- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
válasz
Jim Tonic #158 üzenetére
Csak tisztázás véget: Megnéztem, és továbbra se értem mi a technikai akadálya egy belföldi és egy külföldi telefonszám egymásra irányításának....
De élek a gyanúperrel, hogy te valamiféle költséggel járó dologra gondoltál, ez esetben látszik hogy sosem használtál még dual simes telót, sem pedig nem vagy tisztában a költségekkel.
A hívásátirányításnak ugyanis csak percdíja van. A megvalósult, FOGADOTT hívás esetén történik számlázás.
Két szám egymásra irányítása (foglaltság esetén) nem jár költséggel, hiszen sosem fogadsz hívást,csak azt kényszeríted ki, hogy az átirányított hívás miatt foglalt jelzést adjon a hívó félnek a szolgáltató, " a hívott szám nem elérhető" üzenet helyett. (És természetesen a nem fogadott hívást a hívásnaplóban is látod, nem kell hozzá szolgáltatói sms értesítő sem.).
Így lehet egy közel teljes értékű DSA telefont csinálni egy DSS telefonból.... Ennyi, tovább én se trollkodok itt. -
modeart
tag
válasz
Jim Tonic #158 üzenetére
Az a baj hogy elmégy a szélsôségek felé.... most komolyan mindennapos egy belföldi és egy külföldi sim ma Magyarországon? Illetve hogy ennek az ember nem jó a dss csak kizárólag a dsa? És ennek az embernek megéri a + 70e ft? (ez a három feltétel így együtt?)
Ebben az esetben elismerem, ez a 3 ember vegye meg ezt a telefont mert igencsak jó vétel!
És hidd el az a 3 meg is fogja venni. Több se. :-D -
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #150 üzenetére
OK értem, de ha nem használsz dual simes készüléket akkor minden világos. Ha már egy diplomás fejlesztőmérnök vagy akkor egy alap dolgot elmondanék a munkamorálról, munka időben nem folytatunk 30 perces magán élethez kapcsolódó beszélgetéseket (maximum vészhelyzetben vagy ha te vagy a főnök vagy ha ez a te munkahelyeden nem gáz), így már elérhető vagy cégesen. Ezt nem kioktatásképpen mondom, ez egy teljesen alap dolog. Munkaidőben a munkával foglalkozunk, munkaidőn túl pedig a magán dolgokkal.
Ez már nem kapcsolódik a témához csak alap intelligencia, hogy nem csevegünk magánügyben munkaidőben amíg a többiek húzzák az igát. Ha két céges kártyád van és mindkettőn munkaügyben telefonálsz, akkor elnézést kérek. Mindenkitől elnézést az OFFért. -
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #146 üzenetére
Kérlek dual simes telefonos negatív tapasztalataidat oszd már meg velem, mert szerintem a mindennapi életben még nem valószínű, hogy használtál dual simes készüléket. Sokadjára írom, hogy azon kívül, hogy megtudod valaki keresett a másik kártyán (amit amúgy is megtudsz a szolgáltatónak hála) nincs értelme a dual active-nak. A mobilnetre való föl le csatlakozást aku időben észre nem veszed az biztos. A skypet pedig nem tudom, hogy használtad-e egyáltalán már mobilon, én már igen (igaz nem mostanában azóta volt pár frissítés), de még wifire csatlakozva is megszakad a beszélgetés ha gsm hálózaton hívnak.
Szinkronizálás során pedig abba a kib@szott cache-be tölti-be a cuccokat ezért van, hogy mobilnet nélkül is eltudod olvasni a már szinkronizált leveleket, facebook bejegyzéseket. De nem magyarázok neked többet, mert szinte 100-ra veszem, hogy még sosem használtál dual simes telót, de lehet, hogy még androidot sem. -
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #132 üzenetére
Tudom mi a különbség a dual standby és a dual active között. De amíg nem lehet a két kártyán folytatott hívásokat összekapcsolni addig nincs értelme, ezt meg te értsd már meg, ha az egyiken beszélsz és hívnak a másikon (mivel ez nem jelentkezik le a hálózatról, csak a te kedvedért, hogy lásd tudom mi a különbség) az első hívót vagy lekoptatod (várj keresnek a másik telefonszámomon le kell tennem) vagy amíg beszélsz a másikon ő hallgatja a nagy büdös semmit, amiért még a percdíjat is fizeti/fizeted. Ha ezt nem bírod megérteni sajnálom, van dual active, de a hajadra kenheted. Nagy kunszt nem szakítja meg a 3g-t, talán telefonálás közben a másik kártyán netezni akarsz (mert mást nem igen tudsz vele kezdeni), hát baromi életszerű.
ui.:amúgy te dual simes telefont használsz a mindennapokban? Ha igen hányszor kerestek a két számodon egyszerre? Tudom nem jelzi ki a dual standby, de mikor elért az illető biztosan mondta, hogy nem voltál elérhető. Lassan egy éve használok dual simes készülékeket, egy kezemen meg tudom számolni hányszor fordult az elő és nem kell hozzá az összes ujjam.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Jim Tonic #119 üzenetére
Miért, szerinted nem hasonlók? Nem értem a trollkodás okát, le van írva a cikkben több helyen, részletesen, hogy mi a dual active mód, miért örültünk neki, satöbbi. Ettől még ez egy okostelefon, rengeteg egyéb funkcióval, ami hasonlítási alapot képez. Mi egyebet szerettél volna?
-
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #110 üzenetére
MONDOM, HOGY NEM TUDOK, ÉRTEEEEED?????Teljesen hülyének meg ne nézz, tudom, mi a kettő közötti különbség, egy pár dual simes telefon már megfordult a kezem között, de egyik sem volt dual active, de eddig nem éreztem hátrányát. Mondom, ha lehetne vele konferencia beszélgetést kezdeményezni a dual active mivolta miatt, akkor azt mondom, hogy ok, valakinek megérhet 120k-t, de nem lehet.
Az idézett gondolatmenet a dual activra vonatkozik, mivel jelzi ha keresnek a másikon és fel is tudod venni, de addig az első számon hívónak mindenképpen várakoznia kell, éééérted? Olvastad a tesztet, nem lehet a hívásokat összekapcsolni.
-
bagkri01
őstag
válasz
Jim Tonic #107 üzenetére
Fejből nem megy és keresgetni nem fogok, de ha neked megér kb 70k pluszt a dual active egy normális kínai kétkártyáshoz képest, akkor lelked rajta, én nem foglak visszatartani a vásárlástól. Na meg ha össze lehetne kapcsolni a hívásokat akkor még látnám értelmét a dual active-nak, de így mi értelme. Felveszed az egyiket->hívnak a másikon, mondod:várj keresnek a másik számon->amíg beszélsz a 2. számodon addig az elsőnek várakoznia kell-> Innentől kezdve nincs értelme a dual active-nak csak annyi, hogy tudod, hogy kerestek. Azt meg úgyis megtudod a szolgáltatódnak hála, mivel jön róla a SusMuS. Az, hogy megtudjam kerestek a másikon, míg én az egyiken beszéltem nekem nem ér ennyi plusz pénzt. KIEMELEM, EZ CSAK AZ ÉN MAGÁN VÉLEMÉNYEM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Diablo IV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest