- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #26772 üzenetére
hálaás koszonetem,igazad van,utana is neztem csak eddig vak voltam..
kb 2 hete van fent a rom,eddig meg nemvolt vele gondom,lefagyasok,stb.mondjuk ma mintha szorakozott volna a wifim,de nemtudom biztosra allitani....
-
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #26767 üzenetére
es azt hogy lehet megoldani,h osszes app a sd kartyamra telpuljon?
-
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #26767 üzenetére
a2sd++,es ez a rom: HD-ROM-FN V5.2-1.84.62.2
-
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #26761 üzenetére
internal 136 mb -m szabad,ha jol, latom.eleg lesz ez az appjaimnak?
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #26627 üzenetére
-
prezson
tag
válasz
james008bond #26612 üzenetére
Nem erről van szó, hanem az ember bizalmas adatairól. Felhívnám figyelmedet, hogy a Google autói adatokat, wifi jelszavakat és egyéb bizalmas dolgokat loptak el, amiért kőkemény bírságot is kaptak. Sajnos csak bírságot, és nem börtönt...
Illetve felhívnám a chrome böngésző adatvédelmi szabályzatára még évekkel ezelőtt, amiből nagy botrány lett: hogy amit küldesz emailt chrome-on keresztül, az onnantól kezdve a google tulajdonát képezheti és azt csinál vele amit akar. Persze ezeket kiszedték a hatalmas felháborodás hatására, de azért mégis durva, hogy miket meg nem enged magának a gugli. Sajnos megteheti
-
sippet
senior tag
válasz
james008bond #26614 üzenetére
onnan tudja, hogy otthoni, hogy ha folyamatosan követi a koordinátáidat, és tudja, hogy este hol tartózkodsz a legtöbbet, abból kiszámolja, hogy az valószínűleg az otthonod lehet. ott pedig amelyik hálózatra rendszeresen csatlakozol, az valószínűleg az otthoni routered. nem bonyolult dolgok ezek.
én amúgy személy szerint vastagon szarok erre az egészre. ha a google-nak ehhez van szüksége annak érdekében, hogy még faszább szolgáltatásokat nyújtson, akkor remélem, tudnak mit kezdeni az adatokkal.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #26612 üzenetére
Nem a helymeghatározással van a gond. Az hogy hol van a telefon nem titok. De az otthoni router helyéhez mi köze a Google-nek? Itt már nem a telefon helyzetéről van csupán szó.
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #26569 üzenetére
El kellett volna olvasni a hozzászólásokat, és nem csak kiragadni egy mondatot. Egyből rájöttél volna , hogy csak az új Ginger Sense rom-okról volt szó, és ott sem én oldottam meg a problémát, ahogy írtam, hanem snq !! De téged ezek a problémák már nem fognak érdekelni, hiszen örömmel olvasom, hogy végre megtaláltad a tökéletes rom-ot magadnak !!
De ha jól emlékszem, pont én írtam neked pü-be, hogy nem lehet telefon hiba !!! -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26550 üzenetére
Már nem azért, de szerintem jobb a HD2, mint a Desire. Már csak a jobb multi-touch miatt is.
siofok: Már azt hittem, Nyíregyháza környékén táborozol, de tényleg
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26472 üzenetére
2.3-tól felfelé kötelező az Ext4 használata a NAND-ban, ezért nincs laggolás (SGS-nél az RFS fájlrendszer miatt volt)
-
Steve1207
veterán
válasz
james008bond #26447 üzenetére
Kapcsolódóan plusz egy szavazat az RcMixHD-nek, igaz én a DeSense-eset használtam
Eddigi legjobb és legstabilabb romnak tartom.Most próbaként Ginger-Sense-DTP-V1.1 van, gond nélkül egyelőre. Igaz játszás, meg kamera most nem érdekel, a többire meg általában mindegyik rom jó.
Tapasztalatok:
- Akksit alig húzza, kb hozza a gyári 2.2 stabil akkukímélő idejét
- Sebességgel nincs gond (játékokat ne kérdezzetek, de azon kívül ment minden mint régen)
- Már maga a felület és kényelem miatt nagyon klassz -
satel
tag
válasz
james008bond #26448 üzenetére
otthon tudom csak kipróbálni, de már letöltöttem a programot
-
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #26414 üzenetére
Nem próbáltam a visszaállítást így nem tudok mit mondani róla.
"Installation error
Couldn't install on USB storage or SD card."
Ilyen hibaüzenettel még egyetlen egyszer sem találkoztam. -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26404 üzenetére
Nem próbáltam még, mert nem volt rá szükség. Elvileg faszán kéne mennie.
4 partíció a script miatt kell, amivel (elvileg) gyorsabb.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26402 üzenetére
Az aláírásomat olvasva meglátod átparticionáltam-e a NAND-ot. És már harmadszor írom le neked, hogy FAT32+Ext3.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26160 üzenetére
Ezen én is filozofáltam már, a levélírásig még nem jutottam el
-
slice14
veterán
válasz
james008bond #26150 üzenetére
Ok, most már nekem is megy.
-
janakbacsi
őstag
válasz
james008bond #26134 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #26049 üzenetére
Ez igaz, de menteni rendesen továbbra sem lehet. Nemhogy Nandroid, de még Titanium se megy rajta. Ehhez még kell(het) a root.
Ugyanez a helyzet a Desire S-el is. Van már benne memória bőven, de nem tudod backup-olni, ami azért néha nem ártana. (meg pl. screenshot, és még pár kevésbé fontos app..)
Nekem a Sensation túl "sok" - nagyon nagy, ez már nem igazán kezelhető méret - telefonként - és a kétmagos procit sem fogja igazából senki kihasználni. (Hacsak nem nézel rajta HD video-t).
De ez lesz a jövő, ahogy ma már PC-t sem tudsz nem "sokmagos"-t venni, mert egyszerűen nincs. A sok mag végül is nem gond, de lehetne belőle kisebb kijelzős is. -
sssz
őstag
válasz
csak ne lenne olyan embertelenül nagy a kijelzője.
nekem mint nőnek a desire kijelzőmérete a max. ennél nagyobbat már nem tudnék kényelmesen használni.ezért nekem a következő a teló a desire s és csakis a belső memória miatt,
bár remélem előbb utóbb valaki normális kijelzővel is kiad egy 2 magos telót
-
r4z
nagyúr
válasz
Azért én a DroidWall-ra, a DSP Manager-re és a SetCPU-ra igényt tartanék
-
Criton
veterán
válasz
james008bond #26040 üzenetére
Sajnos most nincs itt a Laptopom, szóval ott nem tudom most leformázni.
Ha a telefont az asztali gépre rárakom mint meghajtó, akkor úgy is le lehet formázni? -
Criton
veterán
válasz
james008bond #26038 üzenetére
ez a particózás akkor is kell, ha én nem rootolom a telefont?
-
Drbonci
aktív tag
válasz
james008bond #26032 üzenetére
Ne cserélgess , és nem kell mentéseket csinálgatnod
. Egyébként nálam a titánium jól vissza rakta a progikat .
-
kzs
tag
válasz
james008bond #26029 üzenetére
Valoban. Ami miatt nem volt egyértelmű, hogy ez saját script az az, hogy ő az oldalán a sima a2sd-hez hasonlitja.
Más romokban a2sd+ scriptek vannak... jellemzően mindenhol a DarkTremor scriptet használják. Az övé ezek szerint az a2sd++, ami saját pzoley fejlesztés
Tehát, összefoglalva:- a2sd: csak appokat teszi ki sd-re
- a2sd+ (DT): appokat + dalvik cache-t is sd-re teszi
- a2sd++ (pzoley): "Ami igazán újdonság az az, hogy az eddig elfogyó Internal Storage data/data/ rész-t is kiteszi az sd-re, ezzel megakadályozva a belső memória elfogyását"
- app2sd: magaban az oprendszerben, a Froyovall bevezetett rendszer, ami app függő (az app fejlesztőjének engedélyezni kell, hogy sd-re telepedjen)Eddig jutottam script téren. A d2w(hatever), d2w(herever), d2ext, d2sd elnevezéseket még nem sikerült kibogoznom teljesen - de ezekről (lassabb sd kártya esetén + adatbiztosnági okbol is) legtöbben amugy is lebeszélnek.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26032 üzenetére
Nekem 2 partícióval (FAT32+Ext3) is tökéletesen megy. Oda is írta mellé, hogy swap nélkül, egy Ext3/4 partícióval is tökéletesen megy. Ezt pedig menti a Nandroid is.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #26030 üzenetére
Szerintem felesleges. Robocik D2EXT scriptje is atomstabil és kellően gyors.
-
satel
tag
válasz
james008bond #25900 üzenetére
ott is le kell húzni, kipróbáltam :-(
-
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #25939 üzenetére
Nem csináltam nandroid visszaállítást. Buckup-om már van több is, de rászántam az időt és mindent vissza felraktam majd beállítottam magam.
Galaxy Spice-om volt előtte és szinte 3-4 naponta flasheltem. ugyhogy a nullárol visszarakni a telót, nem tart valami sokáigVan már gyakorlatom benne.
Azt megtanultam hogy nincs olyan Restore hogy minden működne tökéletesen. Ha már frissítek vagy váltok akkor az érje is meg. Ne kelljen szívni vele mindig! -
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #25937 üzenetére
Nekem eddig ez a legjobb ROM amit próbáltam. Eddig egyszer dobott ki a gyári böngésző, hirtelen eltünt. Semmi értesítést nem kaptam. Rányomtam az icon-ra indult is újra.
Ezen kívül semmi hibába nem futottam bele. Soha nem kapcsolt ki vagy indult újra. Se FC.
Sebességével is nagyon meg vagyok elégedve. "Installing..." nál kicsit megáll de utánna megint gyors. 64 appal.
Particionálás: FAT+1GB ext4+0.3GB ext4+0.1GB swap
8GB-os microsd-m van.
Mindenkinek bátran tudom ajánlani! Ápr 5.-én raktam fel azóta használom.
Egy dolgot változtattam benne. Root System Tool-lal a processzor kezelését ondemund-ra állítottam. Azóta megszüntek a néhol előforduló darabosságok.
A profil annyit tesz hogy amikor képernyő aktív olyankor 998,4 MHz-en megy, lekapcsolt képernyőre 245 MHz-re leveszi. Akku idő így is nagyon jó maradt.
Azért cseréltem mert ami alap volt a romban mindig teljesítmény alapján mozgott a MHz és ezért nem mindig találta el a gép hogy mennyire lenne szükség és ilyenkor várni kellett mire a proci felgyorsul. Ekkor minimegállások voltak.
Neked tapasztalatok? -
racerx
őstag
válasz
james008bond #25910 üzenetére
Na majd ránézek akkor.
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #25889 üzenetére
Ez kitchenes circle battery ami fenn van? És a font??
Egyáltalán érdemes a sense fontját lecserélni valami másra? Olvashatóbb , kisebb, szebb stb? Tapasztalat? -
pzoley
őstag
válasz
james008bond #25895 üzenetére
Szerintem ez téged nem fog érinteni, és ez nem vicc !!!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #25878 üzenetére
Feltettem, és már akkor lassulgatott erősen, aztán a gmail FC-vel válaszolt az indítási próbákra, az unread counter fekete képernyővel szintén kifagyott, utána újra tettem és az egész össze omlott.
Mindezek után hagytam a fenébe, feltettem a 4.7-et az tökéletesen ment, semmi fc, semmi lassulás.
Csak a lee gyorsabb, és néha túl sötétre vette a képernyőt a fénymérő a 4.7 en, illetve 91-92% a töltöttség amikor leveszem...
Ilyenek nincsenek a leenél, és gyorsabb, talán picit kevesebbet is eszik.
satel
Fordítva tedd a zsebedbe, és akkor felveszi
Hooper
Ha miui után miut teszel fel, akkor mehet a Ti, de ha más által készített, vagy más típusú romot, akkor jobb a szűz install.
-
Criton
veterán
válasz
james008bond #25866 üzenetére
Nálam 28 fölé nem is nagyon megy. Nálad, hogy hogy 32 felé van
-
cenzi
csendes tag
válasz
james008bond #25803 üzenetére
Hasonló módon, mint az Apple MobileMe szolgáltatása. Megmondja, hogy a telefonod merre található, csinálhatsz vele távoli zajkeltést (sziréna hang) és távolról törölheti a készülék adatait (wipe). Ami más kategória: ellenőrzi a letöltött alkalmazásokat, hogy tartalmaz-e ártalmas kódot.
hoffman_: megéri feljelenteni, mert egy ismerősömnek így lett meg a telefonja. Újabban a háromszögelést alkalmazzák a telefonoknál. Előbb-utóbb kiderül, hogy merre jár a telefonod. A tiltással pedig tényleg megnehezíted a dolgukat.
Sokan úgy gondolják, hogy nem ér ennyit a dolog + úgysem csinálnak semmit sem a rendőrségen... nos, nem így van, mert keményen dolgoznak
(legalábbis Szegeden)
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #25795 üzenetére
Sony Sketch. Az én QSI screenshotomnál jobban látszik. Kis szövegnél nem valami jó. Az Ubuntu betűtípust viszont bátran ajánlom, ergonómikus és jól látszik minden méretben.
-
Drbonci
aktív tag
válasz
james008bond #25795 üzenetére
Oxi, köszi
-
Drbonci
aktív tag
válasz
james008bond #25758 üzenetére
Ezt a betű tipust milyen rombol szedted ? Vagy esetleg honnan lehet beszerezni ? Teccik naon
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #25764 üzenetére
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #25758 üzenetére
Szerintem a 3.5 gyorsabb. És nem a Data++ verzió van fent, hanem a D2EXT. A sebességet pedig nem Quadranttal mérem, hanem szemre, érzetre. A sebességteszteket meghagyom Zoley-nak.
llaszlo: XDA-s ROM. Telefonról nem tudok linkelni.
Zoley; Nekem az is elég lenne, ha a fordítást megcsinálnák a sima Sense-re és aláraknák a Gingerbreadet. A többi már kevés meló.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #25745 üzenetére
A 3.5++ alapkerneléről van szó.
A 207MB-os cache-t a D2EXT script csinálta (meg ne kérdezd, hogyan). Két partíciót használok (FAT32+Ext3).A 3.6.1-et is próbáltam, de ez a verzió stabilabbnak és egy picivel gyorsabbnak tűnik.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #25634 üzenetére
igen,és én 1gb körüli ext3-at csináltom.Hogy miért ekkorát nekérdezd,már régebben particionáltam.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #25629 üzenetére
igen az xda-ról.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #25627 üzenetére
énmeg most feltettem próbaképp a lee2.4 a2sd simát.Elvileg azzal lehet a legkevesebb gond.Desirére is való eredetileg,nemis data2 stb.- is.meglátjuk
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #25600 üzenetére
Látszikhogy nem vagy műszaki ember!
Pont ezek a hibák a legszarabbak minden gépnél, ezköznél ami nem rendszeres, és nem pontosan beazonosítható. Hajaj hány ilyesmivel találkoztam már az élet minden területén. De ettől még hibás, hiába nem jelentkezik állandóan.
-
llaszlo
veterán
válasz
james008bond #25602 üzenetére
a2sd nem elég neked? Mégis hány appot használsz ami mindenképp kell?
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #25600 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma, állandó fc, akkor is ha android commanderrel rakom vissza az appokat és a beállítás mappákat a helyükre. Más megoldást egyenlőre nem találtam, csak azt, hogy a2sd+-os romot használok. Itt fogy a hely, de semmi fc, minden rendben van, működik a tb is. Most Zoli átalakította nekem a coolhd.v9 romot a2sd+ és ext3 fajtára és ez teljesen jó, mindenben megfelel az igényeinek, csak az a fránya hely hiány.
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #25596 üzenetére
Ami nálad van az már messze nem normális. Szerintem 2 lehetőséged van: 1: vissza minden gyárira, rootolatlanul, és teszteled. 2: gariba javítatod, és kapsz egy uj telót.
Ja van egy 3. is : eladod és veszel egy Samsungot. -
Criton
veterán
válasz
james008bond #25595 üzenetére
Azt én is gondoltam, hogy a reccsenés nem jó jel, de gondolom és remélem, hogy semmi komoly. De elvileg ott nem lehet semmi olyan nem, ami reccsenhet?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #25584 üzenetére
Amikor bejelentették a Desire-t, még szó se volt GB-os belső memóriákról, ezt ne felejtsd el.
-
llaszlo
veterán
válasz
james008bond #25577 üzenetére
Azért az nagy különbség, hogy nálam eddig semmi ilyen gond nem volt vagy csak nagyon elvétve. Most is működik minden rendesen. Szerintem az ext volt sérült és azért nem tudta csatolni. Az meg nem a teló hibája. És ilyen kisebb hibák mindenkinél előfordulnak. Még annál is aki gyári romot használ.
Azt meg elírtam, hogy az adb nem csatlakozott. Csak USB-n nem wifi-n igen. -
sippet
senior tag
válasz
james008bond #25564 üzenetére
úgyamúgy nem sokat, de te panaszkodsz mindig, hogy a mókolt romok így nem futnak, úgy nem futnak, vagyis ha mást nem is, akkor ahogy feljebb is írták, legalább kapsz egy olyan, új sense-t tartalmazó romot, ami a desire-re van optimalizálva, ergo rendesen működik majd. ezt pedig, ahogy szintén említették, már sokkal könnyebb lesz az xda-soknak turkálni (mert a belső tárhely ettől még sajnos nem nő meg, ergo erre mindenképpen kell valami megoldás annak, akinek szüksége van rá), mint a hd romokkal vacakolni.
-
i400
senior tag
válasz
ezt passzolom nem néztem utána... de az új sense nem lenne hátrány
-
r4z
nagyúr
válasz
Én igazából az új Sense-t várom. Meg ugye a csak scriptben módosított ROM-ok jóval stabilabbak, mint a portoltak.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #25558 üzenetére
Nem kell nekem tok, csak Criton kolléga kérdezte, hogy tényleg ilyen nehéz-e leszedni.
Legközelebb használd a szerkesztés gombot.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #25543 üzenetére
igen,nálam is ezzel a dumával hogy a telefon alkalmazás megadta magát,és utána ment el a térerő majd jött vissza.De igazából ha beakartam lépni a tárcsázóba,akkor is.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #25308 üzenetére
szia!!Na ma nálam is jelentkezett az emlitett hiba!
Annyi különbséggel,hogy nálam nemkéri a pint,mert én alapból nemhasználom a pinkódot.de a térerő elmegy,és 1 pár perc mulva visszajön.Te találtál rá vmi megoldást?
-
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #25452 üzenetére
SD speed booster pontosan a neve. Most próbáltam ki. Köszi a tippet.
A program 2048-at mondja a legmegfelelőbbnek. De a speed test ugyanannyit ad mint amikor pzoley által megadott file-ban kézzel írtam be.
A rom amin próbáltam RCmixHD 3.5 A2SD+ Unrotating. Amugy nekem alapon 1024-en volt, 24-25 read-del.
2048-on evvel a programmal 47-51-re ment fel az olvasás. -
llaszlo
veterán
válasz
james008bond #25360 üzenetére
volt már szervízben?
-
Criton
veterán
válasz
james008bond #25349 üzenetére
Akkor rosszul írtam, nem rendeltem még
De akkor ezt a Class10t még se rendeljem?
-
prezson
tag
válasz
Nálam akkor fordult elő ilyen, amikor visszaraktam egy nand backupot, pzoley ext++ romjáról volt szó. Váratlanul jöttek ilyen leállások. Hiába rakta látszólag jól vissza a backupot, nem volt jó. Újratelepítettem az egész rendszert és titaniummal raktam vissza a progikat, így jó lett.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #25333 üzenetére
Tudtommal a ++ rom nem ugyanaz mint a +. Az kiteszi az összes adatot a kártyára, ha jól tudom. Rakj fel egy normál a2sd romot és ha azzal nincs gond akkor már közelebb vagy a megoldáshoz.
-
Steve1207
veterán
válasz
james008bond #25334 üzenetére
Nálam nem javult meg annyitól, az egész sd kártyát kellett. Mindenesetre most teljesen stabil, tesztelem a romokat, semmi fc-s gond már.
Valaki tapasztalt már olyat, hogy lassan másol usb-n az sd-re? GV1.8a2sd++ óta iszonyat lassú volt, vissza régebbi GV rom, ugyanez szintén. Most felraktam egy Oxygen AOSP 2.0.3-as romot, és 3x annyival másol egyből. Mitől produkálhat ilyet a többi esetben?
-
delbarta
senior tag
válasz
Újabban én is így jártam minden rommal amit kipróbáltam, egy közös volt bennük: a data2sd és ext4. Most egy a2sd+ és ext3 romot raktam fel és azóta nem volt ilyen problémám. Ráadásul most hogy visszanyomtam a gyári romot a tegnapi kanosszajárásom miatt, sokkal gyorsabbnak éreztem, mint a hd romokat amiket mostanában használok. Várom már a 2.3-at sense felülettel, mert próbáltam a miui 1.4.1-et, de nem igazán jött be. Vannak benne jó dolgok amik nagyon tetszettek, de összességében nem éreztem olyan késznek mint a sense romokat.
-
Steve1207
veterán
válasz
james008bond #25326 üzenetére
Még új vagyok úgymond, de már belefutottam FC problémába, mivel most kezdtem a2sd++ és hasonló romokat tesztelni, használni.
Nálam a probléma forrása az sd kártya volt, bekavart az ext partíció és akárhogy wipe-oltam, akárhogy eltávolítottam minden, új rom felrakásánál egy idő után elkezdett FC-zni bármelyik rom. Az sd-t teljesen újrapartícionáltam, azóta nem volt ilyen gondom szerencsére.Egy próbát ez is megér, hátha használ. Dobj fel valami kisebb rom-ot ext partíció nélkül, pl gvillain (vagy rom telepítés után ki is veheted az sd-t, így biztos nem kavar be az ext).
-
llaszlo
veterán
válasz
Nekem módosított fw-vel sem csinált ilyet. Mivel az csak a képeket cseréli le amiket a telefon megjelenít így nem hinném, hogy az lenne az igazi oka.
-
racerx
őstag
válasz
Tölts le egy nem Pzoley féle romot az xda-ról, mittomén HD, Sense, Ginger, és azt módosítsd az online kitchenben, de ne az átalad feltöltött frameworkel, hanem az ott felajánlott -adott romhoz tartozót használd.
-
dombila
őstag
válasz
James!
Tuti hogy valami rejtett alaplap vagy NAND hibád van. A fórum alapján minden ROM pár nap alatt vacakolni kezdett nálad. Még ha béna is lennél - már bocs -, de akkor sem lehetne MINDEN ROM-ot elrontani! Legalább néhánynak mennie kellene. Gondolom több SD-vel is próbáltad, így az sem lehet a hunyó, bár data2sd ill. data2ext ROM-oknál az is okozhatná.
Most hirtelen nem emlékszem, de a2sd ROM-okkal is volt bajod? Ha ott nem, akkor még lehet SD, de egyetértek racerx-el, próbáld meg gariban kicseréltetni az alaplapot.
Mondd hogy melegszik lefagy, újraindul, stb.. csak kicserélik! -
racerx
őstag
válasz
Nekem nem. Igaz nálam minden rom jó volt eddig amit huzamosabb ideig használta, Szerintem add el a telót és vegyél másikat. Vagy gariba javítasd meg.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #25314 üzenetére
Ráadásul a System panel megint nem jelzett semmiféle aktivitást 13 órától, kb akkor volt a teló a kezemben, majd kb 16-kor, amikor a fenti hiba/parajelenséget produkálta. Mint egy fekete folt, olyan a History grafikon, mintha kiesett volna 3 óra a telefon "életéből", vagy, mintha törölték volna...hm, sztem érdekes és egyben nagyon bosszantó is.
-
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #25255 üzenetére
igen lementettem azokat is! teljes formazast akarnak neki adni,es particionalni.Ttaniummal mentettem le,remelhetoleg lementett mindent.
-
Hege-Zs
tag
válasz
james008bond #25258 üzenetére
Azért akartam,mert azthittem,hogy így elkerülhető,hogy a telefonról csatlakozzak a netre a market miatt,de valami még nem gömbölyű....
Most vettem észre,miután leszedtem a HTC oldaláról a programot,hogy ugyanaz megvan a memóriakártyán gyárilag....
-
Hege-Zs
tag
válasz
james008bond #25254 üzenetére
Megpróbáltam,és már megy a market.Már csak az a kérdés,hogy hogyan tudom szinkronizálni a telót a pc-vel usb-n,mert nekem cd-t nem adtak hozzá,ha rádugom és rábökök a HTC Sync-re akkor azt írja ki a gépem,hogy telepíteni kell a szoftvert mielőtt múúkodna
-
Drbonci
aktív tag
válasz
james008bond #24995 üzenetére
Én befejeztem ezt a csere-berét most az 5.2 van fent , nincs vele különösebb problémám . Tele a tököm , hogy volt olyan nap ami a romolással telt .
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #24990 üzenetére
Nem lehet, hogy hibás a NAND-od? Nincs erre valami HW teszt, amivel tesztelni lehetne? Mert az egy dolog, hogy sok problémád van, de ha ezek ráadásul nem következetesek; egyszer sikerül valami, egyszer nem - pedig ugyanazt csinálod, akkor annak oka kellene legyen!
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #24990 üzenetére
Úgy látszik nálad minden ROM ezt csinálja !! Nem gondolod ezek után, / még ha bug-os is a ROM, és nálad mindegyiknél szinte ugyan az a jelenség / hogy akkor nem biztos, hogy a ROM-mal van a gond ??
-
Peti_KM900
tag
válasz
james008bond #24998 üzenetére
Ez a NewSense egyedi rom-nak számít?
Mert ha igen, akkor rootolás és rom felrakás.
A garim gondolom ugrik ilyen esetben... -
jaszy76
aktív tag
válasz
james008bond #24970 üzenetére
Nekem már okozott FC-ket.
Backup vissza, UOT-vel megint megcsináltam, utána jó lett. -
prezson
tag
válasz
james008bond #24923 üzenetére
Én sony agybadugós fülest használok, viszont akit egy kicsit is érdekel az egészségének megóvása, annak ajánlom az equalizert
Playerpro kiegészítőjével tökéletesen lehet állítgatni a dolgokat, a mély jobb a fülnek, a magas hangok hosszú távon károsítják a szőrsejteket a belső fülben és hallásromlást okoznak
Úgyhogy én módosítottam is ennek megfelelően.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #24919 üzenetére
Nekem a Hard Rock vonalon remekel jelenleg is. Már most is agyonveri az eddigieket, mi lesz itt, ha bejáratódik...
-
Drbonci
aktív tag
válasz
james008bond #24881 üzenetére
Azzal nem csak a kezdő képernyő forgatását kapcsolod ki , hanem az összeset !
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #24704 üzenetére
Ez a vita már hónapokkal ezelőtt lezajlott, ne ismételjük már meg!
Akinek van éppen 100+ eFt-ja - vagy ragaszkodik a független készülékhez, vagy csak gyakran szeretne telefont cserélni - az így veszi, akinek nincs, az szolgáltatónál.
Hosszú távon - 2 év távlatában - nem lesz horribilis különbség.Egy régebbi hozzászólásom: [link]
-
bigsee
addikt
válasz
james008bond #24687 üzenetére
Azért kapsz 9600 perc beszélgetést, 4800 SMS-t, 960 MMS-t és 24576 MiB letölthető anyagot az internetről... Most komolyan van értelme ezt így számolni...
Ha ő (és sokan mások is) így juthattak hozzá 30E Ft-ért a Desiréhez, miért baj ha így törleszti? Nem mindenkinek van 100E+ pénze ilyen dolgokra és azért még lehet kütyümániás...
-
gps76
őstag
válasz
james008bond #24607 üzenetére
Ez kártyától függ fõleg,de mivel kis fájlokat másolsz jó érték.
Valaki kipróbálta aztán a mini sense 1.0 rom-ot? -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #24570 üzenetére
Oké, a hsz-ed többi része tiszta, csak az első rész reagáltam le.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #24564 üzenetére
Én sem warezoltam, a Marketből jött volna, de nem. Package not signed correctly. Írtam a supportnak is, de sz@rnak a fejemre.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #24564 üzenetére
Restart után egy részük elindul, más részük meg nem. Valaki érti ezt?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #24560 üzenetére
Ilyet nálam is szokott, de általában másodszor sikerül. A Fruit Ninja szórakozik velem, nincs rendesen szignózva
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #24560 üzenetére
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #24551 üzenetére
A framework ua. tehát mennie kell !! De neked soha nem jön össze !! Nem tudom miért, pedig másoknak összejön. pl. #24457 !! Teljesen másképp néz ki.
-
bega82
tag
válasz
james008bond #24544 üzenetére
Teljesen érthető, és egyértelmű volt, sikerült, köszi szépen!
-
bega82
tag
válasz
james008bond #24544 üzenetére
Köszi, megpróbálom! Először félreolvastam, és azt hittem az ES File Explorer-ről van szó...
Mondjuk abban is van valami ftp dolog, akkor lehet, hogyx azzal is meg lehetne csinálni?
-
bega82
tag
válasz
james008bond #24472 üzenetére
Ezt kicsit kifejthetnéd, mert engem is érdekelne, és ezt az ftp dolgot sosem vágtam.
Szóval ftp kapcsolódás... de mégis hogyan? -
Viper26
nagyúr
válasz
james008bond #24472 üzenetére
Most nézem, hogy ES is tud ilyet, az meg fent is van.
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #24449 üzenetére
Ha az RCMixHD 3.0.1 D2EXT van fent akkor veszik minden, mert a script-ek formatálják az ext partíciókat. Már nem tudom követni, hogy neked mi van fent. Ma kértél egy 5.1-es flash módosítást, és közben nem is az van fent ??
-
mumk1
addikt
válasz
Visszateszed a romot, úgy hogy előtte csak a cache-t és a dalvikot wipe-olod.
-
racerx
őstag
válasz
Keresd meg a kernelt, ha meg nem találod akkor vissza a komplett rom. Wipe nem kell, maximum cache és dalvik.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #24444 üzenetére
Találékony ám a magyar, sokat tanulhatnának a nagy ROM főzők PZoley-tól a scripteket tekintve
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest