- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Nem belekötés volt, őszintén érdekel, hogy konkrétan mit hiányolsz a cikkből, amikor egy bekezdés csak a kétkártyás képességeivel foglalkozik, dicsérve azt.
A laikusok meg szerintem nem olvasnak Mobilarenát, hanem megkérdezik az ismerőseiket, vagy besétálnak a boltba és ráböknek egy készülékre (vaagy elkapja őket a Samsung ügynök és vesznek egy S3 minit jópézé').
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, aki célzottan, kizárólag és mindent félretéve dual active telefont keres, az vegye meg ezt, ha futja rá. De ettől még a készülék nem lesz JÓ és nem lesz ajánlott. Pláne nem ennyiért.
A "lehúzás" minden aspektusa tökéletesen indokolható. Ha valaki ki akar adni ennyi pénzt telefonra és a vásárlás előtt döntését pusztán az összegzés elolvasásával hozza meg, az nem az én problémám. Bárki veheti a fáradtságot és elolvashatja a teljes anyagot, tájékozódhat a számára fontos paraméterek tekintetében, az összegzés arról szól, hogy összességében, ennyi pénzért nem éri meg a Desire 600. Azért van ott a teljes cikk, hogy mindenki a számára fontos funkciók kapcsán tájékozódhasson, mérlegelhesse, hogy neki ennyit ér-e a dual active mód, fontos-e a kamera, a sebesség, a design. A döntést nem én fogom senki helyett meghozni, ez soha nem is volt cél.
Egy tesztet pedig úgy írunk meg, hogy minden paramétert, funkciót és szolgáltatást megvizsgálunk, ami fontos, megnézzük az árat és keletkezik egy véleményünk. Ezzel nem kell egyetérteni, de felesleges azon rágódni, hogy neked speciel pont van olyan ismerősöd, aki a fél karját odaadná a dual active mód miatt, de én azt fogalmaztam meg, hogy szerintem ez nem ér ennyit, mert összességében nézve a készüléket nem üti meg azt a mércét, amit 120-130 ezer forintért elvárok sok-sok okostelefon kipróbálása után. -
Bog
HÁZIGAZDA
Megnéztem, ez 350 font, ami 119 ezer forint. Ez NEM jó ár. Ennyiért itthon is hozzá lehet jutni, egy fikarcnyival sem kerültünk közelebb ahhoz, amennyiért már megéri.
Azt sem értem, hogy ha a pénz nem számít, akkor szerinted mi alapján kell megítélni egy telefont. Hogy szarok a fotók, amiket csinál? Netán a szaggatós felületet értékeljem? Ha a pénz nem számít, akkor vegyen mindenki S4-et, PadFone 2-t, HTC One-t, vagy iPhone-t. Szerintem - és úgy látom, hogy még sokak szerint - a dual active mód nem ok arra, hogy ennyire vastagon fogjon a ceruza az árazásnál. Ha ez egy gyors, kamerában erős, felbontásban nem qHD telefon lett volna ugyanennyiért, akkor tök más a szituáció. De nem az.És egyébként ha el tudunk rugaszkodni a dual active módtól, akkor nem, az olcsóbban elérhetők nem rendelkeznek rosszabb hardverrel. A kínai példákat tekintsük irrelevánsnak (lenovo, jiayu) itthon (bár te is külföldi oldalakkal dobálózol), de van jó képességű Alcatel, myAudio, stb.
-
dreamdancer
őstag
Én nem állítom, hogy van féláron ilyen, de ott van pl az Alcatel Idol 50 ezerrel olcsóbban, kijelző kb ugyanaz, RAM szintén 1 GB, a proci mondjuk csak 2 magos, viszont abból normális és láss csodát, az oprendszer sem akadozik. Szerviz, gari se probléma, nem csúnya, nem nehéz - akkor miért is kér a htc +50 rongyot?!
-
Csapoati
nagyúr
Értem. Tehát most érdemes még megvenni ezt a telefont, mert még nem nem jöttek meg a konkurensek, viszont ne a mostani árát nézzük, mert drága. Remélem érzed te is a kettő között feszülő ellentétet.
Ezt a telefont max az veszi meg, aki totál tájékozatlan de a hátécé neki a non plus ultra. Ja és a dual-simet igénylők táborát se tippelném így az összes vásárló 10%-ánál többre. -
nemlehet
őstag
A dual active egyszerűen nem ér meg ennyi felárat. Már nem azért de akárhogy is nézzük egy havi nettó minimálbér. Az pedig sok pénz, még ha jól keresel akkor is. Nem tudom elképzelni azt a helyzetet amikor a dual active mód visszahozza ezt a felárat. Jellemzően úgy is 1 munka+1 családi kártya van ezekben a készülékekben. Munka közben a család várhat, munka után meg úgy is családé a prioritás.
-
-
Lenovo A820 : 150$ alatt, négy mag, oké, vaku kimaradt
, ZTE V967S : 180$ alatt
Oké, akkor ha semmit nem ér
a HTC az isten... Neked, más meg értelmesen költi el a pénzét
Több érvem nincs, neked 120-ért jó, nekem meg nem
Dual-active van, akkor sem fogom előbb felvenni a telefont... részemről nem lényeges. főképp nem +65-85ezer forintért
-
Ennél csak jobbak vannak Kínából, féláron / harmadáron...
Az , hogy hazai képviselettel még nem érkezett meg a Lenovo, vagy hogy a mobilos üzletág még nem jött Európába, nos idő kérdése.
ZTE meg már van
Nem igazán éri meg ez a HTC, akárhogy is nézzük... Mi az ami indokolja ezt az árat?
Lenovo A830 200$ alatt...
Huawei G525 200$ alatt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest