- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert te nem vagy szélsőséges azzal, hogy feltehetően két olyan kártyád van, amire ingyenesen irányítod át a hívásokat? Az sem gyakori azért, mert az esetek több mint a felében azért van két kártya, mert két külön szolgáltatónál van. Ha nem ilyen kártyáid vannak, akkor valóban nem vagy szélsőséges, hanem egész más...
-
válasz
bagkri01 #133 üzenetére
Pedig biztos okkal vettél te is korábban dual active standby-os telefont. Az előző, ha jól látom az volt, így ismerheted az előnyeit.
Bog: Úgy látszik más oldalról közelítjük meg a kérdést, így a nem fogunk közös nevezőre jutni. Egyébként valószínű neked van igazad, mégis csak egy technikai újdonságokkal foglalkozó oldal, az a csoport olvassa, akit ez ugyanennyire érdekel . Az olvasók közül itt én ismerőseim képezik azt a bizonyos kissebbségi 2%-ot, akik teljesen más oldalról nézik a telefonokat.
-
Az általad felsorolt telefonok (amik ugye a legdágábbak) mindegyike ajánlott (iPhone: tetszett) minősítést kapott a tesztek során. Nem azt mondom, hogy ez bármelyiket megérdemelte volna, de azt a lehúzást, amit kapott biztos nem. Természetesen kell írni a hátrányokról, de azért lehetett volna jobban hangsúlyozni azt az előnyét, hogy miben különleges és ritka a magyar piacon. Mint írtam, nem csak a tech-fanok olvassák a cikkeiteket, hanem olyanok is, akik nem értenek az ilyen telefonokhoz (ezért nem is érdekli annyira őket, mi van belül), ezért quasi rátok bízzák a döntést, a cikkeitek elolvasásával.
Egyébként az első hozzászólásomat is az generálta, hogy két ismerősömnek is azonnal küldtem a cikket, olvassák el, mert végre van egy active dual simes telefon, olyan amilyet keresnek. Aztán megkaptam a választ, hogy kb. csak az összegzést olvasták, ez egy sz@r, meg úgyis oda van írva, mik lesznek ez után, majd szóljak, ha azok megjelennek.... Nem értenek a telefonhoz, azt sem tudják, hogy azok nem active dual simes telefonok lesznek. Androidot használnak, de nem romolják, csak az alap és pár kiegészítő programot használnak vele. Szerinted nem lett volna jó nekik (mondjuk 2 darab általad írt Alcatel helyett), ha annyira az ár nem számít?
-
Én szerettem volna...
Azt, hogy nem húzod le az ára miatt ennyire. Nézd meg itt csak példaként a többi között, hogy egész jó ára van (az ott olcsóbb Samsung Galaxy Grand I9082 dual standby-os, el van írva).
Nekem nem kell ilyen telefon, mert egy kártyám van, de sok ismerősömnek volt ilyen igénye, ezért keresek már régóta nekik. Az olcsóbban elérhetők sokkal rosszabb hardverrel rendelkeznek. Én ezt tartottam volna kiemelendőnek, hiszen nem csak fiatalok olvassák a cikkeiteket, hanem olyanok is, akiknek a pénz annyira nem számít, inkább a szolgáltatás.
-
Már bocs, de nekem sosem volt HTC telóm, így nem lehet az isten. Ti kezdtétek mondogatni, hogy fele és harmadáron lehet ilyen telót kapni Kínából. Majd be is bizonyítottad, hogy nem lehet. Vagy alapból nem érted a kettő közötti lényegi különbséget, ahogy most nézem a válaszod...
-
-
Linkelj már be nekem egy kínai alternatívát, hasonló(an sz@r - szerinted) specifikációkkal, normális garival harmadáron. Légyszi.
Akit nem zavar a gyengébb belső, az külső alapján szokott telefont venni, tehát nem kell neki a kínai gagyi. Egyébként nem is fog Kínából rendelni, de ez már teljesen más kérdés. Ne mindig saját magadból indulj ki, mert te egy eléggé kis csoportjába tartozol a vásárlóknak.
-
A cikkírónál kevésbé elfogultan nézve a HTC telefonjait, a cím lehetett volna, hogy "Végre egy normális dual-active kétkártyás telefon, ugyan drágán". Aki mostanában keresett ilyet, az tudja, hogy mennyire ritka. Persze biztos, hogy az emberek 2%-ának fontos az is, hogy meg-megakad, meg nem fullHD, továbbá 27-es monitoron nem jól néz ki a vele készített kép, de azért ez lenne inkább a lényeg.
Egyébként itt lemaradt az is, hogy jelenleg 130.000 ugyan, de persze lesz olcsóbb is, hiszen ez a megjelenési ár.
Esetleg azt is fel lehetett volna vetni, hogy dual-active kétkártyásként itt már tényleg nem kell túl nagy kompromisszumot kötni, így simán kivált két telefont (két ilyen egykártyás telefon, vagy egy ilyen és egy olcsóbb - ami szintén erős kompromisszum - mennyibe is fájna?).
Most 1 perc alatt hirtelen ennyi jutott eszembe a negatív elfogultságról......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest