- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Üdv!
Amit most kérdezek, tuti 100x elhangzott már, de sajnos most jelenleg nincs időm végigolvasni mindent erre a pár kérdésre. Mivel Androidot még nem de HTC-t már használtam igy a kérdéseim a következők.
Vásárlás után , alapból milyen "Rom" van rajta? Mi a legújabb, a htc.com-on csak application van hivatalosan kint. Hallottam, hogy van Froyo 2.2 android is, a Froyo ami hivatalosan jön ki? Ha igen, miért nincs kint az oldalon?
Ha frissiteni akarom a legújabb softwarere , akkor honnan szedem le? Itt is ugy megy mint a HTC HD2-nél, hogy egy P/N szám alapján csak meghatázorott régiójú Rom mehet fel rá ?
Marketről minden program leszedhető? (gondolom jobb mint a winmo market).
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
üdv.
van egy gyárilag független desire, és rootolni szeretnénk.
viszont a hbootos szekció nem jelenik meg a bootloaderbe.előszőr egy 2.3 romot szeretnénk felrakni, azt írták , hogy ehhez nem kell a goldcard.
(amit amugy se sikerült csinálni, mert fat32-re formázva sem talált cid számot (se kártyaleolvasóba se a telón keresztül)).gyári (2.3) romot fel lehet rakni a gyári független desire-re, ha sd kártyán keresztül akarom?
-
Dictator^
veterán
válasz llaszlo #33024 üzenetére
Örülök, hogy sikerült tisztázni a dolgokat
A készülék ma kerül hozzám vissza, egyedül syl5-nek köszönöm a válaszokat, meg talán volt még valaki aki válaszolt annak is köszömöm.
Megprobálom inkább majd XDA-n több segítség jön. De azért bedobom majd ide is, mert itt is sok volt a jóindulatú segítőkész ember.(#33022) dombila: hiába normális hangnemű volt, válasz ugyanugy nem jött rá.
csak a következő idegesebb hangnemben lévő posthoz jött, biztos egy kis pezsgésre vágytak a válaszolok.(#33024) llaszlo: Ez aztán baromi sértő volt amit írtam. Ahelyett, hogy az első kérdésemre válaszoltál volna normális hangnemben, ahelyett inkább szapultad minden írásomat.
-
Dictator^
veterán
válasz llaszlo #33027 üzenetére
Te tényleg csak kötekedni akarsz.
(#33022) dombila 2011-09-02 13:41:34
dombila
(fanatikus tag)Nicsak, valaki kimoderálta az összes Diktator-os és kapcsolódó hozzászólást. Csak a legelső - még normális - hozzászólása maradt meg...
Vajon ő kérte?Szerinted az első komment is paraszt hangvételű volt? Szerintem nem, de itt befejeztem veled, mert tényleg csak kötözködni akarsz.
Nem kell a pezsgés és semmi szükségünk nem volt a bunkó stílusodra. Érdekes módon mindenki más tud normálisan kérdezni meg írni csak te nem tudtál. Ez meg csakis téged minősít.
Most akkor mivan, előszőr aztmondod, hogy bunkó volt végig a stilus, most meg azt, hogyha így folytattam volna segítettek volna...
Most mivan? Dönts már el mit akarsz...
Szerintem az van, hogy te már csak dírekt oltasz folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Pitiless_ #33167 üzenetére
Hirtelen becsatlakozva egy gyors kérdésem lenne. Revolutionaryt felraktam, sikerült a rootolás , felkerült valami Cyanogen mod a cél szerkezetre...
De
Ha szeretném a teljes gyári állapotot, amit E-care szeretne látni amikor visszaviszem, akkor mi a teendő ?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest