Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sssz

    őstag

    válasz szegto #29251 üzenetére

    de itt vannak az olyan "felemás" felhazsnálók mint én. akinek ugyan van tapasztalata a rootolással és a custom romokkal de pont azért döntött a Desire mellett hogy végre maga mögött hagyhassa ezt az egészet. Mert lehet hogy van valakinek ideje és energiája a kísérletezgetésre, de család mellett ez már annyira nem megoldható (még ha van is rá hajlandóságom és érzékem hozzá).

    De most megint nem tudom it csináljak. a gyári rommal, sebességével, kinézetével úgy ahogy van teljesen meg vagyok elégedve. Nem hiányzik a 3.0-ás sense sem. egyedül a helyhiány ami zavar (ni) fog...még nem de érzem hogy előbb utóbb kicsi lesz.

    Nem akartam rootolni, gondolkodom még mindig a Desire S-en, de maga a vas semmiben nem jobb, csak több benne a ROM és a RAM ...és kicsit kisebb a kaszni.

    Vagy marad a Dézi és root. viszont nem akarok custom romot...lehet olyat hogy amarad az eredeti rom és a recoveryben kártyát particionálni hogy app2sd "képes" legyen?

    szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Új hozzászólás Aktív témák