Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danaka
csendes tag
Srácok van egy nem egyszerű problémám vasárnap éjjel lett olyan 7-8 nemfogadott hivásom eflkelek megnézem a telefont kis autó a bal felső sarokba rányomok car mode ranyomtam eltunt na mondom hat az komoly erre reggel telefonalok es kihangositja a hivasokat...
teljesen gyari 2.2-es telenoros Desi-m van. sose latott autos dokkoló-t semmi ilyet csak töltő-t meg gépre csatlakoztatható usb kábelt de azon az éjjelen az se volt a közelébe. kerestem neten megoldast irtak ilyeneket hogy telo off akksi ki-be telo on de nem segitett akkor menu->+->shortcut->settings->car dock es itt szedjem ki az auto-launch-ból a pipát hát ez igy mind szep es jo hogy en kiszedtem a pipat de attol meg ugyanugy bekapcsolva maradt. factory restetet nem eppen akarok mert nemtom mivel kene backupolni a teloban a cuccaimat... ha valakinek van vmi 5lete irja mar meg legyen szivesja es egy korabbi postra visszaterve a telefon zorgese a kamera korul nem csak a kamerabol jon hanem a tetejen a bekapcsolo gombbol is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest