Hirdetés
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Jó pont, hogy megmaradt a személyre szabható gyorsbeállítások menü (nem is értem mi a fenéért vette ki a gugli az alapból), de a recent apps váltó továbbra is egy rémálom rendes használat közben a korábbi megoldáshoz képest.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Nuada herceg
őstag
Hát nekem az android 5.0 az egyetlen, ami nagyon tetszik, mint gyári android felület. Örülök, hogy elhagyták a Holo-t, nekem nem tetszett! Viszont ez a mostani nagyon bejön. Akár gyerekeknek való, akár nem.
De ez a pár sample kép is tetszetős a sense-ről. Na majd kiderül, mi merre.
Értem a csíziót.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok ma lettem tulajdonosa eme remek készüléknek de bamba voltam és örömbe elejtettem a sim tálca résznél kapta szegényke az áldást és egy pár csík most végig szaladt a kijelzőn DE működik rendesen az érintést is veszi ( közép tájon van egy két pont ahol nem akarja de 2-3 másodperc múlva már jó plusz a vissza "gomb" nem mindig akarja felfogni az érintést) és a kérdésem lényege az lenne hogy ha én veszek egy ilyet és kicseréltetem akkor tökéletesen fog majd működni? köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
Diokhan
addikt
válasz Pr3ciSioN #32056 üzenetére
Szia! Ha a csere szakszerűen történik, akkor jó eséllyel működni fog rendesen, de ha valóban van pár csík a kijelzőn, akkor érdemes lenne azt is cserélni!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Pr3ciSioN #32058 üzenetére
Akkor egyértelműen csak a digitizert kell cserélni! De mivel unibody, érdemes szakemberhez fordulni, mivel ha jól tudom az m7 roncsolas nélkül házilag nem bontható ...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
net84
őstag
Sziasztok!
Használ valaki M7-hez plusz akkus tokot? Van egyáltalán értelme vagy jobb, egyszerűbb egy külső akkut cipelni tartalékba? Mennyivel melegszik jobban a telefon egy ilyen tokkal?
Előre is köszi!Read only...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Diokhan #32059 üzenetére
Most szaladok a gsm-be és kérdezem meg hogy mennyiért cserélik , én nem merek hozzányúlni köszönöm szépen a segítséget
És még annyit szeretnék kérdezni ( de ezt már mindenkitől vagy valakitől ) hogy S-ON mellett bármelyik rom felrakható vagy pedig itt is kell az S-OFF?
[ Szerkesztve ]
-
Csib0r
csendes tag
Házat szeretnék cserélni a telómon. Kb mennyiért csinálnák meg?
-
Diokhan
addikt
válasz Juliuska #32071 üzenetére
Tényleg... Hogy tudom megnézni, hogy garis még a készülék, vagy nem...? Neheziteskent megemlítem, hogy külföldről jött...
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Diokhan #32072 üzenetére
miskolci vagy? nem tudod hogy ott cserélnek-e csak digitizert? mert nekem azt mondták itt hogy egybe van a kijelzővel és csak azzal együtt cserélik mert ők nem akarnak kókányolni vele de ha kerítek kijelző+digitizer párost akkor 3 ezerért kicserélik..
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Diokhan #32074 üzenetére
mert most nézelődöm ebay-en de csak digitizer meg csak kijelzőt találok :/ ha találsz egy olyan boltot komolyan mondom meghívlak 2 sörre köszönöm hogy utána kérdezel jó munkát
ha jól értelmezem akkor ez kijelző + digitizer? erről van szó
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Pr3ciSioN #32078 üzenetére
Elmondom a várható kimenetelét a dolognak, mert az első rossz ötlet az, hogy keresel egy GSM üzletet, ahol lehet elvállalják, többnyire a hozzá nem értésből fakadóan, majd a szétszedéskor szembesülnek ők is vele, hogy ez mégsem olyan egyszerű dolog, így jól össze is nyúzzák a házat, majd ekkor jön a te második rossz ötleted, miszerint megpróbálsz beszerezni egy ilyen pár ezer forintos utángyártott kijelzőt, ami a közelébe se fog éri az eredetinek, főleg kültéren az erős fényben, de akkor még ezeknek az élettartamát nem is említettük, így lesz a rosszabbik esetben egy működő, gyenge minőségű kijelzővel szerelt, várhatóan sérült házas készüléked, amit szerintem egyáltalán nem szeretnél.
Tudom, hogy ezek nem olcsó dolgok, főleg akkor, ha már az ember ennyit kiadott a készülékre, akkor ne kelljen újra elkölteni rá az árának a felét, de sajnos van az a helyzet, amikor el kell dönteni, hogy melyik a fontosabb.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
csak sajnos muszáj vagyok így megoldani mert jelenleg engem nagyon zavar .. ha beviszem akkor lefényképezem és megmondom nekik hogy úgy csinálják hogy vállalják is a felelősséget mert ha nem úgy kapom vissza a készüléket ahogy az a fényképen szerepelt akkor vagy megcsinálják vagy feljelentem őket károkozásért. Aztán ha lesz pénzem akkor vissza kicseréltetem a kijelzőt egy rendes gyárira de perpillanat nagyon zavar hogy így néz ki pláne hogy ma vettem
-
-
kdennis
aktív tag
Van egy elméletem!
Mostanába rákaptam a GTA Vice City-re... Vettem hozzá egy IPEGA Joystickot. NAGYON SZUPER!
A lényeg hogy gondolkozok mekkora gép kellene egy GTA 4-hez ha átportolnák milyen vas kellene hogy meghajtsa!
Megnéztem a Vice City gépigényét ami (Intel Pentium 4 3.00GHz) CPU Benchmarkon kb 400 pontot ért el. Az HTC M7-en éppen megy (néha picit lecsökken az FPS) de lényeg, hogy bírja! A GTA 4-hez legalább egy olyan proci kell ami 1200 pontot ért el CPU Benchmarkon. Ez kb 3x-osa, akkor megszorzom az Antutu 27.000 pontot 3-mal és megkapjuk hogy 81 000 pont. Szóval legalább egy ilyen mobil kellene ahhoz hogy bírja a GTA 4-et.Szerintetek ez hülyeség vagy van benne valami???
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Diokhan #32084 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek
Azt miért van hogy mikor belépek recovery-be akkor az Internal Storage-hoz azt írja 0 MB? (TWRP) úgy látszik az előző gazdija már Unlockolta de nem S-OFF -olta és próbáltam volna mentést csinálni a jelenlegi rendszerről ( ha esetleg valami balul sülne el mert nem én kezdtem el csinálni így azt sem tudom hogy pontosan mit csináltam vele ) de mindenhez azt irja hogy : E: Unable to mount
-
Diokhan
addikt
válasz kdennis #32085 üzenetére
Szerintem ez így nem teljesen igaz! Nem szabad össze keverni a pcbe és telefonba szánt hardvert, ugyanis semmi köze a kettőnek egymáshoz... Más utasítás készlet, más gyártási technológia, szóval ég és föld a kettő... Valamint egy játék futtatasaban nagy szerepe van a gpunak is...
-
-
kdennis
aktív tag
-
-
Diokhan
addikt
válasz kdennis #32091 üzenetére
Hát szerintem a hay day miatt melegebb is szokott lenni, majd legközelebb meg figyelem, hála az égnek nem sokat játszok vele csak amikor mar a lányom nagyon nyaggat....
-
Diokhan
addikt
válasz Pr3ciSioN #32086 üzenetére
Egyenlőre nem tudják, hogy vállalható e, megkérdezi a szervizeset, de csak kijelzovel együtt lehet cserélni és macerás...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy a gyári HTC füles miért nem akar működni ha bedugom a jack csatlakozóba ha viszont a 300 forintos füles meg működik?
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz adodaniel #32096 üzenetére
Hősiesen bevallom erre nem gondoltam mert tegnap még működött de attól függ mibe dugom :/ ha az mp4-be akkor szól mindkettő de ha a tévébe akkor csak a jobb... lehet tényleg haldoklik nem is én lennék... előbb a digitizer most meg a fülhallgató
-
Pr3ciSioN
aktív tag
nem tudom de ez lenne a legkisebb bajom csak hát az előző tulaj szerintem úgy nyúlkált hozzá hogy azt sem tudta hogy mit csinál... se menteni nem tudok se telepíteni... még a gyári frissítést sem amit a telefon talált
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest