Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macskajancsi
aktív tag
Nekem 16 gigás K*ngstonom volt, class4-es, az is ilyen retek volt.
Eladtam, a vevő Desire-jében kifogástalanul működött.
Azóta/addig kipróbáltam kb. 4-5 db 256MB-2GB kártyát, semmi probléma.
Most én is valami normális 8-16Gb-osra vadászok, ha valaki tud valamit, ne kíméljen.Mondjuk szerintem tőle fogok kipróbálni egyet: privátban azt mondta, ha így szarakodna, mint a K*ngston, kicserélné.
Ha ilyet veszek, megírom a tapasztalatokat. -
RETRO-G
tag
Nektek hogy szuperál a Home gomb? Július vége óta nyúzom a Legót, és a napokban egyre jobban kell nyomni, hogy kilépjen (először azt hittem, hogy az oprendszer akad, de nem)... Megéri ezért bemenni a gariba? Van köztetek olyan, akinek rosszabb lett a garitól a telója (kiloptak belőle vmit/gányoltak).
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest