- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohn
tag
"Az elsődleges kártya képes HSDPA kapcsolatra, a másikkal csak EDGE sebességet érhetünk el, de ezzel nincs is baj."
Ennél a telefonnál is a SIM kártya helye határozza meg, hogy képes-e a HSDPA kapcsolatra, vagy a Dual network managerben szoftveresen ki lehet választani, hogy melyik legyen az elsodleges?
-
modeart
tag
Bocs, Bog, csak tisztázás végett, a két nagy szolgáltatói oldalon néztem szét, és sehol nem látom hogy tiltva lenne a külföldi számra való átirányítás (még említve is van külön belföldi, külön külföldi átirányítás). Ráadásul a költségek mind percdíjra vonatkoznak, tehát fogadott hívásra, nem pedig kicsöngésre... én ezt olvastam, de itt a link: [link] [link]
-
bagkri01
őstag
-
Az általad felsorolt telefonok (amik ugye a legdágábbak) mindegyike ajánlott (iPhone: tetszett) minősítést kapott a tesztek során. Nem azt mondom, hogy ez bármelyiket megérdemelte volna, de azt a lehúzást, amit kapott biztos nem. Természetesen kell írni a hátrányokról, de azért lehetett volna jobban hangsúlyozni azt az előnyét, hogy miben különleges és ritka a magyar piacon. Mint írtam, nem csak a tech-fanok olvassák a cikkeiteket, hanem olyanok is, akik nem értenek az ilyen telefonokhoz (ezért nem is érdekli annyira őket, mi van belül), ezért quasi rátok bízzák a döntést, a cikkeitek elolvasásával.
Egyébként az első hozzászólásomat is az generálta, hogy két ismerősömnek is azonnal küldtem a cikket, olvassák el, mert végre van egy active dual simes telefon, olyan amilyet keresnek. Aztán megkaptam a választ, hogy kb. csak az összegzést olvasták, ez egy sz@r, meg úgyis oda van írva, mik lesznek ez után, majd szóljak, ha azok megjelennek.... Nem értenek a telefonhoz, azt sem tudják, hogy azok nem active dual simes telefonok lesznek. Androidot használnak, de nem romolják, csak az alap és pár kiegészítő programot használnak vele. Szerinted nem lett volna jó nekik (mondjuk 2 darab általad írt Alcatel helyett), ha annyira az ár nem számít?
-
Én szerettem volna...
Azt, hogy nem húzod le az ára miatt ennyire. Nézd meg itt csak példaként a többi között, hogy egész jó ára van (az ott olcsóbb Samsung Galaxy Grand I9082 dual standby-os, el van írva).
Nekem nem kell ilyen telefon, mert egy kártyám van, de sok ismerősömnek volt ilyen igénye, ezért keresek már régóta nekik. Az olcsóbban elérhetők sokkal rosszabb hardverrel rendelkeznek. Én ezt tartottam volna kiemelendőnek, hiszen nem csak fiatalok olvassák a cikkeiteket, hanem olyanok is, akiknek a pénz annyira nem számít, inkább a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest