Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
udv. nem nem probaltam. ket dolog miatt:
1, linuxot haznalok ezert bajos lenne
2, pont ma delelott adta meg magat a gepem
az a rohej hogy. jatekok jol futnak, de a menu akadozik meg az animacio kikapcsolasa utan is. ha le lovom a senset akkor egy picit gyorsabb, de bongeszes kozben ugyan ugy akadozik. meg a csoffadt opera minivel is. ez azert furA mert tegnap delelott ota ilyen. elotte ugy siklott minden menu mint kes a vajban. persze volt olyan hogy megroccent neha, de a menuben soha. most meg a talca lehuzasa, az alkalmazas menu, a settings menu is akadozik. neztem youtubeon videot a menujerol(azt gondoltam en vagyok a hulye) hat az enyem kb mint az lg gw620. nem az elejen roccenik hanem gorgetes kozben. na minndegy. jovo heten eldol. bajban vagyok mert az akksin kivul semmi bajom nem volt vele. ja a gombokkak igen! de megszerettem nagyon, es az akksi is kezdett beallni ahogy a tulajok mondtak. hianyozna az andtoid nagyones most minden penzem elkoltottem erre a gepre. szivas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged