amúgy tényleg nagyon jók lettek. Most így kicsit kerekebb vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest