- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #150 üzenetére
OK értem, de ha nem használsz dual simes készüléket akkor minden világos. Ha már egy diplomás fejlesztőmérnök vagy akkor egy alap dolgot elmondanék a munkamorálról, munka időben nem folytatunk 30 perces magán élethez kapcsolódó beszélgetéseket (maximum vészhelyzetben vagy ha te vagy a főnök vagy ha ez a te munkahelyeden nem gáz), így már elérhető vagy cégesen. Ezt nem kioktatásképpen mondom, ez egy teljesen alap dolog. Munkaidőben a munkával foglalkozunk, munkaidőn túl pedig a magán dolgokkal.
Ez már nem kapcsolódik a témához csak alap intelligencia, hogy nem csevegünk magánügyben munkaidőben amíg a többiek húzzák az igát. Ha két céges kártyád van és mindkettőn munkaügyben telefonálsz, akkor elnézést kérek. Mindenkitől elnézést az OFFért. -
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #146 üzenetére
Kérlek dual simes telefonos negatív tapasztalataidat oszd már meg velem, mert szerintem a mindennapi életben még nem valószínű, hogy használtál dual simes készüléket. Sokadjára írom, hogy azon kívül, hogy megtudod valaki keresett a másik kártyán (amit amúgy is megtudsz a szolgáltatónak hála) nincs értelme a dual active-nak. A mobilnetre való föl le csatlakozást aku időben észre nem veszed az biztos. A skypet pedig nem tudom, hogy használtad-e egyáltalán már mobilon, én már igen (igaz nem mostanában azóta volt pár frissítés), de még wifire csatlakozva is megszakad a beszélgetés ha gsm hálózaton hívnak.
Szinkronizálás során pedig abba a kib@szott cache-be tölti-be a cuccokat ezért van, hogy mobilnet nélkül is eltudod olvasni a már szinkronizált leveleket, facebook bejegyzéseket. De nem magyarázok neked többet, mert szinte 100-ra veszem, hogy még sosem használtál dual simes telót, de lehet, hogy még androidot sem. -
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #132 üzenetére
Tudom mi a különbség a dual standby és a dual active között. De amíg nem lehet a két kártyán folytatott hívásokat összekapcsolni addig nincs értelme, ezt meg te értsd már meg, ha az egyiken beszélsz és hívnak a másikon (mivel ez nem jelentkezik le a hálózatról, csak a te kedvedért, hogy lásd tudom mi a különbség) az első hívót vagy lekoptatod (várj keresnek a másik telefonszámomon le kell tennem) vagy amíg beszélsz a másikon ő hallgatja a nagy büdös semmit, amiért még a percdíjat is fizeti/fizeted. Ha ezt nem bírod megérteni sajnálom, van dual active, de a hajadra kenheted. Nagy kunszt nem szakítja meg a 3g-t, talán telefonálás közben a másik kártyán netezni akarsz (mert mást nem igen tudsz vele kezdeni), hát baromi életszerű.
ui.:amúgy te dual simes telefont használsz a mindennapokban? Ha igen hányszor kerestek a két számodon egyszerre? Tudom nem jelzi ki a dual standby, de mikor elért az illető biztosan mondta, hogy nem voltál elérhető. Lassan egy éve használok dual simes készülékeket, egy kezemen meg tudom számolni hányszor fordult az elő és nem kell hozzá az összes ujjam.
-
bagkri01
őstag
-
-
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #110 üzenetére
MONDOM, HOGY NEM TUDOK, ÉRTEEEEED?????Teljesen hülyének meg ne nézz, tudom, mi a kettő közötti különbség, egy pár dual simes telefon már megfordult a kezem között, de egyik sem volt dual active, de eddig nem éreztem hátrányát. Mondom, ha lehetne vele konferencia beszélgetést kezdeményezni a dual active mivolta miatt, akkor azt mondom, hogy ok, valakinek megérhet 120k-t, de nem lehet.
Az idézett gondolatmenet a dual activra vonatkozik, mivel jelzi ha keresnek a másikon és fel is tudod venni, de addig az első számon hívónak mindenképpen várakoznia kell, éééérted? Olvastad a tesztet, nem lehet a hívásokat összekapcsolni.
-
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #107 üzenetére
Fejből nem megy és keresgetni nem fogok, de ha neked megér kb 70k pluszt a dual active egy normális kínai kétkártyáshoz képest, akkor lelked rajta, én nem foglak visszatartani a vásárlástól. Na meg ha össze lehetne kapcsolni a hívásokat akkor még látnám értelmét a dual active-nak, de így mi értelme. Felveszed az egyiket->hívnak a másikon, mondod:várj keresnek a másik számon->amíg beszélsz a 2. számodon addig az elsőnek várakoznia kell-> Innentől kezdve nincs értelme a dual active-nak csak annyi, hogy tudod, hogy kerestek. Azt meg úgyis megtudod a szolgáltatódnak hála, mivel jön róla a SusMuS. Az, hogy megtudjam kerestek a másikon, míg én az egyiken beszéltem nekem nem ér ennyi plusz pénzt. KIEMELEM, EZ CSAK AZ ÉN MAGÁN VÉLEMÉNYEM.
-
bagkri01
őstag
Bog, le kéne már állni a kaja fényképezéssel, miattad nem tudok fogyókúrázni, meglátom a képeket és rám jön az ehetnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest