Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
[ Szerkesztve ]
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
ferob
őstag
válasz Pr3ciSioN #32451 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy egy esetleges frissebb radio nem javíthat valamin, hanem azt, hogy az S-OFF miatt bárki bármit feltehet, olyat is, ami esetleg téglát csinál a telefonból.
Az meg, hogy egy régi telefonon egy bizonyos frissítés javított valamit ilyen téren, annak semmi köze a jelenlegi telefonhoz, tehát ha most valaki feltenne egy frissítést a készülékére, az nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve már +1 csík lesz a képernyőn.
Mivel nálad folyton elszáll a térerő és másnak nincs ilyen problémája, ezért nem hibás a radio firmware, tehát az, hogy te újra felrakjad, lényegébe értelmetlen.Frissíteni éppen tudod, mert eggyel régebbi van fenn nálad, mint ahogyan azt az előbbiekben is írtam, de ez nem azt jelenti, hogy attól majd megjavul a problémád, mert az is lehet, hogy hardveres hibáról van szó, de még egy vágott SIM kártya is okozhatja.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
A SIM kártyám magentás így ott is vágattam , de s3-ban meg nexus 4-ben is működött ( bár lehet most szart be , nem kizárt) igazából nem dobálja el a hálózatot hanem olyan mintha néha gondolna egyet és elkezdené keresni a hálózatot ( de közben van hálózat ) és hát a 2.1 nagyon szereti pláne én mikor nekiáll berregni. Alapjában véve nem lenne baj csak hát gondol egyet akkor neki áll "keresni" vagy 2 percig utána abba hagyja vagy 10 percig de van hogy egy fél napig de van amikor meg 5-10 percenként "keresgél". akkor szerinted ne próbáljam meg frissíteni? hardveres gond lehet? antennát kellene cserélni benne?
-
ferob
őstag
válasz Pr3ciSioN #32456 üzenetére
Most már világos a dolog, tehát semmi gond nincs a hálózattal és a telefonnal se, mert inkább a készülék által generált interferencia zavar téged a hangfalad esetében, amit a telefon és a mobil-átjátszó torony kommunikációja okoz, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked rosszul működik és egyből egyéb firmware verziókat kell felraknod vagy egyből szervizbe kell menni, valamint a szolgáltatást és a működést nem befolyásolja, hogy neked épp 4 vagy csak 2 csík a térerő.
Egyszerűen távolabb tárold a telefont a hangfaltól és a problémád megszűnik.Az viszont érdekes, hogy Telekomos SIM kártyát vágattál a T-Pontban, mert egyáltalán nem vágnak és többnyire ingyen cserélik, viszont azt előbb-utóbb érdemes lecserélni egy újra.
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
csak eddig egyik telefonom sem csinálta azért kezdtem el "aggódni". az a baj ha nem egy méteren belül van a telefon akkor nem hallom meg ( 2 évet dolgoztam hangos helyen füldugó+fültok (egyszerre) és még úgy is néha hangos volt , az ébresztőm is az 14 ezer KHz vagy mi az a magas hang , mert különben nem kelek fel) néha még a telefonban is ordítva beszélek ( a hívott felek nagy örömére ) akkor megpróbálom megszokni.A telekomba bementem mondtam a pultos kis csajnak hogy lett egy s3 -m és kisebb kártya kellene bele , erre fogta kivette a pult alól a kártya vágót kivágta és elköszönt.
Tényleg kllzslt is kérdezte már de nem láttam hogy jött válasz , ha eltűnik az ébresztő ikon akkor még ugyan úgy ébreszt? mert nekem is van hogy eltűnik hiába az a legutolsó megnyitott alkalmazás
Más :
Jó dolog ez az infra mert tegnap valahova elherdáltam a távirányítót és most muszáj telefonról vezérli és külön öröm hogy képcsöves tévével is megy[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz kllzslt #32459 üzenetére
Ezt leginkább eddig csak olyan esetekben láttam, ha a mobilos díjcsomag képes volt LTE kapcsolatra, mert ebben az esetben, mikor 3G-re vált a kapcsolat vagy vissza, akkor hajlamos eltűnni, majd idővel újra megjelenni az ébresztő ikonja.
Más telefonokon is előfordult már ez, szóval valamilyen KitKat probléma lehet. -
Nuada herceg
őstag
Közel 200 megás rendszerfrissítés!
Töltsétek!De jó, hogy ma adom le a telefonom szervizbe. De csak azért is felrakom, hogy meglegyen az élmény. .)
Értem a csíziót.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Nuada herceg #32461 üzenetére
Mondjuk mostanában nem olvastam tüzetesen a fórumot, szóval ha már korábban jött ez a frissítés, csak én nem láttam, akkor bocs.
Értem a csíziót.
-
no more
veterán
Az itteni tippeitek bejönni látszanak ebből a cikkből következtetve.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
adodaniel
őstag
válasz Nuada herceg #32462 üzenetére
Korábbi igen, legalább 2-3 napos.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Ha valaki használja a Maximus Hd romot most jött ki egy frissítés ( nekem a telefon jelezte kb 1.2 giga ) és az xda linken néztem és belekerült a HTC EYE Experience . Ez a gyári frissítéssel is jött? Az EYE Experience sok mindent tartalmaz de nekünk néhány dolog nem lesz elérhető és ahogy olvasom a hozzászólások között a full hd videó felvételek miután mentésre kerültek akadnak vele " furcsaságok ". nem tudom ez mit jelent de majd megírom ha feltelepítettem
-
Steve1207
veterán
válasz Pr3ciSioN #32465 üzenetére
Belekerült, de ez béta. Ez a kamera frissítés volt fent pár napig play-en véletlenül, aztán deaktiválták, mert még bug-os. FullHD felvételnél videó módban 1080 helyett 1088 a pixelszám (simán javítható lenne), szerintem csak ennyi nyűgje van, emiatt összevissza színekben eltolódva vesz fel, mint egy sérült videó. Ezen kívül minden funkciója gond nélkül működik.
Split cap: van benne, de csak aszinkron, csinálsz egyet az egyikkel, meg csinálsz egyet a másikkal. Nem tudom egyszerre milyen lehet, de annál bambább pofákat nem lehet szerintem fényképezni, ha egyszerre lövi a kettőt
.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Steve1207 #32468 üzenetére
Full HD -ban tényleg érdekes a mentett videó mert még a feketeség ( kíváncsiságból eltakartam videó közben a kamerát kb 4-5 másodpercre ) is szivárvány színben játszott a kettős kamera tényleg nem megy vagyis csak az előlapi mert az feketeséget mutat...
-
hudyfiu
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon jártam még itt de gondoltam leírom hogy jártam most egy ilyen telefonnal hátha segít majd valakinek, nem nagyon találtam ilyen leírást.
Főleg azoknak segíthet akik gyári rendszert használnak.Nem akart tölteni a telefon ha elindult a rendszer.
Csak kikapcsolva volt hajlandó tölteni.Gondoltam mégis felteszek egy másik rendszert bár csak szervizre van nálam a telefon.
Érdekes módon az unlock sem oldotta meg a problémát pedig ugye törölt totál mindent.Felment rá a mai CM és megjavult.
Tölt rendesen azóta.Kamerájával van még gond de úgy tudom azzal nem lehet mit kezdeni hogy egyszer pirosas egyszer kékes a kép rajta.
-
Diokhan
addikt
válasz hudyfiu #32472 üzenetére
Sajnos mind a kettő M7 típushiba! A töltést nem is mindig lehet megjavítani rajta, a kamera pedig a melegedés miatt színeződhet el..., pontosabban a rossz hő elvezetés miatt!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
ferob
őstag
válasz hudyfiu #32472 üzenetére
Azért ugye garancia nem volt a telefonra, hogy te a bootloader nyitásával "szervizelted" a készüléket?
Mert lehet nem fog örülni az, akié a készülék, ha mégis.Mellesleg első körben ilyenkor a gyári beállítások visszaállítása az, amit meg kell próbálni, elvégre itt is segített volna, ha az új ROM felrakása megoldotta a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz hudyfiu #32477 üzenetére
Fogalmam sincs! Ajánlom figyelmedbe:
http://androlib.blog.hu/2013/05/16/a_htc_one_tipushibai_mielott_megveszed_jobb_ha_felkeszulsz?token=85ed78dfce01e82553c9530e5d9ad042
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Sheepczx
tag
válasz Diokhan #32479 üzenetére
nagyokat pislogtam amikor ezt elolvastam...
tavaly augusztus óta van One-om azóta minden postot elolvastam és hát:
1.: Talán volt valamikor recsegés sistergés de már rég nincs
2. Ez a szerviz után visszajött telefonoknál fordulhat elő (nekem is volt ragasztó a szélén, majd' 5 másodperc volt letörölni! )
3. ha esetleg volt is ilyen egy ujra kalibrélás megoldja.
4. sosehallottamróla.
5. lassan töltödik az akkumlátor...kocsiba szivargyujtóról... navigáció közbenSzerintem tipushiba az hogy az első szériás kamera lilul, mert az kb 90%ban előjött, az hogy volt olyan hogy valakinek behalt a töltöje nem jelenti hogy az tipushiba lenne.
Persze ez mind csak a véleményem! -
CptAdamica
veterán
Expansys-tól mennyire biztonságos rendelni, garancia milyen a HTC telefonokra?
Megyen!
-
Sukta 95
aktív tag
Kesztyus mod van a telohoz? En nem talalom.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
A mai napon elég furcsa dolgot csinált a telefonom.Bekapcsoltam a wifit és automatikusan elkezdte letölteni ezt a valamit "How-tos" nevű dolgot kb 2 percig töltötte lefele én közbe rányomtam nem történt semmi hosszan rányomtam az app infóba belépve a dowload managert jelölte meg programnak, de én nem adtam neki ilyen utasítást a letöltésre. Rákerestem file kezelőbe de nem találtam semmi ilyet.
Itt egy kép róla. [link]
Az lenne a kérdés hogy vajon mi lehet ez, és ti már láttatok e ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
válasz CptAdamica #32483 üzenetére
expansys a htc leghivatalosabb partnere, a htc honlap is hozzájuk dob vásárláskor.
-
hurrikan
addikt
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Miért kevés az akksi?
Persze nem azt mondom hogy nem lehetne nagyobb. De az idei M8-nak 2600-as. Tehát +200mAh.
SoC a legjobb, a 2K meg felesleges, én egyetértenék vele ha nem tennék bele, és maradnának az FHD-nél és az 5"-nál.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
toeki
senior tag
válasz hurrikan #32492 üzenetére
A versenytársak miatt. Aki idén 3ezres akksival jött ki az jövőre 3500-el fog, tehát a htc megint kullog utána.
Bőven elég az fhd, sőt már a wvga is jó volt arra is azt irták hogy ilyen kis kijelzőn nem látod az éleket.
De látod a különbséget ha mellé teszel egy qhd-t...
3 giga ram most tökéletes de az egy év múlva megjelenő játékoknál, programoknál már lehet hogy kevés.
Mindig csak az aktuális felhasználásra gondoltok a jövőre nem.
A fémház és a szoftveres optimalizálás terén alkot nagyot a htc de a többi dologban mindig egy lépés hátrányban van, a kameránál 2 lépés volt eddig.
Ha ez lesz a specifikáció akkor nekem még nem éri meg váltani, vagy legalábbis nem erre :S -
hurrikan
addikt
Csak azt is nézd hogy a G3 esetén pl 5,5"-os 2K kijelzőhöz van 3000mAh.
Az S5-ben meg nincs nagyobb aksi az 5,2" mellé.
Egyedül a Sony ahol 5,2 mellé van 3100mAh.Régi kijelző felbontásoknál persze hogy láttad a különbséget.
Csakhogy mostmár nem fogod, ugyanis akkora ppi számot a szemed már nem érzékel, amekkorát 5"-on a QHD produkálna.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
enginev3.0
félisten
válasz hurrikan #32494 üzenetére
Mikor M7 után megláttam a G3 kijelzőjét, majdnem hanyatt vágtam magam, gyönyörű! Összehasonlíthatatlan a kettő, olyan látványt nyújt, hogy...
Ha m9-be nem qhd lenne bevallom kicsit csalódott is lennék[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BenHans
addikt
Nagyon remélem hogy a verseny rájuk is hatással van, mert mi csak jól járhatunk. És hát miért is akarnának gyengébb specifikációt mint a többiek?
Gyúrják csak össze a két pletykát. 3400-3500 mAh aksi, QHD, 5,2-max.5,5", Snap810, 3GB RAM
A minibe tegyenek FHD-t, 4,7", Snap610-615-808, 2800mAh, 2GB RAM+ frankó kamera, BoseBoom, a szokásos gyönyörű formájú és minőségű készülékház stb.
Így mindenki boldog lenne. És a HTC is jobban járna, mert ha a Samsung jön QHD-810-zel a HTC meg FHD-805-tel az így nem konkurencia.
Ha többiek azonos áron a flagshipbe belepakolnak valamit az nekünk miért ne kéne, igenis ha a GS6-ba 810 lesz és QHD akkor a HTC is hozza azt. A FHD, meg az egyel gyengébb SoC mehet a Minibe.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
toeki
senior tag
válasz CptAdamica #32499 üzenetére
gyári függetlenek, viszont ha nem tudnak beszerezni a gyártótól kellő mennyiségű telefont (2013 május - htc m7...)
akkor akár szolgáltatótól is vesznek és azt adják tovább függetlenitve, aminek az a hátránya hogy a cid szám alapján kap frissitést ami szolgáltatósnál nem mindig van az elsők között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest