- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Igen ezt már én is megemlített nemrégen, hogy sajnos a One sem tudta kihúzni őket a szarból még ha június körül úgy is tűnt egy kis időre... Az egyik fő gond ott volt, hogy még ha úgy is akarták, hogy a S4 elött kerüljön a boltokba ez nem jött össze ugye a gyártási gondok miatt, ami mit ad isten pont azután oldódott meg, hogy kijött a samu konkurens borzadmánya... Itt most mindenki gondol amit akar, meg összeesküvés elméletek, de én simán kinézem a koreaikból, hogy bizonyos ellenszolgáltatásokat tettek a beszálltóknak, hogy "véletlen" bajon legyenek... Nem azt mondom, hogy erről csak a Samsung tehet, de azért na.. nyílván még így se volt megfelelő a marketing, igaz szarból nem lehet várat csinálni tartja a mondás és ezt most az anyagi háttérre értem, ami már ördögi kör méretű szerintem.
-
Nightfall75
tag
Igen, rossz látni sajnos ezt a pénzügyi bukdácsolást. Csak nehogy a gazdag nagybácsi megkívánja a desszertet a Nokia ebéd után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest