- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
Ezeket ne nézd, egy része olyan kép ami konkrétan még az M9 kapcsán bukkant fel. Nincs semmilyen kiszivárgott kép az M10-ről. A speckókról is csak találgatások vannak, mi szerint az M10 (ha egyáltalán ez lesz a neve) nem 5"-os lesz hanem nagyobb, phablet méretű. Továbbá azt sem tudjuk, hogy az A9 által kipróbált design irányba haladnak-e, vagy maradnak az M7-nél vagy esetleg kapunk egy újat.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Alapvetően más a 2 gép reaktorja. A 9+-ba nem 810-et raktak, hanem MTK-t. Ezzel talán a túlmelegedést kívánták megelőzni, ami jellemző a 810-re. Így viszont a teló az M9 kb 55000 bencsmárkja helyett 43000 pontocskát gyűjt. Amúgy ez is elég bőven mindenre, hiszen még tavaly év végén ettől az adattól volt elájulva mindenki. De azt el kell ismerni, hogy a 810 erősebb. Mindezek mellett ezen a gépen is röccenésmentesen nyílnak az appok.
Ám én még nem használtam M9-et, így összehasonlítáni nem tudom, javaslom a jutub videókat!
Ahogy az előttem szóló leírta az újlenyomatolvasó tényleg idegesítő, ez valahogy az androidnál nem tudja utolérni az IOS-t sajnos. Azért műkodget, de én is többet várnék tőle.
Az aksi nekem másfél napot bír ki, de én nem nyüstölöm.
A kamerája ennek sem sikerült, nincs benne a top 10-ben szerintem, de azért nem is a legrosszabb.
A külseje elképesztő, hiába írjak, hogy pl a Samsung A5 fémházas, hát az egy vicc ehhez képest! Nagyon komoly az anyagminősége és az összeszereltsége!
Ha van türelmed meg pénzed, szerintem is várd mag a következő HTC zászlósjajót, de ha ezt veszed a fentiek figyelembevételével, akkor sem fogsz csalódni! Legalábbis én szeretem a kis páncélosom!!!
Jó agyalást kívánok!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest