- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
Bocs, Bog, csak tisztázás végett, a két nagy szolgáltatói oldalon néztem szét, és sehol nem látom hogy tiltva lenne a külföldi számra való átirányítás (még említve is van külön belföldi, külön külföldi átirányítás). Ráadásul a költségek mind percdíjra vonatkoznak, tehát fogadott hívásra, nem pedig kicsöngésre... én ezt olvastam, de itt a link: [link] [link]
-
modeart
tag
válasz
Jim Tonic #158 üzenetére
Csak tisztázás véget: Megnéztem, és továbbra se értem mi a technikai akadálya egy belföldi és egy külföldi telefonszám egymásra irányításának....
De élek a gyanúperrel, hogy te valamiféle költséggel járó dologra gondoltál, ez esetben látszik hogy sosem használtál még dual simes telót, sem pedig nem vagy tisztában a költségekkel.
A hívásátirányításnak ugyanis csak percdíja van. A megvalósult, FOGADOTT hívás esetén történik számlázás.
Két szám egymásra irányítása (foglaltság esetén) nem jár költséggel, hiszen sosem fogadsz hívást,csak azt kényszeríted ki, hogy az átirányított hívás miatt foglalt jelzést adjon a hívó félnek a szolgáltató, " a hívott szám nem elérhető" üzenet helyett. (És természetesen a nem fogadott hívást a hívásnaplóban is látod, nem kell hozzá szolgáltatói sms értesítő sem.).
Így lehet egy közel teljes értékű DSA telefont csinálni egy DSS telefonból.... Ennyi, tovább én se trollkodok itt. -
modeart
tag
válasz
Jim Tonic #158 üzenetére
Az a baj hogy elmégy a szélsôségek felé.... most komolyan mindennapos egy belföldi és egy külföldi sim ma Magyarországon? Illetve hogy ennek az ember nem jó a dss csak kizárólag a dsa? És ennek az embernek megéri a + 70e ft? (ez a három feltétel így együtt?)
Ebben az esetben elismerem, ez a 3 ember vegye meg ezt a telefont mert igencsak jó vétel!
És hidd el az a 3 meg is fogja venni. Több se. :-D -
modeart
tag
Bocs, hogy beleszólok, de kétkártyás (dual standby) telót használok évek óta. Egy ideje a feleségem is. Az említett és egyesek által lényegesnek, fontosnak tartott dual active funkció számomra simán kiváltható a számok egymásra való irányításával. Átlagosan "fontos" embernek számítok, tehát azért fontos hogy egy hívást se szalasszak el, de nem lövöm magam agyon, ha valakit vissza kell hívni, mert épp beszéltem a másikon.
Egy dolgot tud ez a teló a többitől (ha jól értettem a tesztet), hogy jelzi hívás közben hogy ki hívott és azonnal át tudod venni a hívást és fogadni (hogy ne kelljen később visszahívni a hívót). Ez 70e ft különbséget jelent egy másik telóhoz képest. És - ahogy Bog írta - ha már okostelefon, akkor a többi, "másodlagos" funkciói is fontosak lennének. Ez nekem így sok, ennyit nem fizetnék ezért a ficsörért.Akinek ez megéri, vegye meg. Nekem régóta az a filozófiám, hogy csak úgy halad egy ország gazdasága, hogy aki szegény, az ne vásároljon hitelre, hanem gyűjtsön, aki gazdag, az meg mindenféle értelmetlen dologra szarja csak el a pénzért, pl. erre a telóra is. Ha úgy gondolja valaki, hogy ez a DSA funkció olyan egetrengetően fontos egy hasonló tudású, de olcsóbb telefonhoz viszonyítva, legyen azé ez a telefon még ma, használja egészséggel.
A lehúzás ettől még lehúzás marad, hiába védik itt páran a HTC bizonyítványát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest