Új hozzászólás Aktív témák
-
lohn
tag
válasz
TheBikerider #255 üzenetére
Igen, könnyen.
-
lohn
tag
Biztos forrásból tudom, hogy a 601-es megkapta a KitKat frissítést, de az én drága telefonom nem. Számomra kicsit érthetetlen.
-
lohn
tag
válasz
szakasztott #250 üzenetére
Érdekes, mert az itteni tesztben is írják, hogy a 700-as dual active. Bejelentéskor is arról volt szó, hogy a 700-as és az 501-es lesz DA.
-
lohn
tag
válasz
Sanyee30 #240 üzenetére
Én elégedett vagyok vele, mert amiért vettem, hogy két HTC-t váltsak ki eggyel, az megoldódott. Akkor örülnék a legjobban, ha a jövoben olyan kétkértyás telefonok jönnének ki, ahol nem a SIM kártya helye döntené el a HSDPA kapcsolatot, hanem szoftveresen lehetne választani. Így nem kéne hetente kétszer levennem a hátlapot, és kártyát cserélnem.
Az akksi az nem lazán, hanem épphogy bír egy napot, ahogy én használom. Szerintem ez egyénfüggo.
-
-
lohn
tag
válasz
Maris 84 #232 üzenetére
A telefonnal nincs különösebb bajom. A bekapcsoló gomb nekem néha csak másodikra engedelmeskedik. A kijelzo körüli, szálcsiszolt hatásúra fényezett muanyag keret, annak ellenére, hogy nagyon vigyázok a telefonjaimra, már begyujtött pár kisebb-nagyobb karcot. Fagyni fagyott még az elején, videófelvételkor, túlmelegedés miatt. Szerencsére ezt egy szoftverfrissítés orvosolta, azóta nem volt ilyen problémám. Az akksi nálam már nem húzza egy napig, de ez talán használatfüggo. Lehet szerencsésebb lett volna akkora akksit rakni bele a gyártónak, mint ami a 601-esben van.
-
lohn
tag
válasz
Maris 84 #228 üzenetére
A Desire 601 létezik kétkártyás változatban Kínában 6160 néven. Igaz az LTE abból is hiányzik, de a leírás szerint az már 4 magos.
Annak idején már én is majdnem rendeltem egy HTC E1-et az etotalk.com-ról, de aztán jött a hír a 600-rol, és inkább megvártam, mert ugyan nagyobb volt, mint amekkorát szerettem volna, de a dizájn sokkal jobban tetszett.
Átszámítva 82 ezerre jön ki, igaz a gari intézést gondolom el lehet felejteni ebben az esetben.
-
lohn
tag
válasz
istvan08 #226 üzenetére
A Desire V t328 ha jól láttam csak 512 Mb memóriával van megáldva, úgyhogy szerintem felejtos, ha telefonáláson kívül másra is szeretnéd használni.
Ebbol a korszakból ott van még a Desire SV. A 768 Mb RAM már egy fokkal több, de nekem az is kevésnek bizonyult a Desire S-eimben. De ez ugye már 4,3"-s.Szintén 4,3" a Desire 500, ez is létezik Dual Sim változatban, és már 1 Gb RAM-mal gazdálkodhatsz.
-
lohn
tag
válasz
BenceShearer #213 üzenetére
Szerintem, ha a One S sem kapja meg a KitKatet, akkor ettol a telefontól hiába várjuk. Esetleg, ha az itt is forgalmazott 601-es megkapja, akkor talán lehet reménykedni.
-
lohn
tag
Pontosítok:
Ki lehet választani, hogy melyik legyen a fo kártya (elonyben részesített hálózat). Csak az tudja használni a mobilnetet. Ha a SIM 1, akkor ugye HSDPA, ha SIM 2, akkor EDGE sebességgel.
Ha a SIM 1 a fo kártyád, és hívás jön a SIM 2-re, akkor gond nélkül folyik a háttérben az adatforgalom.
-
lohn
tag
válasz
BenceShearer #205 üzenetére
Kisebb hibajavítások a böngészoben, és a képkészítés során.
-
lohn
tag
Újabb frissítés érkezett: 1.20.401.3 (26.65 MB)
-
lohn
tag
válasz
Dexter-2000 #202 üzenetére
Desire 500 kisebb méretu, könnyebb, kisebb kijelzo, alacsonyabb felbontás, kevesebb belso tárhely, nincs NFC, nincs BoomSound (sztereó hangszóró). Ezek miatt talán az akksija egy picit tovább bírja
-
lohn
tag
válasz
BenceShearer #199 üzenetére
A laggolásról nem tudok nyilatkozni, Jelly Bean nincs.
-
lohn
tag
Nekem a Blinkfeed még a Facebookot sem mutatja. Az értesíto sávban kint van állandóan, hogy hitelesítési probléma. (Ezért aztán a barátok képeit sem mutatja a Galériában)
Mivel sehogy sem bírtam "hitelesíteni", tegnap beállítottam a Facebook for HTC Sense-t, hogy nem kérek tole több értesítést. -
lohn
tag
Múlt héten jött egy szoftverfrissítés (1.20.401.1), és eddig úgy néz ki, hogy megoldotta a túlmelegedés problémámat.
-
lohn
tag
válasz
Gergely80 #186 üzenetére
Én két Desire S-t váltottam ki a D600-zal, amik ugye már több, mint 2 éves konstrukciók. Más összehasonlítási alapom nincs, azokhoz képest nagyon gyors.
A kamerára igaz, amit a tesztben írnak. A kép méretén kívül semmi sem változott a DS 5 Mp-s kamerájához képest.
Én a DS-eken abbahagytam a játékot, mert zavart, hogy akadozott. Most újra elkezdtem játszani, mert ezen már simán megy. Igaz az Asphalt 7-et, meg komolyabb játékot még nem próbáltam, csak Temple Runt, meg Mini Motor Racinget és a Reckles Getawayt.
Internethez mindig is a gyári böngészot használtam, az elozo telókhoz képest az is gyorsabban tölti be az oldalakat.
Viszont azt hiszem kifogtam egy alaplap vagy processzorhibás készüléket, mert videó készítésekor/ videotelefonáláskor túlmelegszik a telefon. Volt már, hogy emiatt lefagyott, jobb esetben csak újraindult.
-
lohn
tag
Egyébként én múlt héten beruháztam egy Desire 600-ra, ha valakinek van kérdése, csak bátran...
-
lohn
tag
"Az elsődleges kártya képes HSDPA kapcsolatra, a másikkal csak EDGE sebességet érhetünk el, de ezzel nincs is baj."
Ennél a telefonnál is a SIM kártya helye határozza meg, hogy képes-e a HSDPA kapcsolatra, vagy a Dual network managerben szoftveresen ki lehet választani, hogy melyik legyen az elsodleges?
-
lohn
tag
Ez alapján felénk hivatalosan nem jön.
-
lohn
tag
Azt hittem képben vagyok a HTC bejelentésekkel, de erre nem gondoltam:
http://www.htc.com/www/smartphones/htc-desire-500/#overview
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest