- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az engem is idegesít, ha nem teljesen fekete színt mutat a kijelző és nincs rajta semmi más, akkor van rajta egy két folt. De amint kiír akár csak egy betűt a kijelző bármely pontjára, eltűnik ez a folt. Neked is ilyen?
Számomra ennél a régi telefonnál egyáltalán nem zavaró, de egy ilyen zsír új one-nal én is bepánikolnék...
(Én youtube videó töltésénél tapasztalom ezt általában, este, alacsony fényerőnél.) -
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
mondtam en

-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én egy étteremben szorakoztam a távvezérléssel

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi