Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz Nuada herceg #33146 üzenetére
Ugyanúgy működik mint M7-nél.
Ugyanaz a táblázat vonatkozik az M8-ra is. -
BenHans
addikt
Roma-Lazio meccsen egy ezüst One befigyelt az egyik Roma szurkoló kezében
Daje Lupi!
bocs az offért....
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szubence
csendes tag
Sziasztok,
Valami nagyon nem ok a One-ommal (M7). Reboot után olyan mintha nem férne hozzá normálisan az "Internal Storage"-hoz. Tünetek:
- csengő/ébresztés hangokat elállítja
- nem ébreszt (illetve ébreszt, csak hang nélkül, ami nem túl hatékony)
- többször újraindul magától (pl. ha a menüben a "Storage"-ra mennék
- leszedek appokat és a reboot után újra ott vannak
- factory reset se megy le (újraindul, de nem csinál semmit), próbáltam már a menüből és a gyári recovery-ből isGyári rendszer, legfrissebb Android és Sense, nincs root-olva és belepiszkálva semmibe (első tulaj vagyok, Expansys-os teló).
Ha valakinek bármi ötlete van, ne tartsa magában!Köszi,
Bence -
Dot
őstag
Lenne még kérdésem!
-equalizer van-e alapból valahol? Vagy hol tudok mélyhangot kiemelni? Van rá működő program?
- a kijelző rotációt hogy tudom csak 0 és 90°-ra beállítani? most 270°-ban is elfordul. (azaz azt szeretném, hogy csak balra forduljon el a kejlző)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
válasz enginev3.0 #33157 üzenetére
thy és no more thy
Soha nem vásároltam play-en, ha megveszem akkor az úgymond az örökre az enyém? Annyiszor telepíthetem ahány telefonom lesz? Vagy hogy működik ez?
Ja meg mostanában Spotify-on hallgatok zenét. Arra is hatással lesz a beállított hangszín?
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
no more
veterán
válasz stilo18 #33163 üzenetére
Nekem sosem hiszi el senki... mert "csak" mély meg magaskiemelés a BA, ugyanúgy szól, mint a többi telefon. Persze... Aztán megmutatom, azt az ugyanolyat és csak ámulnak, meg bámulnak. Pedig nekem semmi extra, a sima gyári fülest használom. De ilyen zenei élményem még nem nagyon volt semmilyen eszközzel.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
TechData
tag
válasz szubence #33154 üzenetére
Küld el a szervizbe,ott megjavítják Budapesten a Telemax-nál tudod leadni.
[ Szerkesztve ]
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
no more
veterán
válasz stilo18 #33167 üzenetére
Nekem SP volt. Az max hangerőn volt olyan hangos, mint a HTC 50%-on kb. De a hangzása jó volt mondjuk, az tény. Csak metrón alig lehetett hallani...
(#33165) kdennis: Fülest írtam. Hangszórót nem tudom. Bár a One jól szól a Z523-on.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Múltkor valaki írta, hogy mi a HTC telefonszáma, de nem találom...
Betudná valaki írni?
Előre is köszönöm!
Megvan köszönöm!
[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Dot
őstag
Még kérdéseim:
- a kijelző rotációt hogy tudom csak 0 és 90°-ra beállítani? most 270°-ban is elfordul. (azaz azt szeretném, hogy csak balra forduljon el a kejlző)-Át lehet vinni valahogy előző telómról S3 android 5.0.1 CyanogenMod 12-ról a wifi beállításokat?pl hogy milyen wifik vannak elmentve?
Mert 4.4.4 CM11-ről átvittem valalhogy titanium backuppal vagy valamivel ezeket.(S3-on)
Ha titanium backuppal megy akkor hogy mit kell restore-olni? (backup megvan mindenről)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
HUTCHDB
nagyúr
Taken 3 cimu film elejen levo gonosz kezeben egy szep ezust M7...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
MaddeNNNN
őstag
Délután mentem kispályára focizni, füles a fülben, már raktam volna el a telefont és kicsúszott a kezemből, derékmagasságból metlakira képernyővel lefelé természetesen. Ütő megállt bennem, hál' Istennek semmi baja nem lett, az egyik csücskén lett még 1 kisebb benyomódás. Metlaki nem tört be
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Kiskopika
senior tag
Egy regi gepbol csinalnek egy csak media lejatszo gepet. Van benne egy winfast dtv 2000 h plus tv tuner. Megoldhato az hogy a tuner tavjaval vezereljem az openelecet? Egyertalan van ra esely hogy az openelec kezeli a kartyat? Ugyanis a win 8ra mar nincs driver es anelkul meg se szolal, de meg 7 alatt is macera volt?
Meg 1 bar ez csak alom szinten a tuner tavjaval esetleg bekapcsolni? 😌
[ Szerkesztve ]
-
Sebright
csendes tag
Bárkinek javították már azt a hibát gariban hogy 13%tól kb 5ösével ugrik lefelé az akkuszint, és szinte rögtön le is merül a telefon? Azt látom hogy többeknek volt már ilyen baja, de nem tudom hogy ez elég alap-e garis javításra vagy nem érdemes visszaküldeni mert úgyse kezdenek vele semmit sem?
-
enginev3.0
félisten
Nagyon merül a telefonom
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pjen
félisten
válasz enginev3.0 #33177 üzenetére
Csinálj egy hard resetet,általában megoldja.
-
Juliuska
senior tag
válasz enginev3.0 #33177 üzenetére
az mit jelent...? 1 nap...? 1/2 nap...?
(esetleg változtattál valamin...?)Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Bari81
tag
Sziasztok!
Valakinek volt már ilyen baja?
Nagyon mérges voltam mikor visszanéztem és láttam, hogy ilyen a felvétel.
Nem nagyon kameráztam soha vele, de tuti nem volt ilyen baja.Most ha beállítom HDR-re , akkor csinál csak normális felvételt. Kapni fog a HTC ügyfélszolgálat a pofájára, szerencsére még garanciális a készülék.
-
enginev3.0
félisten
válasz Juliuska #33179 üzenetére
majd 1 óra kijelzőidő
De rájöttem, hogy lehet azért mert be volt kapcsolva a mobilnet egész nap, és nálunk munkahelyen semmi térerő így leszívta, most próbálom, hogy úgy használom mint régen, csak akkor kapcsolom be, ha kellFrissült a böngésző, meg a zoé
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
darál0w
Jómunkásember
haho
a véleményetekre lennék kíváncsi....
céges bulin megtörtem a digitizert a telefonon...biztosítás nincs, t-mobile elzavart a halál f*szára a gyártohoz annak ellenére, hogy nem garanciális javítást kértem
szoval telemax, ők felküldték a gyártonak...mondtak egy árat, ami 70.000.- ( nélküle is lenne vagy 50k ) ugyanis készülékházat is akarnak cserélni....ez pedig azért van, mert már a vásárlás napján észleltem egy illesztési hibát a telefon alján...az also hangszororács elállt a készülék többi részétől, alig minimálisan...szoval nem szoltam érte...de majd 1 év alatt a micro usb használatábol adodoan, a ház középső része az usb aljzatnál kicsit puklis lett...ez sem zavart, nem érte meg ezért elküldenem a telefont, és nélkülözni hetekig akár...
szoval ezt a sérülést is az esésből adodo sérülésnek nézik...én meg ugye mit tudnék tenni ellene...ez van...
a kérdés az, hogy Ti, megcsináltatnátok, vagy inkább másik telefon után néznétek?!
szeretem, imádom ezt a telefont....nézelődtem és nem igazán akarom cserélni...de ez a 70K elgondolkodtato...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
balu6991
újonc
Sziasztok! Lassan mar 2,5 honapja van szervizben a telefonom /m7/ a lila kamerahiba miatt. Meg garancias ezert beadtam a first phoneba ahol vettem es ok elkuldtek Csehorszagba. Azota tobbszor is voltam bent szinte minden heten es eddig semmi. Kezd nagyon bosszantani esetleg valamit tudnatok javasolni,hogy mit tehetek?
-
darál0w
Jómunkásember
-
BenHans
addikt
válasz darál0w #33189 üzenetére
Szerintem add el alkatrésznek, és úgy talán nem is kell 70ezret hozzátenni és veszel egyet újszerű használt állapotban.
Hasonló minőségű készülék nem nagyon van hasonló áron, talán i5 de ahhoz kell 70k + amennyiért el tudod adni a hibásat. Nem akarok hülyeséget mondani de sztem egy jó állapotú/ alig használt i5 még mindig van vagy 90-100k. És akkor ott még OS váltás is...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
darál0w
Jómunkásember
válasz BenHans #33192 üzenetére
iphone nem kell....3g után nem kell több, de köszi a tanácsot...
lehet az lesz, hogy feldobom aprora, aztán kapok, amennyit kapok érte...és utána veszek valamit...
csak előbb megtudakolom, ha nem kérem a javítást, akkor mennyivel huznak le bevizsgálás címen...mindent azért nem nyelek be...
aztán ha olyan összeget mondanak, akkor kénytelen leszek tényleg javíttatni....na majd holnap kiderül
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kirkri
addikt
válasz Nuada herceg #33194 üzenetére
Az ilyen GSM boltos készülékek nagy része a HTC szerviz közelében sem jár sajnos.
Mivel világ végim helyről származó szürke importos készülékek, így a HTC nem javítja őket garanciában.(#33193) darál0w: Fentebb írtam, hogy az egyik fórumtárstól 27 fontot kértek erre, bízzunk benne, hogy téged nem akarnak ennyivel lehúzni.
Ha feldobtad a Hardverapróra, akkor kérlek dobj nekem egy privátot. Ha olcsón adod, akkor megveszem szerelést gyakorló telefonnak.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Az a baj ezzel, hogy még a VSP is csak panel szintű javítást végez, szóval egységeket cserélnek a készülékekbe. (Alaplap, kijelző, hangszóró, akku, vibra) Tehát a sufni szerviz sem tud jobb hibaanalízis csinálni, részben mert semmilyen rajz nem elérhető a HTC telefonokról, részben pedig mert nincs meg a műszerezettségük/készülék ismeretük hozzá. Tehát ők is csak azt tudják megállapítani, hogy ki kell cserélni valamelyik egységet. Ha nincs szerencséje az embernek és nem egy hangszórót kell cserélni, hanem egy alaplapot, akkor azt nem fogják bevállalni, inkább a vevő lesz a felelős a hibáért.
21 éve a Prohardveren! ™
-
no more
veterán
Bár, ez M8, de valami gyönyörű a videó! Nagyon ötletes. M8 a sztratoszférában
-
Kocsó
aktív tag
Most láttam moziban az Elrabolva 3-at!
Na milyen telefonja volt a sokemeletes felhőkarcoló legfelső szintjén lévő, penthouse lakásában tengődő, testőrök garmadáját foglalkoztató, orosz maffiavezér gyilkológépnek???Hát természetesen HTC ONE M7
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest